Podcast TALK 34401

NahoruDolu
Moje jméno je Kája a najdete tu něco z mého života, který je občas tak trochu NahoruDolu. Někdy vážná, někdy potrhlá a přesně takové jsou i moje epizody. A možná se v tom najdete i Vy. Na instagramu jsem jako @kajamladejovska Podcastový instagram: @podcastnahorudolu
17 epizod
4 odběratelé

Burianovo zavěšený kafe
Kulturní ozdravovna - nevšední písně - vyprávění o cestách - zvědavé rozhovory
168 epizod
8 odběratelů

Baletky
My jsme BALETKY! Nový podcast, kde Podvinho a Syky osobitě rozebírají vše, co se kolem Realu Madrid děje. S humorem (snad) a nadhledem sobě vlastním (snad).
30 epizod
0 odběratelů

Naše švýcarské zážitky
Podcast nejen o zajímavostech ze života ve Švýcarsku, o rozdílech mezi životem v Česku a ve Švýcarsku, ale také o zážitcích z našeho cestování a objevování Švýcarska.
87 epizod
25 odběratelů

Hustle & Chill
Staň se placeným odběratelem 👉 https://hustlechill.cz/ Hustle&Chill je více než podcast. Jedna se o nový unikátní formát kde se neomezujeme pouhým rozhovorem ve studiu. Nebojíme se výzev a jdeme přímo za hosty do terenu. Ukazujeme jak bydli, kde pracují a co dělají…
31 epizod
13 odběratelů

Brain We Are CZ
Staň se placeným odběratelem: https://podcasters.spotify.com/pod/show/brainweare/subscribe O Mozku, Smyslu a Duševním Zdraví. Nakopni svůj potenciál s námi v uších. Jak optimalizovat naší mysl pro moderní dobu? Proč se věnovat biohackingu a zdraví? Kde jsou hranice …
362 epizod
1156 odběratelů

Doba webová
Doba webová, je doba webová... Vítejte u podcastu, který vás inspiruje k úspěchu! Každých čtrnáct dnů vám přinášíme směs inspirativních příběhů, praktických tipů a zkušeností z online světa. Společně se ponoříme do fascinujících oblastí HR, marketingu, webových řešení, …
14 epizod
0 odběratelů

Sober Heroes
Abstinence, která baví!🎙️PODCAST o závislostech, alkoholismu, abstinenci, ale i o dobrym a spokojenym životě 🙏 Dva abstinující alkoholici po léčbě a jejich hosté, vážně i nevážně (a to často), ale vždycky s pokorou k závislosti 👍
67 epizod
28 odběratelů

Hysterie
Neposlušný intersekcionální chit-chat Magdaleny Duškové a Karolíny Ježkové.
17 epizod
3 odběratelé

Úplně normální
Úplně normální podcast o úplně normálním vztahu, ve kterém se dozvíš, jak procházíme naším společným životem, co nám pomáhá překonávat překážky a jak hledáme spokojený a vyvážený vztah. 🔥 Bonusové díly najdeš na Herohero nebo na Spotify 🔥
67 epizod
22 odběratelů

Kakao
U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady…
17 epizod
0 odběratelů

KRUTÉ SKLADY
Jeden má rád ošoupaná trika, džíny, tenisky a kšiltovky. Druhý nosí košile s vlastním monogramem, stylová saka a elegantní doplňky. Jeden je bajker, druhý hodinkový mág. Michal a Martin se dokonale doplňují. V tomto podcastu vám přinášejí své příběhy, zkušenosti a taky …
76 epizod
1 odběratel

Zvědavost
🎙️ Zvědavost = záminka, jak zpovídat lidi, kteří mají co říct. Podcast vzniká z jednoduchého důvodu - jsme zvědaví. Chceme se ptát lidí na věci, které nás zajímají, a hledat v jejich příbězích něco, co může inspirovat i ostatní. Každý si z toho může odnést něco pro s…
8 epizod
4 odběratelé

Podcast Aleše Kaliny
Budujte rovnováhu ve 4 oblastech života s Alešem Kalinou Vítejte v podcastu, který má sílu transformovat váš život ve čtyřech klíčových oblastech. Bez harmonie v těchto sférách ztrácíme dobrý pocit a život postrádá tu pravou šťávu. Jmenuji se Aleš Kalina a jsem autorem …
164 epizod
10 odběratelů

Zemědělec Podcast
Zemědělský podcast o tématech, která vás zajímají a budou zajímat
63 epizod
3 odběratelé

Velká Žranice
Nový podcast Velká žranice Lukáše Hejlíka. Čtyři chody: drby ze scény (amuse bouche), gastro trendy (předkrm), hlavní téma (hlavní chod) a sladká pochvala (dezert) Od 4. 4 2022 vychází každý měsíc čtvrtého.
61 epizod
150 odběratelů

PULSOVÁNÍ - podcast Uherskohradišťské nemocnice
Uherskohradišťská nemocnice představuje svůj nový projekt v podobě podcastu Pulsování. Zvukový pořad mapuje zajímavá témata ze světa medicíny, jehož prostřednictvím zodpoví hosté z řad osobností nemocnice nejčastější dotazy ke konkrétním zdravotnickým tématům.
19 epizod
2 odběratelé

Hudební kavárna Pavla Vítka
V pořadu Hudební kavárna Vám milí posluchači zpěvák Pavel Vítek představí zajímavé hosty z oblasti hudby, divadla a filmu nebo umělce, kteří mají hudbu prostě jen rádi. Všechny díly podcastu Hudební kavárna Pavla Vítka můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRo…
29 epizod
0 odběratelů

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
114 epizod
101 odběratelů

mamacoffee podcast
mamacoffee podcast - káva, kavárny, pěstování kávy a její zpracování, udržitelnost a další témata. Speciální série Cafe Nezisk představuje jednotlivé neziskové organizace, které se vždy daný měsíc prezentují v rámci kavárny Café Nezisk (Pohořelec 2, Praha 1 - Hradčany)
57 epizod
19 odběratelů

Cesta s EY
V EY spojujeme výjimečné lidi, abychom společně vytvářeli lépe fungující svět. Vítej u našeho podcastu, ve kterém si s našimi kolegy povídáme nejen o tom, jak vypadá jejich Cesta s EY.
55 epizod
9 odběratelů

DOK.REVUE - podcast o dokumentu
Rozhovory o dokumentárních filmech, knihách i podcastech. S osobnostmi české dokumentaristiky, filmovými odbornicemi a odborníky. Dokrevue.cz je jediný český magazín o dokumentu.
36 epizod
0 odběratelů

Lepší už to nebude
Tři zralí muži, spousta humoru a nadhledu. Miloš Pokorný, Zdeněk Pohlreich a Patrik Hezucký řeší každý pátek svět kolem sebe tak, jak to umí jen oni – bez filtru, bez stresu a bez ohledu na trendy. „Lepší už to nebude“ je podcast, který baví všechny generace.
40 epizod
1020 odběratelů

Nespoutaná Politika
Nespoutaná politika aneb nebuďte slušnej, řekněte to! Šest lidí, tři mikrofony, nula diplomů z politologie. Někdo mluví, někdo stříhá, jeden dělá reels, druhý ani neví, co to je. 👉 Nespoutaná politika - kde neshoda není chyba, ale formát. Nejsme experti, ale politika …
84 epizod
3 odběratelé