Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Novinková transplantace ledvin

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Novinková transplantace ledvin

12. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Pálkovi: Lásku Františky cítím i z pohledu, říká Jaroslav. Je to 55 let, čas se ale krátí

Zlatá láska: Manželé Pálkovi: Lásku Františky cítím i z pohledu, říká Jaroslav. Je to 55 let, čas se ale krátí

12. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Vysvětlíme rozdíl mezi „hledat“, „pohledat“ a „pohledávat"

O češtině od A do Z: Vysvětlíme rozdíl mezi „hledat“, „pohledat“ a „pohledávat"

12. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Soutěž Pražský filmový kufr je šance pro všechny mladé nadšence do filmové tvorby

Totál talkshow: Soutěž Pražský filmový kufr je šance pro všechny mladé nadšence do filmové tvorby

12. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Donosit na hrudi potřebují předčasně narozené děti, matkám pomáhá sdílení, říká ředitelka Nedoklubka

Host Radiožurnálu: Donosit na hrudi potřebují předčasně narozené děti, matkám pomáhá sdílení, říká ředitelka Nedoklubka

12. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Kouzelná školka mi dala možnost zablbnout si i v dospělém věku, chválí si herečka Lucie Černíková

Až na dřeň: Kouzelná školka mi dala možnost zablbnout si i v dospělém věku, chválí si herečka Lucie Černíková

12. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Veronika Kamenská, z iniciativy Nepanikař. Proč mladí hledají pomoc spíš v mobilu než u blízkých?

Jak to vidí...: Veronika Kamenská, z iniciativy Nepanikař. Proč mladí hledají pomoc spíš v mobilu než u blízkých?

12. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

Zálety Aleny Zárybnické: Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

12. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ornitolog Jaroslav Kubíček v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ornitolog Jaroslav Kubíček v Klubu Rádia Junior

11. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Raketa na Zlaté stezce Českého ráje z Malé Skály na Kozákov: Hamštejn, rozhledna pod rozhlednou

Vybrali jsme pro vás: Raketa na Zlaté stezce Českého ráje z Malé Skály na Kozákov: Hamštejn, rozhledna pod rozhlednou

11. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šumava litera cení přeshraniční vztahy. Místní knižní tradici přiškrtil Hitler, říká spisovatel

Host Radiožurnálu: Šumava litera cení přeshraniční vztahy. Místní knižní tradici přiškrtil Hitler, říká spisovatel

11. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece

Host Lenky Vahalové: Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece

11. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Talinum latnaté slouží jako náhrada ženšenu, botanicky s ním nemá nic společného

Hobby magazín: Talinum latnaté slouží jako náhrada ženšenu, botanicky s ním nemá nic společného

11. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

Stříbrný vítr: Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

11. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Hovory: Bojové sporty by si měl vyzkoušet každý, říká Ptáčková. Z šikanovaného dítěte je mistryní v kickboxu

Hovory: Bojové sporty by si měl vyzkoušet každý, říká Ptáčková. Z šikanovaného dítěte je mistryní v kickboxu

10. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Labuť šla do banky, snesla vejce, dostala želízka a vyslýchal ji sněhulák... Tak už PIN nezapomenete

Dopolední host: Labuť šla do banky, snesla vejce, dostala želízka a vyslýchal ji sněhulák... Tak už PIN nezapomenete

10. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Nové sídlo pražské záchranné služby na Proseku. Podrobně se starostou Prahy 9 Tomášem Portlíkem

K věci Štěpánky Duchkové: Nové sídlo pražské záchranné služby na Proseku. Podrobně se starostou Prahy 9 Tomášem Portlíkem

10. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O plánované stávce a všem, co učitele trápí, s ředitelkou školy Jitkou Šťovíčkovou

O čem se mluví pod Ještědem: O plánované stávce a všem, co učitele trápí, s ředitelkou školy Jitkou Šťovíčkovou

10. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Poučení z neetického bourání petřínské vily? Vymezit památkářům, co a jak chránit, navrhuje Pospíšil

Dvacet minut Radiožurnálu: Poučení z neetického bourání petřínské vily? Vymezit památkářům, co a jak chránit, navrhuje Pospíšil

10. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Třebíč se vrátí do 70. let, retro diskotéku tam chystají na konec listopadu

Dobré dopoledne: Třebíč se vrátí do 70. let, retro diskotéku tam chystají na konec listopadu

10. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: K 70 letům družstva Granát Turnov vznikla unikátní sada šperků. Vystavuje ji turnovská klenotnice

Vybrali jsme pro vás: K 70 letům družstva Granát Turnov vznikla unikátní sada šperků. Vystavuje ji turnovská klenotnice

10. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: S těžkými víčky nám může pomoci i obličejová gymnastika, radí Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: S těžkými víčky nám může pomoci i obličejová gymnastika, radí Kateřina Cajthamlová

10. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Věda Plus: Bude námraza na mostech minulostí? Brněnští vědci použili vodivý uhlík a beton vyhřívají

Věda Plus: Bude námraza na mostech minulostí? Brněnští vědci použili vodivý uhlík a beton vyhřívají

10. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a autorka Jana Bernášková: Na předpremiéře jsem dvacet minut plakala

Blízká setkání: Herečka a autorka Jana Bernášková: Na předpremiéře jsem dvacet minut plakala

10. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vlčí máky, od Velké války trvalý symbol a připomínka všech válečných veteránů a padlých na bojištích

Host ve studiu: Vlčí máky, od Velké války trvalý symbol a připomínka všech válečných veteránů a padlých na bojištích

10. 11. 2023

10 min