Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: V zimě chraňte rostliny před sluncem, ne mrazem. A sníh házejte pod keře

Radioporadna: V zimě chraňte rostliny před sluncem, ne mrazem. A sníh házejte pod keře

9. 1. 2024

15 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jsem „držka“ a nesnáším blbost. Když mlčím, je to konec, říká o sobě s úsměvem Dagmar Pecková

Host Lucie Výborné: Jsem „držka“ a nesnáším blbost. Když mlčím, je to konec, říká o sobě s úsměvem Dagmar Pecková

9. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vybrat vhodnou pomůcku pro handicapovaného mohou pomoci profesionální poradci

Hobby magazín: Vybrat vhodnou pomůcku pro handicapovaného mohou pomoci profesionální poradci

9. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Povinné psychotesty pro zájemce o zbraň

Pro a proti: Povinné psychotesty pro zájemce o zbraň

9. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Aby se v Číně opravdu něco změnilo, musel by nejdřív Si Ťin-pching zemřít, říká sinoložka Lomová

Osobnost Plus: Aby se v Číně opravdu něco změnilo, musel by nejdřív Si Ťin-pching zemřít, říká sinoložka Lomová

9. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Zdeněk Křenek: Knížky jsem si vyráběl už jako dítě, vydávat bibliofilie byl můj sen

Vizitka: Zdeněk Křenek: Knížky jsem si vyráběl už jako dítě, vydávat bibliofilie byl můj sen

9. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Máme hosty: Hroch není jenom v ZOO. Třeba v Pardubicích skvěle tancuje

Máme hosty: Hroch není jenom v ZOO. Třeba v Pardubicích skvěle tancuje

9. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Rusko nemá důvod válku ukončit. Putin bude čekat, kdo usedne v Bílém domě

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Rusko nemá důvod válku ukončit. Putin bude čekat, kdo usedne v Bílém domě

9. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Vědecký tým v Praze vrátil ochrnutým potkanům cit. Obnovit motorické nervy je těžší, říká neurovědec

Magazín Experiment: Vědecký tým v Praze vrátil ochrnutým potkanům cit. Obnovit motorické nervy je těžší, říká neurovědec

9. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Procházka: 7procentní sazby proti inflaci byly správné. Kritici chtěli Matterhorn, my zvolili Říp

Peníze a vliv: Procházka: 7procentní sazby proti inflaci byly správné. Kritici chtěli Matterhorn, my zvolili Říp

9. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Duše mladých. Co je tíží a jak jim pomoct?

Vinohradská 12: Duše mladých. Co je tíží a jak jim pomoct?

9. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: V inscenaci Seismic opravdu bojuju o život, přiznává herečka a tanečnice Halka Jeřábek Třešňáková

Hovory: V inscenaci Seismic opravdu bojuju o život, přiznává herečka a tanečnice Halka Jeřábek Třešňáková

8. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Sociální psycholožka a adiktoložka Tereza Vandrovcová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Sociální psycholožka a adiktoložka Tereza Vandrovcová v Klubu Rádia Junior

8. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Je Liberty Ostrava jen ve „spánku“? S Petrem Slaninou o aktuální situaci v huti, o nejistotě, krizi

K věci ČRo Ostrava: Je Liberty Ostrava jen ve „spánku“? S Petrem Slaninou o aktuální situaci v huti, o nejistotě, krizi

8. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jurečka při vysvětlování večírku nepochybil. Kvůli dovolené jsem se ho nezúčastnila, říká náměstkyně

Dvacet minut Radiožurnálu: Jurečka při vysvětlování večírku nepochybil. Kvůli dovolené jsem se ho nezúčastnila, říká náměstkyně

8. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Opera Prodaná nevěsta je banger právem. Za zmínku stojí i její libreto

Buchty: Buchty čtou: Opera Prodaná nevěsta je banger právem. Za zmínku stojí i její libreto

8. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Vlna: Když můj track vystřelil do žebříčku, šel jsem dál roznášet pivo, říká rapper Rohony

Vlna: Když můj track vystřelil do žebříčku, šel jsem dál roznášet pivo, říká rapper Rohony

8. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Muzejní expozice v Čeladné vás zavede do doby, kdy v podhorské obci fungovaly hutě

Odpolední interview: Muzejní expozice v Čeladné vás zavede do doby, kdy v podhorské obci fungovaly hutě

8. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Nekomfortní túry mi dávají svobodu, pouť do Santiaga mě změnila, říká herečka Kristýna Janáčková

Alex a host: Nekomfortní túry mi dávají svobodu, pouť do Santiaga mě změnila, říká herečka Kristýna Janáčková

8. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Orlickým rájem a okolím vás provede kniha Martina Leschingera: Jít krajinou pěšky, to je úplný luxus

Host ve studiu: Orlickým rájem a okolím vás provede kniha Martina Leschingera: Jít krajinou pěšky, to je úplný luxus

8. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Vědci z Brna budou hledat léky na vzácná onemocnění, získali na to evropský grant 15 milionů eur

Host Dne na Moravě: Vědci z Brna budou hledat léky na vzácná onemocnění, získali na to evropský grant 15 milionů eur

8. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Nevěřte slepě telefonátům, ani z rodiny. Zločinci mají nástroje, jak napodobit něčí hlas

Antivirus: Antivirus: Nevěřte slepě telefonátům, ani z rodiny. Zločinci mají nástroje, jak napodobit něčí hlas

8. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hematolog Tomáš Kozák: Na Kavkaz se za totality dostal podvodem. „Padělali jsme pozvání“

Blízká setkání: Hematolog Tomáš Kozák: Na Kavkaz se za totality dostal podvodem. „Padělali jsme pozvání“

8. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Fyziolog Miloslav Hronek vyvrací časté mýty o potravinách: kávy s mlékem se bát nemusíte, naopak!

Radioporadna: Fyziolog Miloslav Hronek vyvrací časté mýty o potravinách: kávy s mlékem se bát nemusíte, naopak!

8. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Exdiplomat Schneider: Cíl izraelské armády zničit teroristické struktury Hamásu je nemožné splnit

Interview Plus: Exdiplomat Schneider: Cíl izraelské armády zničit teroristické struktury Hamásu je nemožné splnit

8. 1. 2024

25 min