Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Interview Plus: Karel Havlíček, místopředseda poslanecké sněmovny za hnutí ANO

Interview Plus: Karel Havlíček, místopředseda poslanecké sněmovny za hnutí ANO

7. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michal Miovský, profesor, přednosta Kliniky adiktologie 1. LF UK a VFN v Praze

Osobnost Plus: Michal Miovský, profesor, přednosta Kliniky adiktologie 1. LF UK a VFN v Praze

7. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč Ukrajina mění šéfa obrany

Vinohradská 12: Proč Ukrajina mění šéfa obrany

7. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Mozaika: Pražské Divadlo Na Zábradlí vstupuje do 66. sezóny. A již počtvrté v plavkách

Mozaika: Pražské Divadlo Na Zábradlí vstupuje do 66. sezóny. A již počtvrté v plavkách

6. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ben a Mateo slaví už třetí rok na hudební scéně

Klub Rádia Junior: Ben a Mateo slaví už třetí rok na hudební scéně

6. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody Houpačky: K soudu se nechodí pro spravedlnost, ale pro rozsudek. Otec a matka si nejsou rovni, říká advokátka

Houpačky: K soudu se nechodí pro spravedlnost, ale pro rozsudek. Otec a matka si nejsou rovni, říká advokátka

6. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Jurajda o konsolidačním balíčku: Jde o maximum možného v rámci snahy o šetření a škrtání

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Jurajda o konsolidačním balíčku: Jde o maximum možného v rámci snahy o šetření a škrtání

6. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Apollo 13. Publicista Milan Švihálek vyráží do světa za reportážemi novým speciálním vozem

Odpolední interview: Apollo 13. Publicista Milan Švihálek vyráží do světa za reportážemi novým speciálním vozem

6. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Co o nás vědí elektronické systémy

S Arenbergerem nejen o medicíně: Co o nás vědí elektronické systémy

6. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Ilegálních kopáčů vltavínů přibývá. Potřebujeme změnu zákona a tvrdší tresty, myslí si inspektor

Přímá řeč: Ilegálních kopáčů vltavínů přibývá. Potřebujeme změnu zákona a tvrdší tresty, myslí si inspektor

6. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Příspěvek na bydlení v Praze může čerpat i rodina s příjmem 70 tisíc čistého, kritizuje sociolog

Život k nezaplacení: Příspěvek na bydlení v Praze může čerpat i rodina s příjmem 70 tisíc čistého, kritizuje sociolog

6. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Při natáčení hry Bingo, ve které se vyhrávaly miliony, šlo o život, potvrzuje moderátor Jan Rosák

Na pohovce Jožky Kubáníka: Při natáčení hry Bingo, ve které se vyhrávaly miliony, šlo o život, potvrzuje moderátor Jan Rosák

6. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Mediální analytik: Navýšení koncesionářských poplatků je přijatelný kompromis. Pouze dorovná inflaci

Ranní Plus: Mediální analytik: Navýšení koncesionářských poplatků je přijatelný kompromis. Pouze dorovná inflaci

6. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V tichu vakua by člověk zešílel. V terapii používám i metal nebo punk, vypráví muzikoterapeut Lipský

Host Lucie Výborné: V tichu vakua by člověk zešílel. V terapii používám i metal nebo punk, vypráví muzikoterapeut Lipský

6. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Havlíček: Vláda rezignuje na budoucnost a krmí otesánka. Ekonomiku musí restartovat privátní sféra

Interview Plus: Havlíček: Vláda rezignuje na budoucnost a krmí otesánka. Ekonomiku musí restartovat privátní sféra

6. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mladé ženy zvedají úroveň myslivosti v Čechách. Staří myslivci to ale neradi slyší

Radioporadna: Mladé ženy zvedají úroveň myslivosti v Čechách. Staří myslivci to ale neradi slyší

6. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

Blízká setkání: Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

6. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Psycholog Miovský: Obnova duševního zdraví na Ukrajině snese srovnání se stavy po 2. světové válce

Osobnost Plus: Psycholog Miovský: Obnova duševního zdraví na Ukrajině snese srovnání se stavy po 2. světové válce

6. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Veronika Kracíková šije, vyrábí keramiku, ale také byla u restaurování mamutího klu

Host Českého rozhlasu Ostrava: Veronika Kracíková šije, vyrábí keramiku, ale také byla u restaurování mamutího klu

6. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Housle jsou pro mě životné, nedívám se na ně jako na věc, říká Jaroslav Svěcený

Větrník - Host ve studiu: Housle jsou pro mě životné, nedívám se na ně jako na věc, říká Jaroslav Svěcený

6. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

6. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ředitel Národního divadla Brno Martin Glaser: Snažíme se dělat most mezi tradicí a tím novým

Host Dne na Moravě: Ředitel Národního divadla Brno Martin Glaser: Snažíme se dělat most mezi tradicí a tím novým

6. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Pro a proti: Potraviny nezlevňují. Mohou to výrobci ovlivnit?

Pro a proti: Potraviny nezlevňují. Mohou to výrobci ovlivnit?

6. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Rozšíření BRICS? Posílení suverenity zemí globálního Jihu i konec hegemonie dolaru

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Rozšíření BRICS? Posílení suverenity zemí globálního Jihu i konec hegemonie dolaru

6. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Babiš a Mafra: Vzpomínáme

Vinohradská 12: Babiš a Mafra: Vzpomínáme

6. 9. 2023

23 min