Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ArtCafé: Antická Štvanice poosmé

ArtCafé: Antická Štvanice poosmé

6. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Akcent: Byla to kometa na českém kinařském nebi, dnes je v likvidačním stavu. Nenecháme Scalu umřít

Akcent: Byla to kometa na českém kinařském nebi, dnes je v likvidačním stavu. Nenecháme Scalu umřít

6. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Smetana v rukou Velšské národní opery i Hurvínka. Národní divadlo Brno zahajuje novou sezónu

Mozaika: Smetana v rukou Velšské národní opery i Hurvínka. Národní divadlo Brno zahajuje novou sezónu

6. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Mozaika: PKF — Prague Philharmonia slaví 30 let. Jubilejní sezonu zahájí s violoncellistou Janem Voglerem

Mozaika: PKF — Prague Philharmonia slaví 30 let. Jubilejní sezonu zahájí s violoncellistou Janem Voglerem

6. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

6. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Letní Mikulov jako nekončící svátek

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Letní Mikulov jako nekončící svátek

6. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Akcent: Národní filmový archiv slaví 80 let

Akcent: Národní filmový archiv slaví 80 let

5. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Dřevo a cín: Dobrý den, mám pro vás varhany. Děkanský kostel v Humpolci

Dřevo a cín: Dobrý den, mám pro vás varhany. Děkanský kostel v Humpolci

5. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Aleš Najbrt: Knižní design máme na skvělé úrovni, design obalů a značek ale mladé autory neláká

Vizitka: Aleš Najbrt: Knižní design máme na skvělé úrovni, design obalů a značek ale mladé autory neláká

5. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Curyšský Tonhalle-Orchester nebo Izraelská filharmonie. Dvořákova Praha začíná ve velkém stylu

Mozaika: Curyšský Tonhalle-Orchester nebo Izraelská filharmonie. Dvořákova Praha začíná ve velkém stylu

5. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody ArtCafé: Sirény v umění

ArtCafé: Sirény v umění

4. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody Akcent: Manifest za soudobou hudbu. Chce to mecenáše a místa, kde nová díla zazní, tvrdí skladatelé

Akcent: Manifest za soudobou hudbu. Chce to mecenáše a místa, kde nová díla zazní, tvrdí skladatelé

4. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Dřevo a cín: S bolestnou vzpomínkou. Chórové varhany klášterního kostela v Želivi

Dřevo a cín: S bolestnou vzpomínkou. Chórové varhany klášterního kostela v Želivi

4. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jiří Štourač: Jezdil jsem stopem, spal na nádraží, hltal renesanci

Vizitka: Malíř Jiří Štourač: Jezdil jsem stopem, spal na nádraží, hltal renesanci

4. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Národní divadlo startuje novou sezónu. Jaké přísliby a úskalí ho čekají?

Mozaika: Národní divadlo startuje novou sezónu. Jaké přísliby a úskalí ho čekají?

4. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Stříbrný vítr

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Stříbrný vítr

4. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Spirituála: Benedikt a Scholastika, breviář a Subiaco

Spirituála: Benedikt a Scholastika, breviář a Subiaco

3. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody ArtCafé: Obchod s mírem / Umělecký kolektiv 8lidí

ArtCafé: Obchod s mírem / Umělecký kolektiv 8lidí

1. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Dřevo a cín: Pod královskou korunou. Hlavní varhany klášterního kostela v Želivi

Dřevo a cín: Pod královskou korunou. Hlavní varhany klášterního kostela v Želivi

1. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Eli Beneš: Neměl jsem ambici popsat holocaust, ale napsat existenciální román

Vizitka: Eli Beneš: Neměl jsem ambici popsat holocaust, ale napsat existenciální román

1. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Chtěl jsem psát echtovní severské krimi, ale Kalmann mě nenechal. Osobitý hrdina okouzlil čtenáře

Mozaika: Chtěl jsem psát echtovní severské krimi, ale Kalmann mě nenechal. Osobitý hrdina okouzlil čtenáře

1. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Mozaika: Oidipovská trilogie v rytmu Antické Štvanice. Řecká tragédie, české drama i taneční libreto

Mozaika: Oidipovská trilogie v rytmu Antické Štvanice. Řecká tragédie, české drama i taneční libreto

31. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: S prašivkami v lese

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: S prašivkami v lese

31. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Bosenský herec a překladatel Hasan Zahirović: Trauma a smutek z války mám v sobě i po třiceti letech

Vizitka: Bosenský herec a překladatel Hasan Zahirović: Trauma a smutek z války mám v sobě i po třiceti letech

30. 8. 2023

46 min

Obrázek epizody ArtCafé: Čtenářské kluby přinášejí radost z četby i diskuzi

ArtCafé: Čtenářské kluby přinášejí radost z četby i diskuzi

29. 8. 2023

45 min