Podcast Český rozhlas - Rozhovory
Řadit dle:

Host Radiožurnálu: Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky
6. 7. 2023
25 min

Alex a host: Mistr Jan Hus se bál urazit boží pravdu, proto neodvolal, popisuje duchovní Hana Tonzarová
6. 7. 2023
24 min

Host Radiožurnálu: Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan
6. 7. 2023
30 min

Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk
6. 7. 2023
27 min

Host Českého rozhlasu Ostrava: Za jakou pravdu vlastně Jan Hus umřel? Jak je srozumitelné jeho učení pro dnešního člověka?
6. 7. 2023
20 min

První dotek Zdeňka Folprechta: Vaclík: Pamatuji si všechny zápasy Ligy mistrů, ale i hattrick od Messiho. Konec v Řecku byl hořký
6. 7. 2023
49 min

Magazín Experiment: Dějiny lidského druhu jsou jako dlouhý film, ze kterého se dochovalo jen pár snímků, říká archeolog
6. 7. 2023
20 min

Host Radiožurnálu: Postavy se mi nikdy nevymkly z rukou, ale objevuji v nich sama sebe, popisuje herečka Barešová
5. 7. 2023
26 min

Dopolední host: Byl to vtip? S bavičem Milošem Knorem o kandidatuře na prezidenta i dětství v budějovickém rozhlase
5. 7. 2023
28 min

Host Radiožurnálu: Točí film o rozhlase a sovětské invazi. „Tehdy se lidé začínali bavit, nemazali se s tím,“ říká Mádl
5. 7. 2023
25 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitel filmového archivu: Nejenom Forman a Chytilová. Zrcadlem společnosti jsou i amatérská videa
5. 7. 2023
23 min

Houpačky: Napsal mi, že svoje dítě zmlátí, kdykoli bude chtít. Potřebujeme zákon, který ochrání ty nejslabší
5. 7. 2023
25 min

Odpolední interview: Napsat nejkrásnější melodii na světě a zahrát si v Las Vegas. Snít můžete v každém věku
5. 7. 2023
9 min

Kompot: Kompot z kolonády s Eliškou Soukupovou aneb trojka je vždycky lepší než dvojka
5. 7. 2023
44 min

Alex a host: Historik Vladimír Vavřínek: V době, kdy k nám přišli věrozvěsti, už byla Morava christianizovaná
5. 7. 2023
28 min

Blízká setkání: Zpěvák Petr Janda: Lidi mají Karla Gotta za slušňáka. Ale když se rozjel, lezli jsme smíchy po zemi
5. 7. 2023
30 min

Na pohovce Jožky Kubáníka: Pavel Kikinčuk začínal rolí Šimona Pláničky v Slunce, seno, jahody. Dnes přešel do role Škopka
5. 7. 2023
29 min

Host Radiožurnálu: Judit Pecháček: Jsem vděčná filmová divačka. I ve špatném filmu dokážu najít něco, co mě inspiruje
5. 7. 2023
23 min

Hovory: Písničkář Dědeček: Neštěstím lidstva je blbec. Dřív patřilo blbství komunistům, teď je všude
4. 7. 2023
23 min

K věci: Práce ve středočeských nemocnicích jsou v plném proudu, říká náměstek středočeské hejtmanky
4. 7. 2023
13 min

Blízká setkání: Novinářka Eva Kubátová: Mexiko bez jídla by nebylo Mexikem a jídlo bez Mexika by nebylo jídlem
4. 7. 2023
30 min