Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Interview Plus: Přišla v noci je o celospolečenském napětí. Postavy zažívají permanentní neklid, říká režisér snímku

Interview Plus: Přišla v noci je o celospolečenském napětí. Postavy zažívají permanentní neklid, říká režisér snímku

1. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vaňková Kvitová: Jako malá jsem míčky na tréninku z nudy zabíjela do rohu, dnes je to gró mé hry

Host Lucie Výborné: Vaňková Kvitová: Jako malá jsem míčky na tréninku z nudy zabíjela do rohu, dnes je to gró mé hry

1. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Sociolog Kostelecký: Dokážeme se sjednotit v okamžicích, kdy je jasné, proti čemu být

Osobnost Plus: Sociolog Kostelecký: Dokážeme se sjednotit v okamžicích, kdy je jasné, proti čemu být

1. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pěstujeme zeleninu pro vlastní spotřebu: nejjednodušší na práci jsou brambory, dobře jdou papriky

Hobby magazín: Pěstujeme zeleninu pro vlastní spotřebu: nejjednodušší na práci jsou brambory, dobře jdou papriky

1. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Spisovatelka Hůlová: Chtít, aby bylo povolání umělce stejně jisté jako jiné, mi přijde trochu moc

Pro a proti: Spisovatelka Hůlová: Chtít, aby bylo povolání umělce stejně jisté jako jiné, mi přijde trochu moc

1. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Kdo nechce zchudnout v důchodu, měl by investovat až 5 tisíc měsíčně, radí odbornice

Peníze a vliv: Kdo nechce zchudnout v důchodu, měl by investovat až 5 tisíc měsíčně, radí odbornice

1. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Prázdniny rozpůlí kanóny. K pardubickému zámku patří prakticky 500 let

Máme hosty: Prázdniny rozpůlí kanóny. K pardubickému zámku patří prakticky 500 let

1. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Nenávistné komentáře ubližují. Stanovují ale také novou normu vyjadřování, varuje filozof

Jak to vidí...: Nenávistné komentáře ubližují. Stanovují ale také novou normu vyjadřování, varuje filozof

1. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zmizelý let MH370 (díl II.): Trosky a konspirace

Vinohradská 12: Zmizelý let MH370 (díl II.): Trosky a konspirace

1. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Hovory: V lednickém parku bych nic neměnil. Spíš se snažím zachovat kontinuitu, říká šéf zahradníků

Hovory: V lednickém parku bych nic neměnil. Spíš se snažím zachovat kontinuitu, říká šéf zahradníků

31. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vizážistka se i s dcerou dokáže proměnit ve fascinující postavy jen pomocí barev na obličej

Klub Rádia Junior: Vizážistka se i s dcerou dokáže proměnit ve fascinující postavy jen pomocí barev na obličej

31. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kauza Kolářík: Nikdy jsme si nehráli na Mirky Dušíny. Není pravda, že jsme nereagovali, říká Bartoš

Dvacet minut Radiožurnálu: Kauza Kolářík: Nikdy jsme si nehráli na Mirky Dušíny. Není pravda, že jsme nereagovali, říká Bartoš

31. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Alex a host: Richard Nedvěd: Nikdy nevěřte trapnomágům. Roztrhám noviny a už je nedám dohromady, přesto jsou celé

Alex a host: Richard Nedvěd: Nikdy nevěřte trapnomágům. Roztrhám noviny a už je nedám dohromady, přesto jsou celé

31. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jaký je rozdíl mezi vodovou a smetanovou zmrzlinou? Letní tipy výživové poradkyně Martiny Jandové

Radioporadna: Jaký je rozdíl mezi vodovou a smetanovou zmrzlinou? Letní tipy výživové poradkyně Martiny Jandové

31. 7. 2023

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Tour de France šlo jet jedině, kdyby člověk emigroval. Říká cyklistická legenda Vladimír Vávra

Host ve studiu: Tour de France šlo jet jedině, kdyby člověk emigroval. Říká cyklistická legenda Vladimír Vávra

31. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Horolezec Marek Holeček: Jaké mám zaměstnání? Napište tam flákač

Blízká setkání: Horolezec Marek Holeček: Jaké mám zaměstnání? Napište tam flákač

31. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Vlna: Když mi bylo třináct, zjistil jsem, že je všechno možné. Vojtik je zjevení slovenské popové scény

Vlna: Když mi bylo třináct, zjistil jsem, že je všechno možné. Vojtik je zjevení slovenské popové scény

31. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šedivý: Ukrajinci dokážou svým krokem zabránit zásobování ruských vojsk na Krymu

Interview Plus: Šedivý: Ukrajinci dokážou svým krokem zabránit zásobování ruských vojsk na Krymu

31. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na ukrajinsko-polské hranici jsme vařili v největším hrnci v Evropě, říká kuchař

Host Lucie Výborné: Na ukrajinsko-polské hranici jsme vařili v největším hrnci v Evropě, říká kuchař

31. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Úkolem rodičů není problém vždy vyřešit, ale být dětem k dispozici

Radioporadna: Úkolem rodičů není problém vždy vyřešit, ale být dětem k dispozici

31. 7. 2023

16 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik Tomáš Petříček na adresu Maďarska: I s problematickým partnerem se musíme naučit žít

Osobnost Plus: Analytik Tomáš Petříček na adresu Maďarska: I s problematickým partnerem se musíme naučit žít

31. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Maminka čtyř dětí Zuzana Dospíšilová doputovala na Králíkovi až do Gruzie

Naplno s Věrou Hotařovou: Maminka čtyř dětí Zuzana Dospíšilová doputovala na Králíkovi až do Gruzie

31. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Petra Klabouchová: Ráda bych si zkusila severskou detektivku

Vizitka: Spisovatelka Petra Klabouchová: Ráda bych si zkusila severskou detektivku

31. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Hergot!: Slova, slova, slova a meditace. O setkání judaismu a buddhismu s hebraistou Alešem Weissem

Hergot!: Slova, slova, slova a meditace. O setkání judaismu a buddhismu s hebraistou Alešem Weissem

31. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Diagnóza F: K truchlení patří pocity viny, naštvání ale i smích, říká psycholožka

Diagnóza F: K truchlení patří pocity viny, naštvání ale i smích, říká psycholožka

31. 7. 2023

25 min