Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vinohradská 12: The First Online War

Vinohradská 12: The First Online War

26. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Pot: Drag mi vrátil něco, co jsem v dětství potlačovala. S Rudy Daddy o alter egu i osobním životě

Pot: Drag mi vrátil něco, co jsem v dětství potlačovala. S Rudy Daddy o alter egu i osobním životě

25. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Chovatelka koček Olga Lejnarová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Chovatelka koček Olga Lejnarová v Klubu Rádia Junior

25. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Šarm: Růžičková kapusta má vysoký obsah bílkovin i vitamínů. Zkuste si ji udělat netradičně s těstovinami

Šarm: Růžičková kapusta má vysoký obsah bílkovin i vitamínů. Zkuste si ji udělat netradičně s těstovinami

25. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

25. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: „Po válce jsem lítal už jen na tajňačku, aby manželka nevěděla.“ Poslední rozhovor s Emilem Bočkem

Dobré dopoledne: „Po válce jsem lítal už jen na tajňačku, aby manželka nevěděla.“ Poslední rozhovor s Emilem Bočkem

25. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Trenduj: Víc se mi líbí šatník Wednesday i děj, srovnává fanynka seriálový hit s filmy o Addamsově rodině

Trenduj: Víc se mi líbí šatník Wednesday i děj, srovnává fanynka seriálový hit s filmy o Addamsově rodině

25. 3. 2023

52 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Pro své šupiny jsou luskouni nejpašovanějšími savci. Přitom je to jen placebo, vysvětluje chovatel

Host Radiožurnálu: Pro své šupiny jsou luskouni nejpašovanějšími savci. Přitom je to jen placebo, vysvětluje chovatel

25. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kurátorka kopytníků: Žirafy jsou velmi konzervativní. Strach ve stádu odbourává zvídavá Anička

Host Radiožurnálu: Kurátorka kopytníků: Žirafy jsou velmi konzervativní. Strach ve stádu odbourává zvídavá Anička

25. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Zpěvačka Elly: Od angličtiny mě odrazovali. Ale pro mě je to přirozenější, tvořit v češtině mi nejde

Host Lenky Vahalové: Zpěvačka Elly: Od angličtiny mě odrazovali. Ale pro mě je to přirozenější, tvořit v češtině mi nejde

25. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kurátor savců: Zoologické zahrady se snaží o chov luskounů už 160 let. Je to nesmírně náročné

Host Radiožurnálu: Kurátor savců: Zoologické zahrady se snaží o chov luskounů už 160 let. Je to nesmírně náročné

25. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Zahájení sezony mě vždy naplňuje nervozitou. Těším se na přírůstky, říká ředitel pražské zoo Bobek

Host Radiožurnálu: Zahájení sezony mě vždy naplňuje nervozitou. Těším se na přírůstky, říká ředitel pražské zoo Bobek

25. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Velký hit microgreens. Vypěstujte si zelené bylinky u okna i vy, tělo je přivítá s radostí

Hobby magazín: Velký hit microgreens. Vypěstujte si zelené bylinky u okna i vy, tělo je přivítá s radostí

25. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Elektrická aktivita žaludku v léčbě obezity. Vzor přesného času

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Elektrická aktivita žaludku v léčbě obezity. Vzor přesného času

25. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jaké vztahy vládnou mezi českými zemědělci, prozrazuje sedlák Daniel Pitek

Stříbrný vítr: Jaké vztahy vládnou mezi českými zemědělci, prozrazuje sedlák Daniel Pitek

25. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Hovory: Stejně se tomu bude říkat Musoleum Davida Černého, tak je ideální to rovnou tak nazvat, říká umělec

Hovory: Stejně se tomu bude říkat Musoleum Davida Černého, tak je ideální to rovnou tak nazvat, říká umělec

24. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Tanečník a žonglér Lukas Blaha Bliss v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Tanečník a žonglér Lukas Blaha Bliss v Klubu Rádia Junior

24. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Filip Dvořák z Hospodářské komory Praha 1: Projekt Corrency k oživení lokální ekonomiky byl úspěšný

K věci Štěpánky Duchkové: Filip Dvořák z Hospodářské komory Praha 1: Projekt Corrency k oživení lokální ekonomiky byl úspěšný

24. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ostravský primátor Macura: Funkci opustím pravděpodobně už v dubnu, sám ale rezignovat nehodlám

Dvacet minut Radiožurnálu: Ostravský primátor Macura: Funkci opustím pravděpodobně už v dubnu, sám ale rezignovat nehodlám

24. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Čelisti: Krvavý reparát Johna Wicka. Čtvrtý díl zabijácké série štěká i kouše

Čelisti: Krvavý reparát Johna Wicka. Čtvrtý díl zabijácké série štěká i kouše

24. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody On Air: Odlište se, radí hudebníkům směřujícím na showcasový festival zpěvačka Aiko

On Air: Odlište se, radí hudebníkům směřujícím na showcasový festival zpěvačka Aiko

24. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Slavné dvojice: Josef Dvořák je antiexpert na krtky, Uršula Kluková miluje pavouky. Znají se už 60 let

Slavné dvojice: Josef Dvořák je antiexpert na krtky, Uršula Kluková miluje pavouky. Znají se už 60 let

24. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ortoped Jan Bartoníček: Pojali jsme velkolepý plán narvat tam všechno

Blízká setkání: Ortoped Jan Bartoníček: Pojali jsme velkolepý plán narvat tam všechno

24. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Závody šlapacích vozidel, to je pěkná dřina, ale především velká zábava. Zapojit se může celá rodina

Host ve studiu: Závody šlapacích vozidel, to je pěkná dřina, ale především velká zábava. Zapojit se může celá rodina

24. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Končí úřednický ping-pong. Spolupracovali jsme, aby se stavební řízení zrychlilo, říkají poslanci

Ranní Plus: Končí úřednický ping-pong. Spolupracovali jsme, aby se stavební řízení zrychlilo, říkají poslanci

24. 3. 2023

12 min