Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Chtěli jsme vytvořit něco výjimečného, představuje knihu Rozhlasto historik Dušan Radovanovič

Blízká setkání: Chtěli jsme vytvořit něco výjimečného, představuje knihu Rozhlasto historik Dušan Radovanovič

12. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Hůle: Vláda nemá odvahu udělat pořádná opatření. Kritizovat ji, že ruinuje chudé, je nesmysl

Ranní Plus: Hůle: Vláda nemá odvahu udělat pořádná opatření. Kritizovat ji, že ruinuje chudé, je nesmysl

12. 5. 2023

14 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Zvýšení odvodů se dotkne nízkopříjmových OSVČ, projeví se to ale ve vyšších důchodech, tvrdí ekonom

Život k nezaplacení: Zvýšení odvodů se dotkne nízkopříjmových OSVČ, projeví se to ale ve vyšších důchodech, tvrdí ekonom

12. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Tady to znám: Sázava není jenom známý klášter a sklárny. Jejím středem prochází také úžasný přírodní pás

Tady to znám: Sázava není jenom známý klášter a sklárny. Jejím středem prochází také úžasný přírodní pás

12. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Erdogan má na své straně média, Kilicdaroglu náskok v průzkumech. Volby budou těsné, říká zpravodaj

Interview Plus: Erdogan má na své straně média, Kilicdaroglu náskok v průzkumech. Volby budou těsné, říká zpravodaj

12. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sokolovna Pardubice praská ve švech. Rozpohybovat se chtějí rodiče s dětmi i senioři

Radioporadna: Sokolovna Pardubice praská ve švech. Rozpohybovat se chtějí rodiče s dětmi i senioři

12. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Režisér Zelenka: Aby byla země světovým policajtem, musí mít morální kredit. Ten Amerika ztratila

Osobnost Plus: Režisér Zelenka: Aby byla země světovým policajtem, musí mít morální kredit. Ten Amerika ztratila

12. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Touha pomáhat lidem ji přivedla do Armády spásy. Setkání s Marií Lisztwanovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Touha pomáhat lidem ji přivedla do Armády spásy. Setkání s Marií Lisztwanovou

12. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Vizitka: Ilustrátor Václav Šlajch: Šprajcl jsem se na Obsluhoval jsem anglického krále

Vizitka: Ilustrátor Václav Šlajch: Šprajcl jsem se na Obsluhoval jsem anglického krále

12. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Český národní tým je teď ten můj. Čeští hokejisté jsou umělci, pochvaluje si trenér Jalonen

Host Lucie Výborné: Český národní tým je teď ten můj. Čeští hokejisté jsou umělci, pochvaluje si trenér Jalonen

12. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Věta „Hlavně si to tolik neber“ by měla zmizet ze světa, říká autor VR filmu o depresi Moravec

Diagnóza F: Věta „Hlavně si to tolik neber“ by měla zmizet ze světa, říká autor VR filmu o depresi Moravec

12. 5. 2023

43 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vlády, které dělaly velké reformy, nikdy moc populární nebyly, připomíná politoložka Shavit

Pro a proti: Vlády, které dělaly velké reformy, nikdy moc populární nebyly, připomíná politoložka Shavit

12. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody On Air: Medicína bez ultrazvuku je už dnes šarlatánství, shodují se členky vítězného týmu soutěže Medik roku

On Air: Medicína bez ultrazvuku je už dnes šarlatánství, shodují se členky vítězného týmu soutěže Medik roku

12. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Cesta papeže do Maďarska byla duchovní výzvou k potřebě bratrství a mírového sousedství

Jak to vidí...: Biskup Malý: Cesta papeže do Maďarska byla duchovní výzvou k potřebě bratrství a mírového sousedství

12. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Svobodné Dvory oddělí u Hradce od dálnice D11 nové protihlukové stěny. Kdy se jich lidé dočkají?

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Svobodné Dvory oddělí u Hradce od dálnice D11 nové protihlukové stěny. Kdy se jich lidé dočkají?

12. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vládní ekonomické zemětřesení

Vinohradská 12: Vládní ekonomické zemětřesení

12. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Až zjistíte, co vás zraňuje, získáte vnitřní sílu, říká hlubinná psycholožka

Hovory: Až zjistíte, co vás zraňuje, získáte vnitřní sílu, říká hlubinná psycholožka

11. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Odkládejte si na důchod čtyři procenta ze mzdy, radí odborník. Pak budete moci odejít do penze dřív

Dopolední host: Odkládejte si na důchod čtyři procenta ze mzdy, radí odborník. Pak budete moci odejít do penze dřív

11. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Úterky a pátky jsem do školy nemohl, hrála se extraliga, vzpomíná Lukáš Radil

Kdo umí, ten umí: Úterky a pátky jsem do školy nemohl, hrála se extraliga, vzpomíná Lukáš Radil

11. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr Válek: Tresty za nelegální vývoz léků zpřísníme. Cílem je ochránit nás před nedostatkem lék

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr Válek: Tresty za nelegální vývoz léků zpřísníme. Cílem je ochránit nás před nedostatkem lék

11. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ostravská komunita motoristických veteránů funguje už přes půl století

Odpolední interview: Ostravská komunita motoristických veteránů funguje už přes půl století

11. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Les na Vysočině se po kůrovcové kalamitě promění, na houby bude lepší chodit s atlasem

Dobré dopoledne: Les na Vysočině se po kůrovcové kalamitě promění, na houby bude lepší chodit s atlasem

11. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Závětí z dědictví vyloučíte manželku i rodiče, ale nikoliv děti. U nich lze přistoupit k vydědění

Radioporadna: Závětí z dědictví vyloučíte manželku i rodiče, ale nikoliv děti. U nich lze přistoupit k vydědění

11. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Od psů jsem se naučila brát život takový, jaký je, říká Kateřina Kašparová

Alex a host: Od psů jsem se naučila brát život takový, jaký je, říká Kateřina Kašparová

11. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Jde o rozhodnutí vlády a nikdo nečekal shodu s opozicí, říkají komentátoři Hartman, Klimeš a Klímová

Speciál Radiožurnálu: Jde o rozhodnutí vlády a nikdo nečekal shodu s opozicí, říkají komentátoři Hartman, Klimeš a Klímová

11. 5. 2023

11 min