Podcast TALK 34401

REFRESHER CZ Rozhovory
Přinášíme Ti otázky, které jinde neuslyšíš. Všechny rozhovory najdeš taky na webu Refresher.cz nebo na našem YouTube kanále.
172 epizod
13 odběratelů

Osudy
Autentické vzpomínky významných osobností kultury a umění. Vyprávění o vlastním životě i o životech blízkých lidí. Všechny díly podcastu Osudy můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz. Všechny díly podcastu Os…
56 epizod
1 odběratel

Svět eventů
Podcast pro všechny Event manažery a vůbec všech, kteří se pohybují kolem eventů.
43 epizod
1 odběratel

Úspěšný hotel s Radkou Telyčkovou
Vydej se s námi na cestu za úspěšným hotelovým podnikáním. Za každou rezervací je schovaný malý příběh, protože hotel, nebo penzion je více než postel a přenocování. Najdeš zde inspiraci a cenné rady pro budování ziskových ubytovacích zařízení. Přidej se ke komunitě hot…
75 epizod
1 odběratel

Náš host
Představuje témata a osobnosti, které často překračují hranice regionů. Všechny díly podcastu Náš host můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
1446 epizod
30 odběratelů

Headliner CZ
O hudbě zevnitř i zvenku. Rozhovory, komentáře, názory a souvislosti od Honzy Vedrala. Pozor, revue NOTY VOLE nově na samostatném kanálu!
210 epizod
68 odběratelů

audio JAMU
Vítejte na audio kanále Janáčkovy akademie múzických umění! Těšte se na tvorbu našich studentů z Divadelní a Hudební fakulty JAMU! Současně sledujte náš Podcast v/z podkroví. Relativně racionální rozhovory Adama Mašury a Kateřiny Jebavé s lidmi, které potkáváte nebo ani…
103 epizod
1 odběratel

Fukocast
František Fuka (Fuxoft), Ilona Fuková a možná i jiní lidé mluví o filmu, o hrách, o životě a vůbec.
338 epizod
28 odběratelů

Život s Parkinsonem - příběhy, věda a naděje
Tento podcast je věnován Parkinsonově chorobě, životu s ní a všemu, co s tím souvisí. Společně s odborníky, pacienty a dalšími zajímavými hosty hledáme odpovědi, sdílíme příběhy a snažíme se přinášet naději a inspiraci všem, kterých se tato nemoc dotýká.
8 epizod
1 odběratel

FreeSpeak Ivana Bartoše
Ivan Bartoš se ptá. Jako politik na otázky vždy odpovídal. Teď si zve do studia osobnosti, které ho inspirují a kteří pro něj hodně znamenají. Lidi, kteří se podepsali na dobrém vývoji v České republice. FreeSpeak.
10 epizod
3 odběratelé

Fantastický Podcast
Vítejte u Fantastického Podcastu, diskuzního kroužku #F5! Probíráme zde Vše co se týká Nás i Vás a přímo nás ovlivňuje, nejen v naší partě ale i se zajímavými hosty. Řešíme tady od všeho něco. #Socials #Fitness #Gaming #News #Life #Biohacking #Technology
59 epizod
121 odběratelů

Tátové v byznysu
Podnikáš, máš děti a někdy pocit, že jsi na všechno sám? Pak je tenhle podcast přesně pro tebe. Jsem Otakar Lucák, táta dvou dětí a spolumajitel výkonnostní marketingové agentury Socials. Do podcastu si zvu další otce a současně majitele firem, nebo úspěšné freelancer…
20 epizod
2 odběratelé

V redakcii
V redakcii sú denné rozhovory redaktorov Denníka N s hosťami o tom, čo práve mení Slovensko. Vychádzajú každý pracovný deň, v sobotu špeciálne zhrnutie týždňa s členmi redakcie Denníka N a v nedeľu ako kultúrny špeciál.
1410 epizod
35 odběratelů

