Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Svůj domov. Lidé vybírají mezi drahou hypotékou a drahým nájmem. Co doručuje finanční poradkyně?

Radioporadna: Svůj domov. Lidé vybírají mezi drahou hypotékou a drahým nájmem. Co doručuje finanční poradkyně?

18. 1. 2024

15 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Zahradil: Nepřímá výzva europarlamentu k odebrání hlasovacích práv Maďarsku je bezprecedentní

Ranní Plus: Zahradil: Nepřímá výzva europarlamentu k odebrání hlasovacích práv Maďarsku je bezprecedentní

18. 1. 2024

13 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Partneři na zemi i v oblacích! Lindu Miškovou a Josefa Rýdla spojila láska k létání a paraglidingu

Host ve studiu: Partneři na zemi i v oblacích! Lindu Miškovou a Josefa Rýdla spojila láska k létání a paraglidingu

18. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tchajwanské volby jsou pro Čínu malou útěchou. Sjednocení ale Tchajwanci odmítají, popisuje sinolog

Interview Plus: Tchajwanské volby jsou pro Čínu malou útěchou. Sjednocení ale Tchajwanci odmítají, popisuje sinolog

18. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Bastard. Historické drama funguje díky charismatu Madse Mikkelsena, hodnotí kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Bastard. Historické drama funguje díky charismatu Madse Mikkelsena, hodnotí kritik

18. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ve filmu se objevím v úžasném klobouku, láká Helena Vondráčková na novinku režiséra Jiřího Vejdělka

Blízká setkání: Ve filmu se objevím v úžasném klobouku, láká Helena Vondráčková na novinku režiséra Jiřího Vejdělka

18. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jsme jako křečci v kolečku. Vnitřní klid ale nechytíme, varuje psycholožka

Radioporadna: Jsme jako křečci v kolečku. Vnitřní klid ale nechytíme, varuje psycholožka

18. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Mozaika: Všechno nejlepší, Olmerko! Rozhlasový seriál Petra Jarchovského zachycuje mládí fenomenální zpěvačky

Mozaika: Všechno nejlepší, Olmerko! Rozhlasový seriál Petra Jarchovského zachycuje mládí fenomenální zpěvačky

18. 1. 2024

13 min

Obrázek epizody Host ve středu: Informace o zdraví čerpejte z ověřených zdrojů, nabádá hygienička Jana Böhmová

Host ve středu: Informace o zdraví čerpejte z ověřených zdrojů, nabádá hygienička Jana Böhmová

18. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Překvapilo mě, jak Real dokázal nahradit Benzemu nebo Casemira. Mladíci tam září, přiznává Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Překvapilo mě, jak Real dokázal nahradit Benzemu nebo Casemira. Mladíci tam září, přiznává Folprecht

18. 1. 2024

53 min

Obrázek epizody Vizitka: Sound designér Džian Baban: Čtu příběh mezi řádky a hledám místa, kterým by mohla pomoci hudba

Vizitka: Sound designér Džian Baban: Čtu příběh mezi řádky a hledám místa, kterým by mohla pomoci hudba

18. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak ochránit podlahu pod kamny? Zvolte správnou podložku a dodržujte bezpečné vzdálenosti

Hobby magazín: Jak ochránit podlahu pod kamny? Zvolte správnou podložku a dodržujte bezpečné vzdálenosti

18. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Psát pro rozhlas je jako mít cukrovku a jít do cukrárny, směje se Jarchovský. Napsal hru Olmerka

Host Lucie Výborné: Psát pro rozhlas je jako mít cukrovku a jít do cukrárny, směje se Jarchovský. Napsal hru Olmerka

18. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pomůže novela zákona zachovat nejkvalitnější půdu?

Pro a proti: Pomůže novela zákona zachovat nejkvalitnější půdu?

18. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Až Putin vyhraje volby, může přijít nová velká vlna mobilizace, říká rusista Příhoda

Osobnost Plus: Až Putin vyhraje volby, může přijít nová velká vlna mobilizace, říká rusista Příhoda

18. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Pavel příjemně překvapil. Podpořil Izrael, promluvil ale i o utrpení Palestinců

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Pavel příjemně překvapil. Podpořil Izrael, promluvil ale i o utrpení Palestinců

18. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Strakonice: Hledání hokejových talentů na ledě, kde začínali Roman Turek nebo Alexander Salák

Seriál Radiožurnálu Sport: Strakonice: Hledání hokejových talentů na ledě, kde začínali Roman Turek nebo Alexander Salák

18. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kontejnery pod zemí a door to door systém. Tak řeší odpady v Hlinsku

Máme hosty: Kontejnery pod zemí a door to door systém. Tak řeší odpady v Hlinsku

18. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Útoky v Rudém moři. Doutná další problém?

Vinohradská 12: Útoky v Rudém moři. Doutná další problém?

18. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: Mám krásný život, stále jsem něco objevovala a objevuji, říká historička umění Žantovská Murray

Hovory: Mám krásný život, stále jsem něco objevovala a objevuji, říká historička umění Žantovská Murray

17. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Člověk musí umět nejen dobře skákat, říká mistryně světa v krasobruslení Kovaříková

Klub Rádia Junior: Člověk musí umět nejen dobře skákat, říká mistryně světa v krasobruslení Kovaříková

17. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda SPD: Korespondenční volba je nebezpečí pro českou demokracii. Hrozí manipulace s hlasy

Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda SPD: Korespondenční volba je nebezpečí pro českou demokracii. Hrozí manipulace s hlasy

17. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Maminka mi říkala, že jsem pokažená a rozbitá, vzpomíná Zdeňka Šíp Staňková

Houpačky: Maminka mi říkala, že jsem pokažená a rozbitá, vzpomíná Zdeňka Šíp Staňková

17. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Bourání: Šokovalo mě to. Architekt Hlavního nádraží o jeho plánované přestavbě

Bourání: Šokovalo mě to. Architekt Hlavního nádraží o jeho plánované přestavbě

17. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Život pěstounských rodin? Většinou normální, jen s pravidelnými návštěvami sociální pracovnice

Přímá řeč: Život pěstounských rodin? Většinou normální, jen s pravidelnými návštěvami sociální pracovnice

17. 1. 2024

31 min