Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kvalitní pepř má především chutnat, ne jen pálit. Rozpoznat ho může i laik, říkají podnikatelé

Host Radiožurnálu: Kvalitní pepř má především chutnat, ne jen pálit. Rozpoznat ho může i laik, říkají podnikatelé

19. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chov včelích matek: Nová královna obvykle prokouše sousední buňky matečníku a slabší jedince zabije

Hobby magazín: Chov včelích matek: Nová královna obvykle prokouše sousední buňky matečníku a slabší jedince zabije

19. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

19. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Pojím věci, které nedávají smysl, a stejně spolu fungují, popisuje výtvarník Maxim Muchow

Klub Rádia Junior: Pojím věci, které nedávají smysl, a stejně spolu fungují, popisuje výtvarník Maxim Muchow

18. 8. 2023

35 min

Obrázek epizody Quest: Baldur's Gate III je nejpropracovanější RPG za dlouhá léta a hodlá měnit encyklopedie her na hrdiny

Quest: Baldur's Gate III je nejpropracovanější RPG za dlouhá léta a hodlá měnit encyklopedie her na hrdiny

18. 8. 2023

58 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zájemců o program Oprav dům po babičce nebudou hned tisíce. Bude fungovat dlouhodobě, tvrdí Valdman

Dvacet minut Radiožurnálu: Zájemců o program Oprav dům po babičce nebudou hned tisíce. Bude fungovat dlouhodobě, tvrdí Valdman

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Čelisti: Too Hot to Händel: Přitáhne sexy reality show spíš milovníky barokní hudby, nebo salátu coleslaw?

Čelisti: Too Hot to Händel: Přitáhne sexy reality show spíš milovníky barokní hudby, nebo salátu coleslaw?

18. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

18. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Když pijeme, až když máme žízeň, je to pozdě. Udělejte si rychlý test, jak jste na tom s dehydratací

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Když pijeme, až když máme žízeň, je to pozdě. Udělejte si rychlý test, jak jste na tom s dehydratací

18. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Cviky na posílení břicha a středu těla dělejte pomalu. Je to sice náročnější, ale také efektivnější

Radioporadna: Cviky na posílení břicha a středu těla dělejte pomalu. Je to sice náročnější, ale také efektivnější

18. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Blízká setkání: New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

Blízká setkání: New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

18. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Tady to znám: V Centru řemesel v Ostré si sami vyzkoušíte stará řemesla a odpočinete si v půvabných zahradách

Tady to znám: V Centru řemesel v Ostré si sami vyzkoušíte stará řemesla a odpočinete si v půvabných zahradách

18. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vrecionová: Billboardem neříkáme, že ODS jde do eurovoleb zvlášť. Upozorňuje jen na naši práci

Interview Plus: Vrecionová: Billboardem neříkáme, že ODS jde do eurovoleb zvlášť. Upozorňuje jen na naši práci

18. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Když se jóga přizpůsobí české nátuře, funguje skvěle. V přírodě je cvičení nejlepší

Radioporadna: Když se jóga přizpůsobí české nátuře, funguje skvěle. V přírodě je cvičení nejlepší

18. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dvě sondy, ruská a indická, budou u jižního pólu Měsíce hledat vodu a zkoumat povrch souputníka Země

Host ve studiu: Dvě sondy, ruská a indická, budou u jižního pólu Měsíce hledat vodu a zkoumat povrch souputníka Země

18. 8. 2023

12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nepodepsat moskevský protokol byla povinnost, nikoli statečnost, říká ke Kriegelovi John Bok

Pro a proti: Nepodepsat moskevský protokol byla povinnost, nikoli statečnost, říká ke Kriegelovi John Bok

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: „Larry“ Čermák: V bitcoinizaci světa nevěřím. Kryptoměna vždy bude jen doplněk pro větší svobodu

Osobnost Plus: „Larry“ Čermák: V bitcoinizaci světa nevěřím. Kryptoměna vždy bude jen doplněk pro větší svobodu

18. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když na raftu někdo něco říká, znamená to, že se fláká, směje se raftař. Začíná mistrovství Evropy

Host Lucie Výborné: Když na raftu někdo něco říká, znamená to, že se fláká, směje se raftař. Začíná mistrovství Evropy

18. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

18. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Faust i Nepomuckého jazyk. Prozkoumejte nejzáhadnější pražské pověsti s historikem Šebkem

Klub Rádia Junior: Faust i Nepomuckého jazyk. Prozkoumejte nejzáhadnější pražské pověsti s historikem Šebkem

18. 8. 2023

39 min

Obrázek epizody Máme hosty: Každý den desítky lidí. Portmoneum naráží na strop návštěvnosti

Máme hosty: Každý den desítky lidí. Portmoneum naráží na strop návštěvnosti

18. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudební publicista: Na Stouny jsem jel pro jistotu už do Mnichova. Kdyby to náhodou v Praze nevyšlo

Jak to vidí...: Hudební publicista: Na Stouny jsem jel pro jistotu už do Mnichova. Kdyby to náhodou v Praze nevyšlo

18. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Jak a co postavíme na Měsíci a Marsu

Vinohradská 12: Jak a co postavíme na Měsíci a Marsu

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Studená sprcha není pro každého, zkuste raději ledový kyblík, doporučuje instruktor chladové terapie

Hovory: Studená sprcha není pro každého, zkuste raději ledový kyblík, doporučuje instruktor chladové terapie

17. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Sourozenci Albert a Julie Dvořákovi vypráví o životě v USA

Klub Rádia Junior: Sourozenci Albert a Julie Dvořákovi vypráví o životě v USA

17. 8. 2023

28 min