Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Alex a host: Herec Martin Němec: Heydrich je velmi dominantní postava. Hraje se mi dobře

Alex a host: Herec Martin Němec: Heydrich je velmi dominantní postava. Hraje se mi dobře

16. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Bourání: Šlechtici sbírali rostliny, jako dnešní boháči sbírají auta. Růže byla trendy už ve středověku

Bourání: Šlechtici sbírali rostliny, jako dnešní boháči sbírají auta. Růže byla trendy už ve středověku

16. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chtějte se vždy s lidmi, kteří vám nabízejí své služby, sejít osobně. Dobrá rada finančního poradce

Radioporadna: Chtějte se vždy s lidmi, kteří vám nabízejí své služby, sejít osobně. Dobrá rada finančního poradce

16. 8. 2023

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Kamil Střihavka: „Jezdím jako starší pán a jako děda. Opatrně a bezpečně“

Blízká setkání: Zpěvák Kamil Střihavka: „Jezdím jako starší pán a jako děda. Opatrně a bezpečně“

16. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Bachovy květové esence nejsou univerzální, dvě stejné směsi jsem ještě nenamíchala, říká terapeutka

Vybrali jsme pro vás: Bachovy květové esence nejsou univerzální, dvě stejné směsi jsem ještě nenamíchala, říká terapeutka

16. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kytice z klobás i smaženého sýra. Květinářka dostává zvláštní požadavky. Podívejte se

Klub Rádia Junior: Kytice z klobás i smaženého sýra. Květinářka dostává zvláštní požadavky. Podívejte se

16. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kupka: Pokuty podle výše příjmů bych nepodpořil. Mechanismus vybodování vychází nejefektivněji

Interview Plus: Kupka: Pokuty podle výše příjmů bych nepodpořil. Mechanismus vybodování vychází nejefektivněji

16. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kvůli zranění jsem skončil, teď mě baví adrenalin. Chytil mě autocross, vypráví hokejista Tlustý

Host Lucie Výborné: Kvůli zranění jsem skončil, teď mě baví adrenalin. Chytil mě autocross, vypráví hokejista Tlustý

16. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nový škůdce na tújích. Krasavec z Itálie likviduje živé ploty českých zahrádkářů

Radioporadna: Nový škůdce na tújích. Krasavec z Itálie likviduje živé ploty českých zahrádkářů

16. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Ostrůvek jiné reality. Arboretum 30 let vznikalo pod rukama Ivany Holubové a jejího manžela

Host Českého rozhlasu Ostrava: Ostrůvek jiné reality. Arboretum 30 let vznikalo pod rukama Ivany Holubové a jejího manžela

16. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Válku vyhrávají zbraně, nikoliv optimismus, říká k hodnocení ukrajinské protiofenzivy analytik

Pro a proti: Válku vyhrávají zbraně, nikoliv optimismus, říká k hodnocení ukrajinské protiofenzivy analytik

16. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Německou ekonomiku ochromil pesimismus. Němci šetří, automobilům začíná vládnout Čína

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Německou ekonomiku ochromil pesimismus. Němci šetří, automobilům začíná vládnout Čína

16. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Z pavouků, výšek i lidí. Jak se poprat s fobiemi

Vinohradská 12: Z pavouků, výšek i lidí. Jak se poprat s fobiemi

16. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Do Telče se po třech letech vrací Mezinárodní tábor pro zrakově postižené studenty

Dobré dopoledne: Do Telče se po třech letech vrací Mezinárodní tábor pro zrakově postižené studenty

15. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rektorka UK: Vysoké školy v Česku jsou značně podfinancované. Ztrácíme nejlepší akademiky

Dvacet minut Radiožurnálu: Rektorka UK: Vysoké školy v Česku jsou značně podfinancované. Ztrácíme nejlepší akademiky

15. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať

Podhoubí: Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať

15. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Moje loď je jako nejlepší milenka, nikdy mě nezklamala, říká cestovatel Miroslav Račan

Dobré dopoledne: Moje loď je jako nejlepší milenka, nikdy mě nezklamala, říká cestovatel Miroslav Račan

15. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jakmile něco na zahradě sklidíme, vezmeme nůžky nebo pilku a uděláme průklest či zkracování větví

Radioporadna: Jakmile něco na zahradě sklidíme, vezmeme nůžky nebo pilku a uděláme průklest či zkracování větví

15. 8. 2023

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

Blízká setkání: Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

15. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Ze Slovanu přes Ružomberok a Slávii k Bílým Tygrům. Fotbalista Jan Nezmar se dal na hokej

Vybrali jsme pro vás: Ze Slovanu přes Ružomberok a Slávii k Bílým Tygrům. Fotbalista Jan Nezmar se dal na hokej

15. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Balanc: A žili šťastně až do září! Proč v létě prožíváme románky a kdy je nevěra konec vztahu?

Balanc: A žili šťastně až do září! Proč v létě prožíváme románky a kdy je nevěra konec vztahu?

15. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od běhání se psy si Barbora Zoubková odběhla na atletický ovál a stala se mistryní ČR v běhu na 5 km

Host ve studiu: Od běhání se psy si Barbora Zoubková odběhla na atletický ovál a stala se mistryní ČR v běhu na 5 km

15. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Mít jen heslo už dnes nestačí, radí bezpečnostní expert. Jak nejlépe zabezpečit svá data?

Host Lucie Výborné: Mít jen heslo už dnes nestačí, radí bezpečnostní expert. Jak nejlépe zabezpečit svá data?

15. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Princip kolektivního očerňování Ukrajinců může vést k eskalaci napětí a násilí, varuje Laurenčíková

Interview Plus: Princip kolektivního očerňování Ukrajinců může vést k eskalaci napětí a násilí, varuje Laurenčíková

15. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Houbaři, pozor! Hřib medotrpký může znechutit smaženici celé rodině

Radioporadna: Houbaři, pozor! Hřib medotrpký může znechutit smaženici celé rodině

15. 8. 2023

14 min