Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Dirigent Tomáš Netopil:  V Essenu jsem zušlechťoval hru klasicistního repertoáru, teď se vracím domů

Vizitka: Dirigent Tomáš Netopil: V Essenu jsem zušlechťoval hru klasicistního repertoáru, teď se vracím domů

7. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Cenu prezidenta festivalu za mimořádný přínos české kinematografii převezme herečka Daniela Kolářová

Mozaika: Cenu prezidenta festivalu za mimořádný přínos české kinematografii převezme herečka Daniela Kolářová

7. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Designér Bohdan Heblík: Na hrobu chci mít nápis Rovnal loga

Vizitka: Designér Bohdan Heblík: Na hrobu chci mít nápis Rovnal loga

6. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Skladatelka Jana Vöröšová: Hlad po premiérách je velký, repríza se ale nekoná

Vizitka: Skladatelka Jana Vöröšová: Hlad po premiérách je velký, repríza se ale nekoná

4. 7. 2023

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Dění na karlovarském festivalu: Premiéra dvou českých snímků i jednání o novele zákona o audiovizi

Mozaika: Dění na karlovarském festivalu: Premiéra dvou českých snímků i jednání o novele zákona o audiovizi

4. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec a režisér Philipp Schenker: Přál bych si, aby české divadlo víc riskovalo

Vizitka: Herec a režisér Philipp Schenker: Přál bych si, aby české divadlo víc riskovalo

3. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Filmoví publicisté Jana Podskalská a Tomáš Pilát hodnotí průběh festivalu

Mozaika: Filmoví publicisté Jana Podskalská a Tomáš Pilát hodnotí průběh festivalu

3. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody ArtCafé: Nezdolná lékařka Vlasta Kálalová di Lotti na scéně

ArtCafé: Nezdolná lékařka Vlasta Kálalová di Lotti na scéně

3. 7. 2023

39 min

Obrázek epizody Spirituála: Svatý Magor z Aquileie

Spirituála: Svatý Magor z Aquileie

2. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Dramaturg Tomáš Žůrek: KVIFF.tv získal grant z programu Kreativní Evropa - Media

Mozaika: Dramaturg Tomáš Žůrek: KVIFF.tv získal grant z programu Kreativní Evropa - Media

1. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Umělecký ředitel MFFKV Karel Och: Vybrat filmy a zařadit je do jednotlivých sekcí byl těžký úkol

Mozaika: Umělecký ředitel MFFKV Karel Och: Vybrat filmy a zařadit je do jednotlivých sekcí byl těžký úkol

1. 7. 2023

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Umělecký ředitel Karel Och a výkonný ředitel Kryštof Mucha zvou na 57. ročník MFFKV

Mozaika: Umělecký ředitel Karel Och a výkonný ředitel Kryštof Mucha zvou na 57. ročník MFFKV

1. 7. 2023

6 min

Obrázek epizody ArtCafé: Chrámy peněz a zdivočelý jazyk solidnosti

ArtCafé: Chrámy peněz a zdivočelý jazyk solidnosti

1. 7. 2023

40 min

Obrázek epizody Mozaika: Velká výzva a zodpovědnost. Evropským hlavním městem kultury v roce 2028 budou České Budějovice

Mozaika: Velká výzva a zodpovědnost. Evropským hlavním městem kultury v roce 2028 budou České Budějovice

30. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Eva Janáčová: Lázeňský antisemitismus

Ranní úvaha: Eva Janáčová: Lázeňský antisemitismus

30. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: V horách je smotán čas

ArtCafé: V horách je smotán čas

29. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Milan Cais: Říkám dcerám, ať chodí na koncerty a dají mi vědět, až budu trapný

Vizitka: Milan Cais: Říkám dcerám, ať chodí na koncerty a dají mi vědět, až budu trapný

29. 6. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Nestabilní vesmír, který se vzpírá logice času. Peeping Tom vystoupili na 35. ročníku Tance Praha

Mozaika: Nestabilní vesmír, který se vzpírá logice času. Peeping Tom vystoupili na 35. ročníku Tance Praha

29. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Značka IDEÁL

Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Značka IDEÁL

29. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Jakub Berdych Karpelis: Nechtěl jsem stát celý život na lešení, tak jsem zkusil design

Vizitka: Jakub Berdych Karpelis: Nechtěl jsem stát celý život na lešení, tak jsem zkusil design

28. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Listoví mužíčci

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Listoví mužíčci

28. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Galerista David Voda: Utopie žije. Chci nabízet umění s přesahem, Hilma af Klint je velký objev

Vizitka: Galerista David Voda: Utopie žije. Chci nabízet umění s přesahem, Hilma af Klint je velký objev

27. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Bratislavské Lurdy

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Bratislavské Lurdy

27. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Začíná šílenství zvané prázdniny. Co si počít?

ArtCafé: Začíná šílenství zvané prázdniny. Co si počít?

26. 6. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Malířka Kateřina Štenclová: Od dětství miluji barvy, zachycuji jejich energii

Vizitka: Malířka Kateřina Štenclová: Od dětství miluji barvy, zachycuji jejich energii

26. 6. 2023

45 min