Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Živě od vás: Z Jabloneckých Pasek, kde sídlí továrna, jejíž výrobky máme doma asi všichni

Host Dopoledne pod Ještědem: Živě od vás: Z Jabloneckých Pasek, kde sídlí továrna, jejíž výrobky máme doma asi všichni

18. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Posluchači vědí, že v dobách krize se mohou o rozhlas opřít. A to mě těší, přiznává ředitel Zavoral

Jak to vidí...: Posluchači vědí, že v dobách krize se mohou o rozhlas opřít. A to mě těší, přiznává ředitel Zavoral

18. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: 100 let rozhlasu: od Masaryka k podcastům

Vinohradská 12: 100 let rozhlasu: od Masaryka k podcastům

18. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Farmaceutické firmy odmítají  plán ministra zdravotnictví Vlastimila Válka z TOP09 , aby měly povinnost držet zásoby léčiv až na dva měsíce

Pro a proti: Farmaceutické firmy odmítají  plán ministra zdravotnictví Vlastimila Válka z TOP09 , aby měly povinnost držet zásoby léčiv až na dva měsíce

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Hovory: Závislost vás absolutně ovládne a vy jí sloužíte. Je to rakovina duše, říká bývalá alkoholička

Hovory: Závislost vás absolutně ovládne a vy jí sloužíte. Je to rakovina duše, říká bývalá alkoholička

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Straková: Češi žijící v zahraničí mají mít možnost volit korespondenčně. I oni nesou důsledky

Souvislosti Plus: Straková: Češi žijící v zahraničí mají mít možnost volit korespondenčně. I oni nesou důsledky

17. 5. 2023

51 min

Obrázek epizody Dopolední host: Ženy na sedadle spolujezdce jsou velice žádané. Každé kilo totiž hraje roli, říká pořadatel rallye

Dopolední host: Ženy na sedadle spolujezdce jsou velice žádané. Každé kilo totiž hraje roli, říká pořadatel rallye

17. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Buchty: Učit cizince češtinu vyžaduje vynalézavost a lásku v srdci

Buchty: Učit cizince češtinu vyžaduje vynalézavost a lásku v srdci

17. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Záložka: Život v orchestru jsem musela knižně zpracovat, lidé o něm nemají představu, říká Zuzana Dostálová

Záložka: Život v orchestru jsem musela knižně zpracovat, lidé o něm nemají představu, říká Zuzana Dostálová

17. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Když člověk věří v Boha, pro náš mozek je to stejně reálný vztah jako jakýkoli jiný, ukazují výzkumy

Host Dne na Moravě: Když člověk věří v Boha, pro náš mozek je to stejně reálný vztah jako jakýkoli jiný, ukazují výzkumy

17. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda ČSSD: Reforma penzí je nastavena špatně. Představa, že se dá vyžít z 8 000, je nepřijatelná

Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda ČSSD: Reforma penzí je nastavena špatně. Představa, že se dá vyžít z 8 000, je nepřijatelná

17. 5. 2023

43 sec

Obrázek epizody Houpačky: Emoce nikdy nelžou. Když je v dětech potlačujeme, přestávají si věřit, upozorňuje psycholožka

Houpačky: Emoce nikdy nelžou. Když je v dětech potlačujeme, přestávají si věřit, upozorňuje psycholožka

17. 5. 2023

43 sec

Obrázek epizody Odpolední interview: Dům kultury Poklad v Ostravě vítá na setkání Klubu seniorů čím dál více účastníků

Odpolední interview: Dům kultury Poklad v Ostravě vítá na setkání Klubu seniorů čím dál více účastníků

17. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Momenty: Rozhlas je nenasytné zvíře a novináři mu musí dodávat stravu, říká Pavla Jazairiová

Momenty: Rozhlas je nenasytné zvíře a novináři mu musí dodávat stravu, říká Pavla Jazairiová

17. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Než si koupíte kolo, tak musíte vědět, na co ho potřebujete, kam budete jezdit a jaký má plnit účel

Radioporadna: Než si koupíte kolo, tak musíte vědět, na co ho potřebujete, kam budete jezdit a jaký má plnit účel

17. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Milan Cais: Hnědá je nádherná barva

Brambora s vejcem: Milan Cais: Hnědá je nádherná barva

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: V případě výpadku získáme čas pro zajištění léčiv z jiných zdrojů, hájí Válkovu novelu jeho náměstek

Pro a proti: V případě výpadku získáme čas pro zajištění léčiv z jiných zdrojů, hájí Válkovu novelu jeho náměstek

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Pokrývají 11 % pevniny. Zajímavosti o ledovcích, které vás nenechají chladnými

Klub Rádia Junior: Pokrývají 11 % pevniny. Zajímavosti o ledovcích, které vás nenechají chladnými

17. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Dana Černá: Rozhlasové role se neodmítají, i kdyby to byl sebemenší štěk

Blízká setkání: Herečka Dana Černá: Rozhlasové role se neodmítají, i kdyby to byl sebemenší štěk

17. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Přeji kronikářům, ať jim nikdy nevyschne kalamář! Směje se kronikářka České Skalice Jitka Kolářová

Host ve studiu: Přeji kronikářům, ať jim nikdy nevyschne kalamář! Směje se kronikářka České Skalice Jitka Kolářová

17. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Přes mou dceru mi chodí vzkazy od mámy, říká Kristýna Frejová, dcera obdivované Věry Galatíkové

Na pohovce Jožky Kubáníka: Přes mou dceru mi chodí vzkazy od mámy, říká Kristýna Frejová, dcera obdivované Věry Galatíkové

17. 5. 2023

54 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: 60 let KRNAPu: Náš dort hýří barvami, říká Radek Drahný, mluvčí nejstaršího českého národního parku

Vybrali jsme pro vás: 60 let KRNAPu: Náš dort hýří barvami, říká Radek Drahný, mluvčí nejstaršího českého národního parku

17. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V rádiu jsem mnohokrát přestřelil, ale mám dar sebereflexe, přiznává moderátor Evropy 2 Leoš Mareš

Host Lucie Výborné: V rádiu jsem mnohokrát přestřelil, ale mám dar sebereflexe, přiznává moderátor Evropy 2 Leoš Mareš

17. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Putin dobře ví, že když ztratí Krym, tak celá jeho klika končí u moci, říká reportér Boháč

Interview Plus: Putin dobře ví, že když ztratí Krym, tak celá jeho klika končí u moci, říká reportér Boháč

17. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Novelou míříme k depolitizaci rad ČT a ČRo, říká Benda. Zbytečné zasahování do zákona, míní Kettner

Ranní Plus: Novelou míříme k depolitizaci rad ČT a ČRo, říká Benda. Zbytečné zasahování do zákona, míní Kettner

17. 5. 2023

12 min