Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osudy: Osudy Rudolfa Krautschneidera #1

Osudy: Osudy Rudolfa Krautschneidera #1

21. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Film, od kterého se nebudete moct odtrhnout. Jiří Mádl točí film Vlny o rozhlase a roce 1968

Mozaika: Film, od kterého se nebudete moct odtrhnout. Jiří Mádl točí film Vlny o rozhlase a roce 1968

21. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Počátky a tradice českého loutkářství

Mozaika: Počátky a tradice českého loutkářství

21. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Tradice cirkusového umění u nás

Mozaika: Tradice cirkusového umění u nás

21. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Plzeňské Divadlo Alfa

Mozaika: Plzeňské Divadlo Alfa

21. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Kulisy pro loutková divadla a tradice českého kouzelnictví

Mozaika: Kulisy pro loutková divadla a tradice českého kouzelnictví

21. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Různé typy loutek a interaktivita prachatické expozice

Mozaika: Různé typy loutek a interaktivita prachatické expozice

21. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Měl to být klidný letní čundr, místo toho se na nebi začaly rojit stíhačky. Srpen '68 Tomáše Töpfera

Mozaika: Měl to být klidný letní čundr, místo toho se na nebi začaly rojit stíhačky. Srpen '68 Tomáše Töpfera

21. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Spirituála: Etruskové netajemní

Spirituála: Etruskové netajemní

20. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

18. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Vtip, satira i cesta do hlubin. Jak se překládá dva tisíce let staré dílo?

Mozaika: Vtip, satira i cesta do hlubin. Jak se překládá dva tisíce let staré dílo?

16. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Mozaika: Quentin Tarantino vydává Filmové spekulace. Možná v nich o sobě říká víc, než původně chtěl

Mozaika: Quentin Tarantino vydává Filmové spekulace. Možná v nich o sobě říká víc, než původně chtěl

15. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Mozaika: Naši pedagogové na FAMU nás teoreticky nic naučit nemohli, říká Vladimír Merta

Mozaika: Naši pedagogové na FAMU nás teoreticky nic naučit nemohli, říká Vladimír Merta

15. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Mozaika: 20 let nového cirkusu. Startuje jubilejní ročník festivalu Letní Letná

Mozaika: 20 let nového cirkusu. Startuje jubilejní ročník festivalu Letní Letná

15. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Sbohem Marto. Historička Ingke Brodersen sepsala osudy židovských obyvatel jednoho berlínského domu

Mozaika: Sbohem Marto. Historička Ingke Brodersen sepsala osudy židovských obyvatel jednoho berlínského domu

11. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Interaktivní divadlo jako nástroj společenské změny. Co a komu dnes nabízí divadlo utlačovaných?

Mozaika: Interaktivní divadlo jako nástroj společenské změny. Co a komu dnes nabízí divadlo utlačovaných?

11. 8. 2023

15 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Zázračná uzdravení

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Zázračná uzdravení

11. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Internet není zlý, zlí můžou být lidi kolem něj. Do kin přichází film #annaismissing

Mozaika: Internet není zlý, zlí můžou být lidi kolem něj. Do kin přichází film #annaismissing

10. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Malvína ve Volmanově vile. Architektura meziválečné avantgardy v rukou divadelního spolku Pomezí

Mozaika: Malvína ve Volmanově vile. Architektura meziválečné avantgardy v rukou divadelního spolku Pomezí

10. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

9. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Zjevné překvapení. Rusko k téhle agresi evidentně směřovalo, ukazuje druhý román Jany Guljuškiny

Mozaika: Zjevné překvapení. Rusko k téhle agresi evidentně směřovalo, ukazuje druhý román Jany Guljuškiny

9. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Pojem Sudety byl za mého dětství tabu. Stanislav Dvořák vydal knihu odkrývající historii Krušnohoří

Mozaika: Pojem Sudety byl za mého dětství tabu. Stanislav Dvořák vydal knihu odkrývající historii Krušnohoří

9. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Polku jsem se naučil ve školce. Robert Fulghum o vztahu k českému prostředí i ke svému rodišti

Mozaika: Polku jsem se naučil ve školce. Robert Fulghum o vztahu k českému prostředí i ke svému rodišti

8. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Podruhé

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Podruhé

8. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

7. 8. 2023

47 min