Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody On Air: Bylo nás devět. My kluci, co spolu chodíme a souhra divadelních komponentů

On Air: Bylo nás devět. My kluci, co spolu chodíme a souhra divadelních komponentů

28. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Žalman Lohonka: Ve Skotsku mě jmenovali lordem ještě dřív, než jsem tam přijel

Alex a host: Pavel Žalman Lohonka: Ve Skotsku mě jmenovali lordem ještě dřív, než jsem tam přijel

28. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Učitelka Magdalena Málková: Člověk najde obrovskou sílu, když zjistí, že ho to baví

Blízká setkání: Učitelka Magdalena Málková: Člověk najde obrovskou sílu, když zjistí, že ho to baví

28. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Do třídy vcházím pokaždé s úsměvem, užít si s žáky hodinu. Směje se vítězka ankety Zlatý Ámos

Host ve studiu: Do třídy vcházím pokaždé s úsměvem, užít si s žáky hodinu. Směje se vítězka ankety Zlatý Ámos

28. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Laviho jsem na chvíli opustil, chci zůstat normální, usmívá se herec Štáfek. Hraje ve filmu Zatmění

Host Lucie Výborné: Laviho jsem na chvíli opustil, chci zůstat normální, usmívá se herec Štáfek. Hraje ve filmu Zatmění

28. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Netanjahu si myslel, že radikály zkrotí. Ti ale teď krotí jeho, míní analytik Tureček

Interview Plus: Netanjahu si myslel, že radikály zkrotí. Ti ale teď krotí jeho, míní analytik Tureček

28. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Ekonom: Víc peněz dostávají nákladnější, ne užitečnější obory. Vina je na straně vysokých škol

Ranní Plus: Ekonom: Víc peněz dostávají nákladnější, ne užitečnější obory. Vina je na straně vysokých škol

28. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zbraně proti mrazu: netkaná textilie, bublinková fólie, parafínová svíce

Radioporadna: Zbraně proti mrazu: netkaná textilie, bublinková fólie, parafínová svíce

28. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Publicista Štindl: ANO musí najít jiný důvod své existence. Už to nebude jen o obsluze potřeb Babiše

Osobnost Plus: Publicista Štindl: ANO musí najít jiný důvod své existence. Už to nebude jen o obsluze potřeb Babiše

28. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Halka Třešňáková: Když roli nevěřím, pochyby jsou na mně vidět

Vizitka: Herečka Halka Třešňáková: Když roli nevěřím, pochyby jsou na mně vidět

28. 3. 2023

45 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Výchova a výcvik vodicích psů aneb Když oči mají čtyři nohy. A jaké je zlaté pravidlo?

Hobby magazín: Výchova a výcvik vodicích psů aneb Když oči mají čtyři nohy. A jaké je zlaté pravidlo?

28. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Podpora stavebního spoření je neefektivní. Velká část navíc nejde na bydlení, říká poslanec Munzar

Pro a proti: Podpora stavebního spoření je neefektivní. Velká část navíc nejde na bydlení, říká poslanec Munzar

28. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Lásky čas: Bál jsem se holky oslovovat, protože jsem Rom. Raději randím s cizinkami, neřeší můj původ

Lásky čas: Bál jsem se holky oslovovat, protože jsem Rom. Raději randím s cizinkami, neřeší můj původ

28. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Žádný armagedon se v ekonomice nekoná. Nevidíme problémy firem splácet úvěry, říká bankéř Juchelka

Peníze a vliv: Žádný armagedon se v ekonomice nekoná. Nevidíme problémy firem splácet úvěry, říká bankéř Juchelka

28. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kdo jde italské premiérce po krku?

Vinohradská 12: Kdo jde italské premiérce po krku?

28. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Nezájem rodičů, nedostatek lásky i bezpečí. Z toho jsou děti nejvíc nešťastné, říká psychoterapeutka

Hovory: Nezájem rodičů, nedostatek lásky i bezpečí. Z toho jsou děti nejvíc nešťastné, říká psychoterapeutka

27. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ráda bych si jednou zahrála strašidlo, culí se Patricie Pagáčová před vyprávěním pohádky o Rozárce

Klub Rádia Junior: Ráda bych si jednou zahrála strašidlo, culí se Patricie Pagáčová před vyprávěním pohádky o Rozárce

27. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Dopolední host: Po vzoru Vyprávěj sepsala herečka Věra Hlaváčková příběhy svého mládí. I z nich by mohl být seriál

Dopolední host: Po vzoru Vyprávěj sepsala herečka Věra Hlaváčková příběhy svého mládí. I z nich by mohl být seriál

27. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Každý má svůj Mount Everest a mně se ten můj podařilo zdolat, říká Dagmar Kurečková

Naplno s Věrou Hotařovou: Každý má svůj Mount Everest a mně se ten můj podařilo zdolat, říká Dagmar Kurečková

27. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Noel Curran: Rádio není pomník, ale dynamické médium, které je třeba chránit před politickým vlivem

Dvacet minut Radiožurnálu: Noel Curran: Rádio není pomník, ale dynamické médium, které je třeba chránit před politickým vlivem

27. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Míza z břízy bělokoré je označována za blahodárný nápoj

Odpolední interview: Míza z břízy bělokoré je označována za blahodárný nápoj

27. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bylinkářka Svatošová: Kopřiva je nejdostupnější a nejlepší tonikum, multivitamin i očistná bylina

Radioporadna: Bylinkářka Svatošová: Kopřiva je nejdostupnější a nejlepší tonikum, multivitamin i očistná bylina

27. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Sníh bude stále vzácnější a sucho se prohloubí, říká meteorolog Michal Žák

Alex a host: Sníh bude stále vzácnější a sucho se prohloubí, říká meteorolog Michal Žák

27. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Valerián Spusta zpracovává velký tátův archiv snímků, zachycujících Krkonoše 2. poloviny 20. století

Host ve studiu: Valerián Spusta zpracovává velký tátův archiv snímků, zachycujících Krkonoše 2. poloviny 20. století

27. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Patricie Pagáčová bude číst Hajaju naživo: Těšení u mě přebíjí trému

Blízká setkání: Herečka Patricie Pagáčová bude číst Hajaju naživo: Těšení u mě přebíjí trému

27. 3. 2023

30 min