Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky

Host Radiožurnálu: Bojujeme s předsudky. Filmové fondy by měly mít v ženy větší důvěru, apelují producentky

6. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak vznikla příjmení a kdy se začala používat

O češtině od A do Z: Jak vznikla příjmení a kdy se začala používat

6. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Alex a host: Mistr Jan Hus se bál urazit boží pravdu, proto neodvolal, popisuje duchovní Hana Tonzarová

Alex a host: Mistr Jan Hus se bál urazit boží pravdu, proto neodvolal, popisuje duchovní Hana Tonzarová

6. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan

Host Radiožurnálu: Na začátku mě živilo rádio. K větším rolím jsem se dostal díky alkoholu, směje se Ivan Trojan

6. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

6. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Za jakou pravdu vlastně Jan Hus umřel? Jak je srozumitelné jeho učení pro dnešního člověka?

Host Českého rozhlasu Ostrava: Za jakou pravdu vlastně Jan Hus umřel? Jak je srozumitelné jeho učení pro dnešního člověka?

6. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Vaclík: Pamatuji si všechny zápasy Ligy mistrů, ale i hattrick od Messiho. Konec v Řecku byl hořký

První dotek Zdeňka Folprechta: Vaclík: Pamatuji si všechny zápasy Ligy mistrů, ale i hattrick od Messiho. Konec v Řecku byl hořký

6. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Designér Bohdan Heblík: Na hrobu chci mít nápis Rovnal loga

Vizitka: Designér Bohdan Heblík: Na hrobu chci mít nápis Rovnal loga

6. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Dějiny lidského druhu jsou jako dlouhý film, ze kterého se dochovalo jen pár snímků, říká archeolog

Magazín Experiment: Dějiny lidského druhu jsou jako dlouhý film, ze kterého se dochovalo jen pár snímků, říká archeolog

6. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Postavy se mi nikdy nevymkly z rukou, ale objevuji v nich sama sebe, popisuje herečka Barešová

Host Radiožurnálu: Postavy se mi nikdy nevymkly z rukou, ale objevuji v nich sama sebe, popisuje herečka Barešová

5. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Dopolední host: Byl to vtip? S bavičem Milošem Knorem o kandidatuře na prezidenta i dětství v budějovickém rozhlase

Dopolední host: Byl to vtip? S bavičem Milošem Knorem o kandidatuře na prezidenta i dětství v budějovickém rozhlase

5. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Záložka: Co si přečíst v létě? Máme pro vás tipy na oddechové čtení

Záložka: Co si přečíst v létě? Máme pro vás tipy na oddechové čtení

5. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Točí film o rozhlase a sovětské invazi. „Tehdy se lidé začínali bavit, nemazali se s tím,“ říká Mádl

Host Radiožurnálu: Točí film o rozhlase a sovětské invazi. „Tehdy se lidé začínali bavit, nemazali se s tím,“ říká Mádl

5. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitel filmového archivu: Nejenom Forman a Chytilová. Zrcadlem společnosti jsou i amatérská videa

Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitel filmového archivu: Nejenom Forman a Chytilová. Zrcadlem společnosti jsou i amatérská videa

5. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Napsal mi, že svoje dítě zmlátí, kdykoli bude chtít. Potřebujeme zákon, který ochrání ty nejslabší

Houpačky: Napsal mi, že svoje dítě zmlátí, kdykoli bude chtít. Potřebujeme zákon, který ochrání ty nejslabší

5. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Napsat nejkrásnější melodii na světě a zahrát si v Las Vegas. Snít můžete v každém věku

Odpolední interview: Napsat nejkrásnější melodii na světě a zahrát si v Las Vegas. Snít můžete v každém věku

5. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Má hlava je včelín, řekl kdysi klasik

S Arenbergerem nejen o medicíně: Má hlava je včelín, řekl kdysi klasik

5. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Kompot: Kompot z kolonády s Eliškou Soukupovou aneb trojka je vždycky lepší než dvojka

Kompot: Kompot z kolonády s Eliškou Soukupovou aneb trojka je vždycky lepší než dvojka

5. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Alex a host: Historik Vladimír Vavřínek: V době, kdy k nám přišli věrozvěsti, už byla Morava christianizovaná

Alex a host: Historik Vladimír Vavřínek: V době, kdy k nám přišli věrozvěsti, už byla Morava christianizovaná

5. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Petr Janda: Lidi mají Karla Gotta za slušňáka. Ale když se rozjel, lezli jsme smíchy po zemi

Blízká setkání: Zpěvák Petr Janda: Lidi mají Karla Gotta za slušňáka. Ale když se rozjel, lezli jsme smíchy po zemi

5. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Pavel Kikinčuk začínal rolí Šimona Pláničky v Slunce, seno, jahody. Dnes přešel do role Škopka

Na pohovce Jožky Kubáníka: Pavel Kikinčuk začínal rolí Šimona Pláničky v Slunce, seno, jahody. Dnes přešel do role Škopka

5. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Judit Pecháček: Jsem vděčná filmová divačka. I ve špatném filmu dokážu najít něco, co mě inspiruje

Host Radiožurnálu: Judit Pecháček: Jsem vděčná filmová divačka. I ve špatném filmu dokážu najít něco, co mě inspiruje

5. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Písničkář Dědeček: Neštěstím lidstva je blbec. Dřív patřilo blbství komunistům, teď je všude

Hovory: Písničkář Dědeček: Neštěstím lidstva je blbec. Dřív patřilo blbství komunistům, teď je všude

4. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody K věci: Práce ve středočeských nemocnicích jsou v plném proudu, říká náměstek středočeské hejtmanky

K věci: Práce ve středočeských nemocnicích jsou v plném proudu, říká náměstek středočeské hejtmanky

4. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinářka Eva Kubátová: Mexiko bez jídla by nebylo Mexikem a jídlo bez Mexika by nebylo jídlem

Blízká setkání: Novinářka Eva Kubátová: Mexiko bez jídla by nebylo Mexikem a jídlo bez Mexika by nebylo jídlem

4. 7. 2023

30 min