Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Mixážní pult

Mozaika: Mixážní pult

15. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Záznamová média

Mozaika: Záznamová média

15. 5. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Můj první mistr

Ranní úvaha: Adam Borzič: Můj první mistr

15. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Řískokatolické církve z kostela sv. Martina z Tours

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Řískokatolické církve z kostela sv. Martina z Tours

14. 5. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Spirituála: Alcina a Kirké, kouzelnice a kudlanka

Spirituála: Alcina a Kirké, kouzelnice a kudlanka

14. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody ArtCafé: Radikalizace dětí a blouznění dospělých –⁠ téma pro scénu i knihu

ArtCafé: Radikalizace dětí a blouznění dospělých –⁠ téma pro scénu i knihu

12. 5. 2023

47 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Toy Box vs. Mornštajnová, četba na školách, podpora spisovatelů v cizině

Akcent: Výběr týdne: Toy Box vs. Mornštajnová, četba na školách, podpora spisovatelů v cizině

12. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Sekci „Hlas svobody“ uvádí ředitel festivalu Radovan Auer

Mozaika: Sekci „Hlas svobody“ uvádí ředitel festivalu Radovan Auer

12. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Ilustrátor Václav Šlajch: Šprajcl jsem se na Obsluhoval jsem anglického krále

Vizitka: Ilustrátor Václav Šlajch: Šprajcl jsem se na Obsluhoval jsem anglického krále

12. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Mozaika: János Zolcer uvede české vydání své knihy Tajemství Michaila Gorbačova na Světě knihy

Mozaika: János Zolcer uvede české vydání své knihy Tajemství Michaila Gorbačova na Světě knihy

12. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Mozaika: „Cizí jazyk je pro mě dobrý literární filtr,“ říká spisovatelka Irena Brežná

Mozaika: „Cizí jazyk je pro mě dobrý literární filtr,“ říká spisovatelka Irena Brežná

12. 5. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: O jisté vášni

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: O jisté vášni

12. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Akcent: Začíná festival Svět knihy. Jak vypadá podpora tuzemských autorů v zahraničí?

Akcent: Začíná festival Svět knihy. Jak vypadá podpora tuzemských autorů v zahraničí?

11. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Mozaika: Kteří autoři ze severských zemí navštíví Svět knihy prozrazuje nordistka Jitka Jindřišková

Mozaika: Kteří autoři ze severských zemí navštíví Svět knihy prozrazuje nordistka Jitka Jindřišková

11. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Koncepci „Autoři bez hranic“ vysvětluje ředitel festivalu Radovan Auer

Mozaika: Koncepci „Autoři bez hranic“ vysvětluje ředitel festivalu Radovan Auer

11. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

Vizitka: Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

11. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Sto hlasů rozhlasu. Dokumentární kompozice mapuje sto let historie naší země i rozhlasového vysílání

Mozaika: Sto hlasů rozhlasu. Dokumentární kompozice mapuje sto let historie naší země i rozhlasového vysílání

11. 5. 2023

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Nabídku Světa knihy 2023 nastiňuje redaktorka Mozaiky Šárka Jančíková

Mozaika: Nabídku Světa knihy 2023 nastiňuje redaktorka Mozaiky Šárka Jančíková

11. 5. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Beneš: Plíce ročník 65

Ranní úvaha: Petr Beneš: Plíce ročník 65

11. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Taneční magie a filmový experiment. Tanec pro kameru

ArtCafé: Taneční magie a filmový experiment. Tanec pro kameru

10. 5. 2023

41 min

Obrázek epizody Akcent: Toy Box vs. Mornštajnová. Na osobní příběh nikdo nemůže mít copyright, říká odborník

Akcent: Toy Box vs. Mornštajnová. Na osobní příběh nikdo nemůže mít copyright, říká odborník

10. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Wajsar: Ke skládání rád poslouchám mluvené slovo

Vizitka: Petr Wajsar: Ke skládání rád poslouchám mluvené slovo

10. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: DAS BUCH: německojazyčný program na festivalu Svět knihy

Mozaika: DAS BUCH: německojazyčný program na festivalu Svět knihy

10. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Pražské trofeje

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Pražské trofeje

10. 5. 2023

5 min

Obrázek epizody Akcent: Podcast Čtenářský deník slaví úspěch. Jak je to ale dnes s povinnou četbou na tuzemských školách?

Akcent: Podcast Čtenářský deník slaví úspěch. Jak je to ale dnes s povinnou četbou na tuzemských školách?

9. 5. 2023

27 min