KRAJ magazín Libereckého kraje
Kraj magazín Libereckého kraje je interaktivní medium, které využívá všech online komunikačních kanálů Libereckého kraje. každý měsíc se zde setkáte s novým podcastem na právě aktuální téma, které má veřejnosti přiblížit činnost Libereckého kraje a jeho úřadu.
58 epizod
1 odběratel

Laštovka na drátě
👨🏼🦲🐦 Jsem Laštovka a tady jste se mnou na drátě. 📼 Najdete tu polotučný epizody mýho nepodcastu s lidmi, který znáte z českýho internetu. 🤖👨💻 DIGILIDI 🍿 Poslechněte, co o sobě říkají třeba Janek Rubeš, Miloš Čermák, Pavel Hacker, Jirka Rýdl, Honza Simkanič, D…
95 epizod
1 odběratel

Lifestyle Podcast s Terezou
Jsem Tereza, mám dvě děti, dřív jsem natáčela jako MamaLifestyle, pracuju v korporátu, jsem vdaná a mladá z posledních sil. Lifestyle Podcast s Terezou je místo, kde se realita potkává s inspirací. Sdílím své zkušenosti z korporátu i mateřství, od work-life balancu, ces…
15 epizod
1 odběratel

V ODZBROJENÍ
Prostřednictvím podcastu V ODZBROJENÍ Nová Zbrojovka komunikuje jednotlivé etapy výstavby, důležité milníky rozvoje, otevírá témata, která trápí okolní obyvatele a zve si hosty z různých oblastí, které se výstavby dotýkají, ať už architekty, politiky, projektové manažer…
54 epizod
2 odběratelé

KOJO podcast
Vítejte u KOJO podcastu. Jsem maminkou, laktační poradkyní a pomáhám maminkám s kojením. Proč? Protože si uvědomuji, že kojení může být velmi náročné a ráda bych vám pomocí podpory ukázala, jak kojit s radostí a úsměvem do poslední kapky! Zároveň moc ráda předávám podpo…
17 epizod
0 odběratelů

digikecy
Vítejte v podcastu digikecy, kde se nebavíme jen o „počítačích a IT“, ale o tom, jak se digitální technologie vplížily do našich životů… a už nikdy neodešly. Digitalizace není žádné sci-fi. Je to nástroj, který nám může zjednodušit život. Když víme, jak s ním zacházet.…
5 epizod
1 odběratel

Miluji focení
Podcast (nejen) pro fotografy, kteří hledají každodenní inspiraci a motivaci k vlastní tvorbě. JDEM DO HLOUBKY... Článků o tom, jaký vybrat do začátku foťák už bylo napsáno dost. Pojď se zaposlouchat do hlubších témat, které my tvůrci prožíváme. Osobní rozvoj, komuni…
33 epizod
8 odběratelů

LINKA M
Fascinující pohled na Prahu, její tajemství a bohatou historii. V každé epizodě podcastu Linka M se dozvíte něco nového o našem hlavním městě a jeho kouzlu. Společně s hosty, kteří Prahu milují jako my, odkryjeme její nepoznané příběhy a skrytá zákoutí.
11 epizod
0 odběratelů

KLÍČ K BYDLENÍ
Klíč k bydlení je videopodcast, který přináší aktuální témata ze světa realit, architektury, ale i developerských projektů. V jednotlivých dílech se setkáte s architekty, odborníky nanemovitosti, developery a dalšími zasvěcenými, kteří sdílejí své know-how, rady i inspi…
13 epizod
1 odběratel

podcast Z vozovny
Vítejte v Podcastu Z Vozovny! Jsem Tereza Vlnářová, průvodkyně světem Vozovny Motol pod záštitou Střední průmyslové školy dopravní, a.s. 🎓 Podpora školy a inspirace: Podporujeme Střední průmyslovou školu dopravní, a.s. Náš podcast není jen zábava, ale i inspirace pro …
22 epizod
0 odběratelů