Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Majáles 2023: Připravenost středoškoláků na vstup do světa dospělých prověří unikátní Souboj škol

Vybrali jsme pro vás: Majáles 2023: Připravenost středoškoláků na vstup do světa dospělých prověří unikátní Souboj škol

7. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Vojtěch Boháč: I kdyby teď Putin zemřel, obrat v Rusku není možný

Vizitka: Vojtěch Boháč: I kdyby teď Putin zemřel, obrat v Rusku není možný

7. 3. 2023

51 min

Obrázek epizody Nespavci: Nespavost mi toho hodně dala. Učí mě být sama se sebou, mám na to v noci hodně času, říká Klára

Nespavci: Nespavost mi toho hodně dala. Učí mě být sama se sebou, mám na to v noci hodně času, říká Klára

7. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Není důvod zakázat náhradní mateřství, říká etik. Ohrožuje lidskou důstojnost, míní psycholožka

Pro a proti: Není důvod zakázat náhradní mateřství, říká etik. Ohrožuje lidskou důstojnost, míní psycholožka

7. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Děti v Afghánistánu dostávají místo jídla prášky na spaní, popisuje Bendl z Lékařů bez hranic

Host Lucie Výborné: Děti v Afghánistánu dostávají místo jídla prášky na spaní, popisuje Bendl z Lékařů bez hranic

7. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Ze slibovaných 230 miliard Česko získalo zlomek. Čínské investice nic moc nepřinesly, říká expert

Peníze a vliv: Ze slibovaných 230 miliard Česko získalo zlomek. Čínské investice nic moc nepřinesly, říká expert

7. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Lásky čas: Pro kluky jsem byla tajemství, teď mě loví jako trofej. Nenávidím slovo exotická

Lásky čas: Pro kluky jsem byla tajemství, teď mě loví jako trofej. Nenávidím slovo exotická

7. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Máme hosty: Lenny vybrala Anděly, pak je málem zrušili. Ještě jeden by se hodil

Máme hosty: Lenny vybrala Anděly, pak je málem zrušili. Ještě jeden by se hodil

7. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kytka: Velkorysá dohoda EU s Británií mě zaskočila. Čára za brexitem to ale zřejmě nebude

Jak to vidí...: Novinář Kytka: Velkorysá dohoda EU s Británií mě zaskočila. Čára za brexitem to ale zřejmě nebude

7. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Jak Izrael přichází o demokracii

Vinohradská 12: Jak Izrael přichází o demokracii

7. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Hovory: Když člověk vidí trochu hůř, je to větší handicap než ještě před 20 lety, upozorňuje oční lékařka

Hovory: Když člověk vidí trochu hůř, je to větší handicap než ještě před 20 lety, upozorňuje oční lékařka

6. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vědci připravují přesun lidstva do Arktidy a Antarktidy. Možnosti pro život nabízejí, říká biolog

Dopolední host: Vědci připravují přesun lidstva do Arktidy a Antarktidy. Možnosti pro život nabízejí, říká biolog

6. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ministr Bek: Po angličtině posílí i němčina a francouzština, ale o češtinu se nebojme

Host Dne na Moravě: Ministr Bek: Po angličtině posílí i němčina a francouzština, ale o češtinu se nebojme

6. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Na výjezdu: Hostující fanoušci to mají v Brně ze sektoru na fotbalové hřiště dost daleko

Seriál Radiožurnálu Sport: Na výjezdu: Hostující fanoušci to mají v Brně ze sektoru na fotbalové hřiště dost daleko

6. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Protidrogový koordinátor: Problém závislostí se neřeší systémově. Investovat by se mělo do prevence

Dvacet minut Radiožurnálu: Protidrogový koordinátor: Problém závislostí se neřeší systémově. Investovat by se mělo do prevence

6. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Až na mě nějaká kočka promluví, tak se nebudu divit, směje se zkušená chovatelka Helena Rückerová

Radioporadna: Až na mě nějaká kočka promluví, tak se nebudu divit, směje se zkušená chovatelka Helena Rückerová

6. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Filip Renč: Ďáblovo rogalo je podle neskutečných událostí, ale chtěl bych ještě natočit pohádku

Alex a host: Filip Renč: Ďáblovo rogalo je podle neskutečných událostí, ale chtěl bych ještě natočit pohádku

6. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Člověk je tím, nad čím přemýšlí a čím žije. Takže já jsem muzikant, směje se Hradečák Libor Pavlata

Host ve studiu: Člověk je tím, nad čím přemýšlí a čím žije. Takže já jsem muzikant, směje se Hradečák Libor Pavlata

6. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Jana Poncarová: Deník Věrky Kohnové přechovávala moje prateta

Blízká setkání: Spisovatelka Jana Poncarová: Deník Věrky Kohnové přechovávala moje prateta

6. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ekoložka Kolínská: Spolky pomáhají projekty vylepšovat. Vyloučením se stavební řízení nezrychlilo

Interview Plus: Ekoložka Kolínská: Spolky pomáhají projekty vylepšovat. Vyloučením se stavební řízení nezrychlilo

6. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Práce snů může ztroskotat na ledabylém životopise. Co tam patří a co ne?

Radioporadna: Práce snů může ztroskotat na ledabylém životopise. Co tam patří a co ne?

6. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Původně chtěl dělat elektronickou hudbu, už dvacet let s otcem tvoří Duo Jamaha

Dobré dopoledne: Původně chtěl dělat elektronickou hudbu, už dvacet let s otcem tvoří Duo Jamaha

6. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Stát navyšuje podíl na financování zdravotní péče, chybí ale kapacity a personál, tvrdí ministerstvo

Ranní Plus: Stát navyšuje podíl na financování zdravotní péče, chybí ale kapacity a personál, tvrdí ministerstvo

6. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Český lev za kameru filmu Poslední závod: Točil jsem i po pás zapadlý ve sněhu, popisuje Střítežský

Host Lucie Výborné: Český lev za kameru filmu Poslední závod: Točil jsem i po pás zapadlý ve sněhu, popisuje Střítežský

6. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud v Rusku vznikne puč, dozvíme se to, až když bude v plném proudu, míní rusista Svoboda

Osobnost Plus: Pokud v Rusku vznikne puč, dozvíme se to, až když bude v plném proudu, míní rusista Svoboda

6. 3. 2023

26 min