Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Dopolední host: Lhář se vyhýbá detailům, oběť slovesům a manipulátor vědcům, líčí odborník na psychoanalýzu textu

Dopolední host: Lhář se vyhýbá detailům, oběť slovesům a manipulátor vědcům, líčí odborník na psychoanalýzu textu

25. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nedůstojná nejistota přijímaček. V dětech vytváříme pocit, že na ně společnost kašle, varuje expert

Dvacet minut Radiožurnálu: Nedůstojná nejistota přijímaček. V dětech vytváříme pocit, že na ně společnost kašle, varuje expert

25. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Autonomní vozidla, drony. Novinky v oblasti obranné a bezpečnostní techniky představuje veletrh IDET

Host Dne na Moravě: Autonomní vozidla, drony. Novinky v oblasti obranné a bezpečnostní techniky představuje veletrh IDET

25. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Joch: DeSantis je rodinný typ a má za sebou výsledky. Republikáni ale potřebují boxera

Ranní Plus: Joch: DeSantis je rodinný typ a má za sebou výsledky. Republikáni ale potřebují boxera

25. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Luboš Veselý: Kdyby se mi v životě stalo to, co v Kukačkách, nechal bych rozhodnutí na partnerce

Alex a host: Luboš Veselý: Kdyby se mi v životě stalo to, co v Kukačkách, nechal bych rozhodnutí na partnerce

25. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Aleš Procházka alias profesor Snape: Dabing je služba originálu. Je u mě na posledním místě

Blízká setkání: Herec Aleš Procházka alias profesor Snape: Dabing je služba originálu. Je u mě na posledním místě

25. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Vlna: Nečekal jsem, že rap bude nejposlouchanější žánr v Česku, říká autor účtu Out Of Context Czech Rap

Vlna: Nečekal jsem, že rap bude nejposlouchanější žánr v Česku, říká autor účtu Out Of Context Czech Rap

25. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Americký velvyslanec: Dohoda o obranné spolupráci mezi ČR a USA je symbolem jednotné obrany

Interview Plus: Americký velvyslanec: Dohoda o obranné spolupráci mezi ČR a USA je symbolem jednotné obrany

25. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Během zápasu jsem se držela dobře, jsem pořád konkurenceschopná, říká Strýcová

Host Lucie Výborné: Během zápasu jsem se držela dobře, jsem pořád konkurenceschopná, říká Strýcová

25. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyhlazené vrásky bez píchání a řezání. Neinvazivní kosmetika prožívá přístrojový boom

Radioporadna: Vyhlazené vrásky bez píchání a řezání. Neinvazivní kosmetika prožívá přístrojový boom

25. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Naše společnost je rozpolcená a vystresovaná, myslí si egyptolog Bárta

Osobnost Plus: Naše společnost je rozpolcená a vystresovaná, myslí si egyptolog Bárta

25. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Radek Sňozík: V lize mi chybí brankářské osobnosti. Zvažuji nabídku ze světa MMA

První dotek Zdeňka Folprechta: Radek Sňozík: V lize mi chybí brankářské osobnosti. Zvažuji nabídku ze světa MMA

25. 5. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Vladimír Fekar: Mám rád slovní minimalismus. Proto jsem si oblíbil hry Josefa Topola

Vizitka: Dramaturg Vladimír Fekar: Mám rád slovní minimalismus. Proto jsem si oblíbil hry Josefa Topola

25. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Brrrap: TK27: Nervozitu v rapu jsem odboural rychle. Ve fotbale už taky, můžu s ním kdykoliv skončit

Brrrap: TK27: Nervozitu v rapu jsem odboural rychle. Ve fotbale už taky, můžu s ním kdykoliv skončit

25. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Někteří včelaři nerespektují plemenářský zákon, v důsledku kazí populaci včely kraňské v Česku

Hobby magazín: Někteří včelaři nerespektují plemenářský zákon, v důsledku kazí populaci včely kraňské v Česku

25. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Posílit práva poškozeného v trestním řízení? Kde je msta, vzniká další zlo, varuje advokát Vlk

Pro a proti: Posílit práva poškozeného v trestním řízení? Kde je msta, vzniká další zlo, varuje advokát Vlk

25. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Mami, miluju. Aleš Palán a Libuše Jarcovjáková zachycují složité vztahy mezi matkami a dcerami

Mozaika: Mami, miluju. Aleš Palán a Libuše Jarcovjáková zachycují složité vztahy mezi matkami a dcerami

25. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody Máme hosty: Křik pávů na pardubickém zámku vystřídá zpěv Rusalky

Máme hosty: Křik pávů na pardubickém zámku vystřídá zpěv Rusalky

25. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota stoupá, v létě nastane efekt El Niño. Zacloumají vedra i s Českem?

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota stoupá, v létě nastane efekt El Niño. Zacloumají vedra i s Českem?

25. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Facka Putinovi v Bělgorodu

Vinohradská 12: Facka Putinovi v Bělgorodu

25. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Hovory: U Čechů se setkáváme s nepochopením a rasismem, tvrdí Gailová z neziskovky Romodrom

Hovory: U Čechů se setkáváme s nepochopením a rasismem, tvrdí Gailová z neziskovky Romodrom

24. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: (Ne)postradatelný rádce pro milovníky kempinku aneb Triky Kempičů, jak přežít v českých kempech

Host ve studiu: (Ne)postradatelný rádce pro milovníky kempinku aneb Triky Kempičů, jak přežít v českých kempech

24. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Záložka: Frustrace ze stereotypů a očekávání. Barbora Hrínová napsala knihu o nejistotě, samotě a jinakosti

Záložka: Frustrace ze stereotypů a očekávání. Barbora Hrínová napsala knihu o nejistotě, samotě a jinakosti

24. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Statečných lidí je u nás spousta, jen je to statečnost neokázalá, myslí si Barbora Antonová

Host Dne na Moravě: Statečných lidí je u nás spousta, jen je to statečnost neokázalá, myslí si Barbora Antonová

24. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je senátorka Daniela Kovářová

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je senátorka Daniela Kovářová

24. 5. 2023

21 min