Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák David Koller: My hit nepoznáme. To si řeknou lidi

Blízká setkání: Zpěvák David Koller: My hit nepoznáme. To si řeknou lidi

30. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 100 let s rozhlasem. Hradečtí rozhlasáci chystají pro všechny příznivce rádia oslavy na Stříbrňáku

Host ve studiu: 100 let s rozhlasem. Hradečtí rozhlasáci chystají pro všechny příznivce rádia oslavy na Stříbrňáku

30. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Francie je v krizi a neumí vést dialog. Zákaz kumulace funkcí tam vedl k pohromě, upozorňuje Fischer

Interview Plus: Francie je v krizi a neumí vést dialog. Zákaz kumulace funkcí tam vedl k pohromě, upozorňuje Fischer

30. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jak se vábí sovy? Kulíšek má napoleonský komplex, klidně vás napadne, popisuje ekolog

Host Lucie Výborné: Jak se vábí sovy? Kulíšek má napoleonský komplex, klidně vás napadne, popisuje ekolog

30. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Společnost je hluboce rozdělená. Až tak, že se z oponentů stávají nepřátelé, míní statistik Herzmann

Osobnost Plus: Společnost je hluboce rozdělená. Až tak, že se z oponentů stávají nepřátelé, míní statistik Herzmann

30. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Zdeněk Folprecht: Většinu penalt jsem kopal doprostřed brány

První dotek Zdeňka Folprechta: Zdeněk Folprecht: Většinu penalt jsem kopal doprostřed brány

30. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Pecháčková: Točit o sobě je přirozený vývoj kreativity. Je potřeba najít míru vkusu

Vizitka: Dokumentaristka Pecháčková: Točit o sobě je přirozený vývoj kreativity. Je potřeba najít míru vkusu

30. 3. 2023

49 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Je nejvyšší čas postarat se o růže. Pravidelný řez rostlinu omladí a posílí

Hobby magazín: Je nejvyšší čas postarat se o růže. Pravidelný řez rostlinu omladí a posílí

30. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Rušení poboček pošty dostupnost služeb nezhorší, říká mluvčí. Sníží se komfort, míní odborářka

Pro a proti: Rušení poboček pošty dostupnost služeb nezhorší, říká mluvčí. Sníží se komfort, míní odborářka

30. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Od Krajské přes Východočeskou ke Gočárově. Galerie slaví sedmdesátku

Máme hosty: Od Krajské přes Východočeskou ke Gočárově. Galerie slaví sedmdesátku

30. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pedagog Hlaváč: Stávka pedagogů? Oprávněná. K hodnotám vzdělanosti je potřeba se postavit jinak

Jak to vidí...: Pedagog Hlaváč: Stávka pedagogů? Oprávněná. K hodnotám vzdělanosti je potřeba se postavit jinak

30. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Kavárna: Nikdo už neví, jak Nezmaři přišli ke svému jménu, ale dělají mu čest. Folková kapela slaví 45 let

Kavárna: Nikdo už neví, jak Nezmaři přišli ke svému jménu, ale dělají mu čest. Folková kapela slaví 45 let

30. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: České námluvy s Tchaj-wanem

Vinohradská 12: České námluvy s Tchaj-wanem

30. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Hovory: Na swap donesete přebytky ze skříní a zas si vezmete to, co se vám líbí, popisuje organizátorka

Hovory: Na swap donesete přebytky ze skříní a zas si vezmete to, co se vám líbí, popisuje organizátorka

29. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Chtěl jsem být Terminátor, pořád na tom makám, směje se Jan Nedbal a vypráví pohádku o superautě

Klub Rádia Junior: Chtěl jsem být Terminátor, pořád na tom makám, směje se Jan Nedbal a vypráví pohádku o superautě

29. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Záložka: Čistý, skromný život je o mužských propastech a problémech, říká básník a prozaik Viktor Špaček

Záložka: Čistý, skromný život je o mužských propastech a problémech, říká básník a prozaik Viktor Špaček

29. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Nevidomý sportovec Ondřej Zmeškal: K velkým věcem se musíte odhodlat – mně k tomu pomohl handicap

Host Dne na Moravě: Nevidomý sportovec Ondřej Zmeškal: K velkým věcem se musíte odhodlat – mně k tomu pomohl handicap

29. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinský diplomat: Vstup do EU podporuje 90 procent Ukrajinců. Musíme ale provést hodně reforem

Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinský diplomat: Vstup do EU podporuje 90 procent Ukrajinců. Musíme ale provést hodně reforem

29. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Houpačky: Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

Houpačky: Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

29. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Odpolední interview: I když je v důchodu, tak se nezastaví. Koncertuje, tančí a učí se i angličtinu

Odpolední interview: I když je v důchodu, tak se nezastaví. Koncertuje, tančí a učí se i angličtinu

29. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Bourání: Nuselský most jsem projektoval po práci. Musel jsem to zkusit, vzpomíná projektant Vítek

Bourání: Nuselský most jsem projektoval po práci. Musel jsem to zkusit, vzpomíná projektant Vítek

29. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Alex a host: Režisér Biser Arichtev: Do Kukaček se vybírali chlapci z asi 300 fotek a videí

Alex a host: Režisér Biser Arichtev: Do Kukaček se vybírali chlapci z asi 300 fotek a videí

29. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Profesor Calda vidí dobře i tam, kde je úplná tma

S Arenbergerem nejen o medicíně: Profesor Calda vidí dobře i tam, kde je úplná tma

29. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Všechno, co jste kdy chtěli vědět o datových schránkách (ale báli jste se zeptat). Poradíme vám!

Radioporadna: Všechno, co jste kdy chtěli vědět o datových schránkách (ale báli jste se zeptat). Poradíme vám!

29. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Martina Randová: Nesnáším svoje vrásky. Stárnu bez grácie

Blízká setkání: Herečka Martina Randová: Nesnáším svoje vrásky. Stárnu bez grácie

29. 3. 2023

29 min