Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hovory: V Česku je asi 10 tisíc varhan a žádné nemají identický zvuk, říká varhaník Viktora

Hovory: V Česku je asi 10 tisíc varhan a žádné nemají identický zvuk, říká varhaník Viktora

23. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Zaťuká na formu šestkrát z každé strany, pak až vyklopí zvon. To je rituál zvonaře Jana Šedy

Dopolední host: Zaťuká na formu šestkrát z každé strany, pak až vyklopí zvon. To je rituál zvonaře Jana Šedy

23. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Most z Výstaviště nebo přístroje z nemocnice. Ředitel Národního technického muzea o exponátech

K věci Štěpánky Duchkové: Most z Výstaviště nebo přístroje z nemocnice. Ředitel Národního technického muzea o exponátech

23. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody Quest: Herní léto se muselo obejít bez výstavy E3, ale ne bez zajímavých oznámení

Quest: Herní léto se muselo obejít bez výstavy E3, ale ne bez zajímavých oznámení

23. 6. 2023

53 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jahn z vedení Škody Auto: Nebudeme vyrábět jen auta se spalovacími motory. S elektromobily počítáme

Dvacet minut Radiožurnálu: Jahn z vedení Škody Auto: Nebudeme vyrábět jen auta se spalovacími motory. S elektromobily počítáme

23. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Káva se vaří ve dvě, poslední cigareta je v devět. Pravidla na psychiatrii mohou vést ke konfliktům

Diagnóza F: Káva se vaří ve dvě, poslední cigareta je v devět. Pravidla na psychiatrii mohou vést ke konfliktům

23. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Zbraně bez zbrojního průkazu aneb Co všechno můžete mít u sebe pro svou obranu

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Zbraně bez zbrojního průkazu aneb Co všechno můžete mít u sebe pro svou obranu

23. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Čelisti: Zrcadlo, pověz mi, na koho spadlo vyšší IQ? Na novou řadu seriálu Black Mirror určitě ne

Čelisti: Zrcadlo, pověz mi, na koho spadlo vyšší IQ? Na novou řadu seriálu Black Mirror určitě ne

23. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od svých pěti let se Vilém Janeček pohybuje v šermířském světě. Už to není koníček, ale životní styl

Host ve studiu: Od svých pěti let se Vilém Janeček pohybuje v šermířském světě. Už to není koníček, ale životní styl

23. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Učme děti digitální detox. Kdo je závislý na mobilu, nezíská z něj pravdivé informace, říká filozof

Host Lucie Výborné: Učme děti digitální detox. Kdo je závislý na mobilu, nezíská z něj pravdivé informace, říká filozof

23. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Tribuna: Manchester City ukazuje (temnou) budoucnost fotbalu. Bude Guardiola jako Ferguson?

Tribuna: Manchester City ukazuje (temnou) budoucnost fotbalu. Bude Guardiola jako Ferguson?

23. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rozvod nebo rozchod nastavuje zrcadlo. Je dobré si říci, neselhal jsem já, ale partnerství dvou lidí

Radioporadna: Rozvod nebo rozchod nastavuje zrcadlo. Je dobré si říci, neselhal jsem já, ale partnerství dvou lidí

23. 6. 2023

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

Blízká setkání: Imunolog Jakub Abramson: Rád říkám, že imunita je jako Česká filharmonie – musí být vyladěná

23. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Matyáš Strnad byl v Bolívii jako student, v Uruguay už jako učitel: Uruguajci se pořád usmívají

Host ve studiu: Matyáš Strnad byl v Bolívii jako student, v Uruguay už jako učitel: Uruguajci se pořád usmívají

23. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Tady to znám: Stezka Svatojánské proudy vede nad vodní hladinou. Nabízí krásné přírodní scenérie i osadu Ztracenku

Tady to znám: Stezka Svatojánské proudy vede nad vodní hladinou. Nabízí krásné přírodní scenérie i osadu Ztracenku

23. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Maláčová: Důchodci, zaměstnanci a jejich rodiny táhnou rozpočet. Je nespravedlivé po nich chtít víc

Interview Plus: Maláčová: Důchodci, zaměstnanci a jejich rodiny táhnou rozpočet. Je nespravedlivé po nich chtít víc

23. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lukačevič: Klima násobí bezpečnostní hrozby. I kvůli němu se šíří náboženský fundamentalismus

Osobnost Plus: Lukačevič: Klima násobí bezpečnostní hrozby. I kvůli němu se šíří náboženský fundamentalismus

23. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Japonci si oblíbili výraz „zžábovatět“ a octomilky deprimuje smrt. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Japonci si oblíbili výraz „zžábovatět“ a octomilky deprimuje smrt. To jsou zprávy minulého týdne

23. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Lenka Sobotová: Jazyk mě fascinoval odmala, jako překladatelku mě zajímá hlavně psychologie postav

Vizitka: Lenka Sobotová: Jazyk mě fascinoval odmala, jako překladatelku mě zajímá hlavně psychologie postav

23. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Pro a proti: Čaputovou dotlačily do kouta útoky na sociálních sítích, proto odchází, tvrdí Mikloško

Pro a proti: Čaputovou dotlačily do kouta útoky na sociálních sítích, proto odchází, tvrdí Mikloško

23. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Pačes: Od umělé inteligence si ve vědě hodně slibujeme. Mluvíme o blízké budoucnosti

Jak to vidí...: Genetik Pačes: Od umělé inteligence si ve vědě hodně slibujeme. Mluvíme o blízké budoucnosti

23. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Projekt Příběhy našich sousedů dává dětem do souvislosti, co se naučily ve škole, říká jeho vedoucí

Hovory: Projekt Příběhy našich sousedů dává dětem do souvislosti, co se naučily ve škole, říká jeho vedoucí

22. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Írán má obrovský turistický potenciál a Peršané cizince milují, vypráví průvodce

Host Lucie Výborné: Írán má obrovský turistický potenciál a Peršané cizince milují, vypráví průvodce

22. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Studovna: Chci, aby to žáky vtáhlo, říká nejinspirativnější učitel Česka Roman Göttlicher

Studovna: Chci, aby to žáky vtáhlo, říká nejinspirativnější učitel Česka Roman Göttlicher

22. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitelé českého a slovenského rozhlasu: Během války pomáháme ukrajinským veřejnoprávním médiím

Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitelé českého a slovenského rozhlasu: Během války pomáháme ukrajinským veřejnoprávním médiím

22. 6. 2023

23 min