Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Alex a host: Dalibor Janda: Fotky okurek, které jsem vypěstoval, mají na Instagramu větší ohlas než moje hity

Alex a host: Dalibor Janda: Fotky okurek, které jsem vypěstoval, mají na Instagramu větší ohlas než moje hity

12. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Praktický lékař vnímá věci komplexně a s pacienty doslova žije. Projekt pro mladé Staň se praktikem

Host ve studiu: Praktický lékař vnímá věci komplexně a s pacienty doslova žije. Projekt pro mladé Staň se praktikem

12. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Cina o natáčení rozhlasové pohádky: Mauglí? To bylo do plnejch!

Blízká setkání: Herec Jan Cina o natáčení rozhlasové pohádky: Mauglí? To bylo do plnejch!

12. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Pentagon leak: Uniklé dokumenty si asi někdo odnesl domů, aby je ukázal kamarádům, míní politolog

Ranní Plus: Pentagon leak: Uniklé dokumenty si asi někdo odnesl domů, aby je ukázal kamarádům, míní politolog

12. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Bílé víno piju jen to moravské, prozrazuje Chantal Poullain

Na pohovce Jožky Kubáníka: Bílé víno piju jen to moravské, prozrazuje Chantal Poullain

12. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Vodné a stočné? Posun do vyšších sazeb DPH by se měl promyslet, doporučuje sociolog

Život k nezaplacení: Vodné a stočné? Posun do vyšších sazeb DPH by se měl promyslet, doporučuje sociolog

12. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rajchl je všude tam, kde může získat peníze, moc a vliv. Teď našel svůj prostor, míní politolog

Interview Plus: Rajchl je všude tam, kde může získat peníze, moc a vliv. Teď našel svůj prostor, míní politolog

12. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zákaz vjezdu na Malou Stranu? Hrozí zásadní poškození podnikatelského prostředí, varuje Prokop z ANO

Pro a proti: Zákaz vjezdu na Malou Stranu? Hrozí zásadní poškození podnikatelského prostředí, varuje Prokop z ANO

12. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pivo z tanku není lepší, než to ze sudu, tvrdí pivovarník

Radioporadna: Pivo z tanku není lepší, než to ze sudu, tvrdí pivovarník

12. 4. 2023

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Sto hodin cvičení zdarma na padesátce sportovišť nabídne druhý ročník akce Vysočina v pohybu

Dobré dopoledne: Sto hodin cvičení zdarma na padesátce sportovišť nabídne druhý ročník akce Vysočina v pohybu

12. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Babiš pomáhá vládě a současně vláda pomáhá Babišovi, myslí si politolog Hloušek

Osobnost Plus: Babiš pomáhá vládě a současně vláda pomáhá Babišovi, myslí si politolog Hloušek

12. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Život v kovářské dílně. Setkání s Christine Habermann von Hoch

Host Českého rozhlasu Ostrava: Život v kovářské dílně. Setkání s Christine Habermann von Hoch

12. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Celý život mě fotbal naplňuje jako nic jiného, říká kanonýr Sigmy Mojmír Chytil

Větrník - Host ve studiu: Celý život mě fotbal naplňuje jako nic jiného, říká kanonýr Sigmy Mojmír Chytil

12. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Básnířka Tereza Riedlbauchová: Básně píšu jenom v rauši. Když to zkouším jinak, nefunguje to

Vizitka: Básnířka Tereza Riedlbauchová: Básně píšu jenom v rauši. Když to zkouším jinak, nefunguje to

12. 4. 2023

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Při poslechu mého hlasu se prý dobře usíná. Teď už to beru jako lichotku, usmívá se Matouš Ruml

Host Lucie Výborné: Při poslechu mého hlasu se prý dobře usíná. Teď už to beru jako lichotku, usmívá se Matouš Ruml

12. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Máme hosty: Svěcený: Kultura je terapií dnešní doby. Do Třebové přiveze nevídané housle

Máme hosty: Svěcený: Kultura je terapií dnešní doby. Do Třebové přiveze nevídané housle

12. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Veřejnost je oslovována šokem. To vede k apatii a poklesu důvěry ve stát

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Veřejnost je oslovována šokem. To vede k apatii a poklesu důvěry ve stát

12. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vymítání ďábla v Česku

Vinohradská 12: Vymítání ďábla v Česku

12. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Hovory: Děti vnímají svět mnohem míň šišlavě, než si myslíme, míní režisér filmů pro mládež Smyczek

Hovory: Děti vnímají svět mnohem míň šišlavě, než si myslíme, míní režisér filmů pro mládež Smyczek

11. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Předstírají, že chtějí něco koupit, přitom se snaží dostat na váš účet. Podvodů na internetu přibývá

Dopolední host: Předstírají, že chtějí něco koupit, přitom se snaží dostat na váš účet. Podvodů na internetu přibývá

11. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lékař Rodion Schwarz v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Lékař Rodion Schwarz v Klubu Rádia Junior

11. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom: Věk odchodu do důchodu by měl být navázán na naději dožití. Na velkou reformu je pozdě

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom: Věk odchodu do důchodu by měl být navázán na naději dožití. Na velkou reformu je pozdě

11. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Optimální scénář: globální uhlíková nula do roku 2075 může znamenat dočasný růst teplot

Podhoubí: Optimální scénář: globální uhlíková nula do roku 2075 může znamenat dočasný růst teplot

11. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Balanc: Léčit deprese léky, bylinami nebo terapií? Důležité je klienty netlačit, říká psychiatr

Balanc: Léčit deprese léky, bylinami nebo terapií? Důležité je klienty netlačit, říká psychiatr

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody DokuVlna: Překvapilo mě, jak moc se lidi brání humoru a nadsázce. O DokuVlně s novým dramaturgem Kratochvílem

DokuVlna: Překvapilo mě, jak moc se lidi brání humoru a nadsázce. O DokuVlně s novým dramaturgem Kratochvílem

11. 4. 2023

11 min