Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Kdy přilétají vlaštovky? První nedočkavci už jsou tady a je jim krušno

Radioporadna: Kdy přilétají vlaštovky? První nedočkavci už jsou tady a je jim krušno

5. 4. 2023

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Velikonoce jsou o naději, to platí i v moderní době, myslí si kněz David Peter Palušák

Dobré dopoledne: Velikonoce jsou o naději, to platí i v moderní době, myslí si kněz David Peter Palušák

5. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hrál jsem i červenou papriku v reklamě. A věřil, že jednou přijde Arvéd, usmívá se herec Kern

Host Lucie Výborné: Hrál jsem i červenou papriku v reklamě. A věřil, že jednou přijde Arvéd, usmívá se herec Kern

5. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Právník Faix: Pokud Putin vstoupí na území 123 zemí, měl by být zatčen. Zajímavé to bude v JAR

Osobnost Plus: Právník Faix: Pokud Putin vstoupí na území 123 zemí, měl by být zatčen. Zajímavé to bude v JAR

5. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Nejšťastnější období mého života? Celý život, říká Oldřich Schnabl, mistr počítačové grafiky

Větrník - Host ve studiu: Nejšťastnější období mého života? Celý život, říká Oldřich Schnabl, mistr počítačové grafiky

5. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo

Vizitka: Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo

5. 4. 2023

49 min

Obrázek epizody Šatníky: Málo věcí, hodně outfitů. Efektivní šatník podle stylistky Gabi Zimové

Šatníky: Málo věcí, hodně outfitů. Efektivní šatník podle stylistky Gabi Zimové

5. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Na Apríla se uklízelo Česko. Evergreenem jsou nápojové obaly a pneumatiky, říká organizátor

Vybrali jsme pro vás: Na Apríla se uklízelo Česko. Evergreenem jsou nápojové obaly a pneumatiky, říká organizátor

5. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Potřebujeme do vysokého školství plošně přilít peníze. Jen tak bude konkurenceschopné, věří historik

Pro a proti: Potřebujeme do vysokého školství plošně přilít peníze. Jen tak bude konkurenceschopné, věří historik

5. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Standa Pekárek opíjí primitivním nebezpečným humorem. ČT uvedla sérii Volha režiséra Jana Pachla

Mozaika: Standa Pekárek opíjí primitivním nebezpečným humorem. ČT uvedla sérii Volha režiséra Jana Pachla

5. 4. 2023

17 min

Obrázek epizody Máme hosty: Tvář modelky, srdce bojovnice. Kickboxerka chce svůj sport proslavit jako MMA

Máme hosty: Tvář modelky, srdce bojovnice. Kickboxerka chce svůj sport proslavit jako MMA

5. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Vzdělanost znamená vzít spoluzodpovědnost za dobro společnosti

Jak to vidí...: Biskup Malý: Vzdělanost znamená vzít spoluzodpovědnost za dobro společnosti

5. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Čína v českém éteru. Je to propaganda?

Vinohradská 12: Čína v českém éteru. Je to propaganda?

5. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: Narodil se jako páté dítě a hned jsem viděla, že je jiný, vzpomíná maminka handicapovaného sportovce

Hovory: Narodil se jako páté dítě a hned jsem viděla, že je jiný, vzpomíná maminka handicapovaného sportovce

4. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Přemysl Otakar II. miloval jižní Čechy. Měl luxusní sídlo v Myšenci, ze kterého ale moc nezbylo

Dopolední host: Přemysl Otakar II. miloval jižní Čechy. Měl luxusní sídlo v Myšenci, ze kterého ale moc nezbylo

4. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody K věci: Nejvíc rezonuje problematika zajištění autobusů a vlaků, říká šéf kontrolního výboru Robert Bezděk

K věci: Nejvíc rezonuje problematika zajištění autobusů a vlaků, říká šéf kontrolního výboru Robert Bezděk

4. 4. 2023

14 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Rodičům ve vězení nedochází, že se jejich situace traumaticky dotýká i jejich dětí, říká odbornice

Host Dne na Moravě: Rodičům ve vězení nedochází, že se jejich situace traumaticky dotýká i jejich dětí, říká odbornice

4. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodajka: Trump má mezi republikány vyšší podporu než před obviněním. Kandidovat může i z vězení

Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodajka: Trump má mezi republikány vyšší podporu než před obviněním. Kandidovat může i z vězení

4. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Kompot: Cukrovkáři, máte smůlu. Hollywood zneužívá lék na hubnutí, chybí už i v Česku

Kompot: Cukrovkáři, máte smůlu. Hollywood zneužívá lék na hubnutí, chybí už i v Česku

4. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Eva Hanková: Při salmonelóze je velmi důležitý přísun tekutin. Lepší častěji v malém množství

Radioporadna: MUDr. Eva Hanková: Při salmonelóze je velmi důležitý přísun tekutin. Lepší častěji v malém množství

4. 4. 2023

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Tatiana Dyková: Nechtěla jsem být herečkou, aby mě nikdo neznal. Chtěla jsem být známá

Blízká setkání: Herečka Tatiana Dyková: Nechtěla jsem být herečkou, aby mě nikdo neznal. Chtěla jsem být známá

4. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Alex a host: Melodie ke Zdivočelé zemi je prostá. Pár tónů, které jsou na správných místech, říká Zdeněk Barták

Alex a host: Melodie ke Zdivočelé zemi je prostá. Pár tónů, které jsou na správných místech, říká Zdeněk Barták

4. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Politolog: Trump je showman a všechno využívá ve svůj prospěch. Daří se mu polarizovat společnost

Ranní Plus: Politolog: Trump je showman a všechno využívá ve svůj prospěch. Daří se mu polarizovat společnost

4. 4. 2023

12 min

Obrázek epizody Balanc: Tělo je naše nejbližší příroda. Oddělením od živého světa si škodíme, návrat nám může prospět

Balanc: Tělo je naše nejbližší příroda. Oddělením od živého světa si škodíme, návrat nám může prospět

4. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Tučňáci překvapili dvorský safari park a snesli vejce. V druhé půlce dubna se může vylíhnout mládě

Host ve studiu: Tučňáci překvapili dvorský safari park a snesli vejce. V druhé půlce dubna se může vylíhnout mládě

4. 4. 2023

11 min