Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Těžce nemocné děti patří domů, ne do nemocnice. V dětské paliativní péči vědí, jak to zvládnout

Radioporadna: Těžce nemocné děti patří domů, ne do nemocnice. V dětské paliativní péči vědí, jak to zvládnout

1. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Designérka Marešová: Dlouho jsme žili v bavlnce. Teď už víme, jak křehké jsou jistoty, co jsme měli

Osobnost Plus: Designérka Marešová: Dlouho jsme žili v bavlnce. Teď už víme, jak křehké jsou jistoty, co jsme měli

1. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Umělá inteligence je větší převrat než průmyslová revoluce. Dojde k civilizační změně, říká odborník

Host Lucie Výborné: Umělá inteligence je větší převrat než průmyslová revoluce. Dojde k civilizační změně, říká odborník

1. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Vizitka: Eli Beneš: Neměl jsem ambici popsat holocaust, ale napsat existenciální román

Vizitka: Eli Beneš: Neměl jsem ambici popsat holocaust, ale napsat existenciální román

1. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Pro a proti: Rubiales si odsouzení sexuálního predátora nezaslouží, hodnotí kauzu šéfredaktor Reflexu

Pro a proti: Rubiales si odsouzení sexuálního predátora nezaslouží, hodnotí kauzu šéfredaktor Reflexu

1. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Kdy pořídit dítěti mobil? Držte se jeho dovedností. Musí vědět, co ho tam může potkat, radí expertka

Seriál Radiožurnálu: Kdy pořídit dítěti mobil? Držte se jeho dovedností. Musí vědět, co ho tam může potkat, radí expertka

1. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Vyrábět penicilin v lékárnách je extrém. Vláda se musí s výrobci dohodnout na ceně léků

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Vyrábět penicilin v lékárnách je extrém. Vláda se musí s výrobci dohodnout na ceně léků

1. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Za znásilnění dětí podmínka. Není to málo?

Vinohradská 12: Za znásilnění dětí podmínka. Není to málo?

1. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Když vám dobře nepracují chodidla, problém se řetězí, říká lektorka Bičíková a přidává cvičení

Hovory: Když vám dobře nepracují chodidla, problém se řetězí, říká lektorka Bičíková a přidává cvičení

31. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vznikají u nás youtube videa oblíbená po celém světě. Jejich autor přitom neumí česky

Klub Rádia Junior: Vznikají u nás youtube videa oblíbená po celém světě. Jejich autor přitom neumí česky

31. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Dvořák: Jsem rád, že se nezávislost a respekt ČT podařilo udržet. Odchod lidí ji ale bude bolet

Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Dvořák: Jsem rád, že se nezávislost a respekt ČT podařilo udržet. Odchod lidí ji ale bude bolet

31. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Vlna: Velryby jsou prastará kultura, kterou jsme téměř zničili. Nový výzkum chce porozumět jejich jazyku

Vlna: Velryby jsou prastará kultura, kterou jsme téměř zničili. Nový výzkum chce porozumět jejich jazyku

31. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Blízká setkání moderátorů. Speciál s historkami ze zákulisí pořadu

Blízká setkání: Blízká setkání moderátorů. Speciál s historkami ze zákulisí pořadu

31. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Péče o nemocné dítě vs. práce: „Se zaměstnavatelem se snažte předem dohodnout,“ radí právník

Seriál Radiožurnálu: Péče o nemocné dítě vs. práce: „Se zaměstnavatelem se snažte předem dohodnout,“ radí právník

31. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Mynář mi tvrdil, že budu překvapena, v jakém pořádku prezidentská kancelář je, popisuje Vohralíková

Interview Plus: Mynář mi tvrdil, že budu překvapena, v jakém pořádku prezidentská kancelář je, popisuje Vohralíková

31. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spím venku, abych nenarušil rytmus. Lehnu, kam dojdu, říká 64letý chodec, který ušel přes 2 000 mil

Host Lucie Výborné: Spím venku, abych nenarušil rytmus. Lehnu, kam dojdu, říká 64letý chodec, který ušel přes 2 000 mil

31. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: S kapesným začněte na prvním stupni. Dítě tak pozná hodnotu peněz

Radioporadna: S kapesným začněte na prvním stupni. Dítě tak pozná hodnotu peněz

31. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Křehký balanc. Ukrajinci musí blokovat Rusy na východě a zároveň se koncentrovat na jih, říká Macko

Ranní Plus: Křehký balanc. Ukrajinci musí blokovat Rusy na východě a zároveň se koncentrovat na jih, říká Macko

31. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Babiš je k prodeji Mafry donucený. K voličům už stejně mluví přes sítě, říká analytik Rožánek

Osobnost Plus: Babiš je k prodeji Mafry donucený. K voličům už stejně mluví přes sítě, říká analytik Rožánek

31. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Lékárna: Jak předcházet cévním mozkovým příhodám? Ptali jsme se neurologa

Lékárna: Jak předcházet cévním mozkovým příhodám? Ptali jsme se neurologa

31. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Šmicer v Prvním doteku: Benítezovi jsem vynadal, možná i proto mě vzal na finále Ligy mistrů

První dotek Zdeňka Folprechta: Šmicer v Prvním doteku: Benítezovi jsem vynadal, možná i proto mě vzal na finále Ligy mistrů

31. 8. 2023

54 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Anita Krausová: Mám teď hladové období

Brambora s vejcem: Herečka Anita Krausová: Mám teď hladové období

31. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Blažka měli nechat na akci Milionu chvilek vystoupit, míní politolog. Nebyl ohlášen, říká analytička

Pro a proti: Blažka měli nechat na akci Milionu chvilek vystoupit, míní politolog. Nebyl ohlášen, říká analytička

31. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Czeching: Maella v Czechingu 2023: Radši dělám velkou show než intimní koncerty

Czeching: Maella v Czechingu 2023: Radši dělám velkou show než intimní koncerty

31. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody Máme hosty: Klimatická změna, strach z budoucnosti. Brutální vedro funguje jako generační výpověď

Máme hosty: Klimatická změna, strach z budoucnosti. Brutální vedro funguje jako generační výpověď

31. 8. 2023

9 min