Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Z moderátora kulisákem. Divadlo byla láska na první pohled, říká herec Marek Taclík

Blízká setkání: Z moderátora kulisákem. Divadlo byla láska na první pohled, říká herec Marek Taclík

11. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Mám mnoho tváří. A akordeon dýchá se mnou, vypráví muzikantka Havelková. Jak vzpomíná na cirkus?

Host Lucie Výborné: Mám mnoho tváří. A akordeon dýchá se mnou, vypráví muzikantka Havelková. Jak vzpomíná na cirkus?

11. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lidstvo stojí před globální katastrofou, myslí si politolog Pehe

Osobnost Plus: Lidstvo stojí před globální katastrofou, myslí si politolog Pehe

11. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Obrovský respekt k přírodě má nejslavnější český mořeplavec Richard Konkolski

Větrník - Host ve studiu: Obrovský respekt k přírodě má nejslavnější český mořeplavec Richard Konkolski

11. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Knihovník Adolf Knoll: Jako první jsme digitalizovali románský Sedlecký antifonář

Vizitka: Knihovník Adolf Knoll: Jako první jsme digitalizovali románský Sedlecký antifonář

11. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Hergot!: Take Care chce inspirovat k ekologickému obratu, říká spoluorganizátorka akce Lenka Kubelová

Hergot!: Take Care chce inspirovat k ekologickému obratu, říká spoluorganizátorka akce Lenka Kubelová

11. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je to jako koupit si Ferrari a jezdit s ním do Lidlu, říká k nákupu stíhaček F-35 exministr Zaorálek

Pro a proti: Je to jako koupit si Ferrari a jezdit s ním do Lidlu, říká k nákupu stíhaček F-35 exministr Zaorálek

11. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubické muzeum zabaví nejstarší i nejmladší generaci. Chystá pravidelné programy

Máme hosty: Pardubické muzeum zabaví nejstarší i nejmladší generaci. Chystá pravidelné programy

11. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Zoufalství a beznaděj v Maroku pomáhají tišit turisti, kteří v zemi zůstali

Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Zoufalství a beznaděj v Maroku pomáhají tišit turisti, kteří v zemi zůstali

11. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Viktor Pivovarov vystavuje Mezi já a já. Trochu kartonový deník, trochu hudba pro děti

Mozaika: Viktor Pivovarov vystavuje Mezi já a já. Trochu kartonový deník, trochu hudba pro děti

11. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Výroční projev šéfky komise bude nakopnutí před cílem, předpovídají europoslanci Peksa a Niedermayer

Bruselské chlebíčky: Výroční projev šéfky komise bude nakopnutí před cílem, předpovídají europoslanci Peksa a Niedermayer

11. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zaplaví Evropu auta z Číny?

Vinohradská 12: Zaplaví Evropu auta z Číny?

11. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Hovory: Když potkám vynikajícího studenta, obratem ho posílám do zahraničí, tvrdí akademik

Hovory: Když potkám vynikajícího studenta, obratem ho posílám do zahraničí, tvrdí akademik

10. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Pochlap se: Uráží mě, když lidi posílají mou rodinu domů. Stereotypy ale mizí, říká novinář Viet Tran

Pochlap se: Uráží mě, když lidi posílají mou rodinu domů. Stereotypy ale mizí, říká novinář Viet Tran

10. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Reprezentant v ploutvovém plavání Daniel Cimburek se svým trenérem v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Reprezentant v ploutvovém plavání Daniel Cimburek se svým trenérem v Klubu Rádia Junior

10. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: První banka stolice v České republice a novinková fekální terapie

Moci bez nemoci: První banka stolice v České republice a novinková fekální terapie

10. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody Kavárna: Příběh, na který se můžete dívat celý život, a symboly. Hynek Fuka a Maty Dio vystavují v Borovanech

Kavárna: Příběh, na který se můžete dívat celý život, a symboly. Hynek Fuka a Maty Dio vystavují v Borovanech

10. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Jiruškovi: Jedině Karla si vezmu klidně na dalších 60 let, řekla by u dalšího obřadu Marie

Zlatá láska: Manželé Jiruškovi: Jedině Karla si vezmu klidně na dalších 60 let, řekla by u dalšího obřadu Marie

10. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: V jakém pořadí bychom měli psát jméno a příjmení?

O češtině od A do Z: V jakém pořadí bychom měli psát jméno a příjmení?

10. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kdybych poslouchal lékaře, neběhal, necvičil a nedělal nic, tak už dneska nechodím, tvrdí Arsov

Host Radiožurnálu: Kdybych poslouchal lékaře, neběhal, necvičil a nedělal nic, tak už dneska nechodím, tvrdí Arsov

10. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Moderátorské zážitky Martiny Vrbové Hynkové: Otrava v přímém přenosu i napadení kocourem

Zálety Aleny Zárybnické: Moderátorské zážitky Martiny Vrbové Hynkové: Otrava v přímém přenosu i napadení kocourem

10. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak nejlépe zvládnout začátek školního roku prozradí psycholog a terapeut Dominik Břeň

Jak to vidí...: Jak nejlépe zvládnout začátek školního roku prozradí psycholog a terapeut Dominik Břeň

10. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Z krunýře nemohou vylézt a dožívají se i 150 let, překvapuje ochranářka želv

Klub Rádia Junior: Z krunýře nemohou vylézt a dožívají se i 150 let, překvapuje ochranářka želv

9. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Šarm: Když má člověk skvělé zázemí a rodinu, tak může být daleko úspěšnější, je přesvědčen Marek Ztracený

Šarm: Když má člověk skvělé zázemí a rodinu, tak může být daleko úspěšnější, je přesvědčen Marek Ztracený

9. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Setkávání nejrůznějších lidí z celého světa, které spojuje jedna myšlenka. To je skautské Jamboree

Host ve studiu: Setkávání nejrůznějších lidí z celého světa, které spojuje jedna myšlenka. To je skautské Jamboree

9. 9. 2023

12 min