Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Generální ředitel ČT: Na Kavčí hory nepřináším revoluci. Důraz chci klást na digitalizaci televize

Dvacet minut Radiožurnálu: Generální ředitel ČT: Na Kavčí hory nepřináším revoluci. Důraz chci klást na digitalizaci televize

9. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Chystali jsme se na ukrajinskou ofenzívu, teď pomáháme zaplaveným, popisuje Štefan z Člověka v tísni

Interview Plus: Chystali jsme se na ukrajinskou ofenzívu, teď pomáháme zaplaveným, popisuje Štefan z Člověka v tísni

9. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Závodní sekery a pily jsou podobné závodním autům, přizpůsobené na maximální krátkodobý výkon

Dobré dopoledne: Závodní sekery a pily jsou podobné závodním autům, přizpůsobené na maximální krátkodobý výkon

9. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Čelisti: Ty máš teda pěknou sebeironii. Michael J. Fox v žánru životopisů tvrdě sestřelil Arnolda

Čelisti: Ty máš teda pěknou sebeironii. Michael J. Fox v žánru životopisů tvrdě sestřelil Arnolda

9. 6. 2023

40 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krunýř trilobitů inspiroval vývojáře k brnění, vypráví expert. Jaké měli trilobiti superschopnosti?

Host Lucie Výborné: Krunýř trilobitů inspiroval vývojáře k brnění, vypráví expert. Jaké měli trilobiti superschopnosti?

9. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak se vyznat v mase? Čím se liší rump steak a flank steak? Poradí vám zkušený farmář Jakub Erler

Radioporadna: Jak se vyznat v mase? Čím se liší rump steak a flank steak? Poradí vám zkušený farmář Jakub Erler

9. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Básník František Novotný: Poezie nejsou rýmy, ale to, jak vidíme svět

Blízká setkání: Básník František Novotný: Poezie nejsou rýmy, ale to, jak vidíme svět

9. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Eliška Podzimková připravuje pro děti seriál o rakovině. Na onkologii je plno humoru, říká

Klub Rádia Junior: Eliška Podzimková připravuje pro děti seriál o rakovině. Na onkologii je plno humoru, říká

9. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Na swingers party jsem se chodila trestat sexem, popisuje v dětství zneužívaná Zuzana

Diagnóza F: Na swingers party jsem se chodila trestat sexem, popisuje v dětství zneužívaná Zuzana

9. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Tady to znám: Pražský vrch Petřín je plný zeleně a zajímavých staveb. A také úchvatných vyhlídek na Prahu

Tady to znám: Pražský vrch Petřín je plný zeleně a zajímavých staveb. A také úchvatných vyhlídek na Prahu

9. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Jaká je realita vyšetřování sexuálních trestných činů? Pusťte si rozhovor s forenzní psycholožkou

Diagnóza F: Jaká je realita vyšetřování sexuálních trestných činů? Pusťte si rozhovor s forenzní psycholožkou

9. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Oběti sexuálního zneužívání se potýkají s pocity viny a studem. Pusťte si rozhovor s terapeutkami

Diagnóza F: Oběti sexuálního zneužívání se potýkají s pocity viny a studem. Pusťte si rozhovor s terapeutkami

9. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Diagnóza F: „Je to divný, nechci to, bolí to.“ Poslechněte si Zuzanin příběh dlouholetého sexuálního zneužívání

Diagnóza F: „Je to divný, nechci to, bolí to.“ Poslechněte si Zuzanin příběh dlouholetého sexuálního zneužívání

9. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Nakladatelka: Kvalitní literatura posiluje demokracii. Skrze perspektivy jiných jsme vnímavější

Osobnost Plus: Nakladatelka: Kvalitní literatura posiluje demokracii. Skrze perspektivy jiných jsme vnímavější

9. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Žena na svatbě podávala staré jídlo a v Brně řádila odpůrkyně slimáků. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Žena na svatbě podávala staré jídlo a v Brně řádila odpůrkyně slimáků. To jsou nej zprávy týdne

9. 6. 2023

12 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Snímky opavského fotografa Petra Horálka byly už čtyřicetkrát oceněné NASA

Host Českého rozhlasu Ostrava: Snímky opavského fotografa Petra Horálka byly už čtyřicetkrát oceněné NASA

9. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Mám rád nabroušené autory, říká režisér Petr Mančal

Vizitka: Mám rád nabroušené autory, říká režisér Petr Mančal

9. 6. 2023

46 min

Obrázek epizody Máme hosty: Bartoloměje naplní Brahmsem. Hudební léto v Heřmanově Městci trvá dva měsíce

Máme hosty: Bartoloměje naplní Brahmsem. Hudební léto v Heřmanově Městci trvá dva měsíce

9. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Klimatičtí uprchlíci budou otázkou pro celou Evropu. Jsme na počátku velké diskuze

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Klimatičtí uprchlíci budou otázkou pro celou Evropu. Jsme na počátku velké diskuze

9. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Jak nový šéf změní Českou televizi

Vinohradská 12: Jak nový šéf změní Českou televizi

9. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Hovory: Prezentace naší tvorby je teď hodně na sítích. Mám co dohánět, říká módní návrhářka Havelková

Hovory: Prezentace naší tvorby je teď hodně na sítích. Mám co dohánět, říká módní návrhářka Havelková

8. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jazyk knihy pro vás musí být srozumitelný, ani známé jméno autora nezaručí čtenářský zážitek

Dobré dopoledne: Jazyk knihy pro vás musí být srozumitelný, ani známé jméno autora nezaručí čtenářský zážitek

8. 6. 2023

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Odmrazování lednice bez fénu, mobil vždy jen s originální nabíječkou. Prevence požárů v domácnostech

Radioporadna: Odmrazování lednice bez fénu, mobil vždy jen s originální nabíječkou. Prevence požárů v domácnostech

8. 6. 2023

16 min

Obrázek epizody Alex a host: Záchranář Marek Dvořák: V létě jezdíme hlavně k motorkářům a k vodě. Lidi na sebe nedávají pozor

Alex a host: Záchranář Marek Dvořák: V létě jezdíme hlavně k motorkářům a k vodě. Lidi na sebe nedávají pozor

8. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

8. 6. 2023

31 min