Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Předsedkyně spolku Memoria Anna Stránská o věznici v Uherském Hradišti

Mozaika: Předsedkyně spolku Memoria Anna Stránská o věznici v Uherském Hradišti

2. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Dramaturg Ondřej Hrabal o literárním programu Letní filmové školy

Mozaika: Dramaturg Ondřej Hrabal o literárním programu Letní filmové školy

2. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Na pláži je dnes pod mrakem

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Na pláži je dnes pod mrakem

2. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: LFŠ bojuje s přívalem návštěvníků, host Vladimír Merta i Pražská škola jugoslávského filmu

Mozaika: LFŠ bojuje s přívalem návštěvníků, host Vladimír Merta i Pražská škola jugoslávského filmu

1. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody ArtCafé: Chvála poutnictví

ArtCafé: Chvála poutnictví

31. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Petra Klabouchová: Ráda bych si zkusila severskou detektivku

Vizitka: Spisovatelka Petra Klabouchová: Ráda bych si zkusila severskou detektivku

31. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Velký zájem diváků, bohatý doprovodný program a návštěva chorvatského režiséra Rajka Grliče

Mozaika: Velký zájem diváků, bohatý doprovodný program a návštěva chorvatského režiséra Rajka Grliče

31. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Les věčného rozpadu

Mozaika: Les věčného rozpadu

31. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Zneklidňující krása Andrese Serrana

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Zneklidňující krása Andrese Serrana

31. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Spirituála: Fra Angelico a svatost umělecká

Spirituála: Fra Angelico a svatost umělecká

30. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody ArtCafé: Příroda ve městech

ArtCafé: Příroda ve městech

28. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Kdo, když ne Jan Procházka a činnost Filmového klubu v Sedlčanech

Mozaika: Kdo, když ne Jan Procházka a činnost Filmového klubu v Sedlčanech

28. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Vizitka: Literatura je pro mě způsob, jak číst svět, nejhlubší čtení je překládání, říká Sára Vybíralová

Vizitka: Literatura je pro mě způsob, jak číst svět, nejhlubší čtení je překládání, říká Sára Vybíralová

28. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Od dob němé kinematografie až k českým a slovenským filmovým novinkám

Mozaika: Od dob němé kinematografie až k českým a slovenským filmovým novinkám

28. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Cestovatelské návraty

Ranní úvaha: Adam Borzič: Cestovatelské návraty

28. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Památkář Miloš Matěj: Krajina si musí udržet svou paměť, a do té patří i několik těžebních věží

Vizitka: Památkář Miloš Matěj: Krajina si musí udržet svou paměť, a do té patří i několik těžebních věží

27. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Mozaika: Pedro Almodóvar jako Ikona Letní filmové školy 2023

Mozaika: Pedro Almodóvar jako Ikona Letní filmové školy 2023

27. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Cinematéky: vstupní brána do filmové historie

ArtCafé: Cinematéky: vstupní brána do filmové historie

26. 7. 2023

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jan Vytiska: Inspiruje mě valašská ráznost, Nietzsche i existenciální horory

Vizitka: Malíř Jan Vytiska: Inspiruje mě valašská ráznost, Nietzsche i existenciální horory

26. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: U Ladronky

Ranní úvaha: Petr Borkovec: U Ladronky

26. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Osudy: Osudy Václava Cílka

Osudy: Osudy Václava Cílka

25. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebnice Barbara Maria Willi: Cembalo je nástroj pro kouzelnici a posluchače, kteří přijímají klam

Vizitka: Hudebnice Barbara Maria Willi: Cembalo je nástroj pro kouzelnici a posluchače, kteří přijímají klam

25. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Nutíte nás nezapomínat. Leica Gallery hledá asociaci mezi událostmi roku 1968 a válkou na Ukrajině

Mozaika: Nutíte nás nezapomínat. Leica Gallery hledá asociaci mezi událostmi roku 1968 a válkou na Ukrajině

25. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Beneš: Po schodech

Ranní úvaha: Petr Beneš: Po schodech

25. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Ilustrátorka Andrea Tachezy: V období trablů jsem nedokázala ani kreslit

Vizitka: Ilustrátorka Andrea Tachezy: V období trablů jsem nedokázala ani kreslit

24. 7. 2023

43 min