Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hobby magazín: Fukar byste si měli pořídit podle velikosti zahrady a využití. Spolehlivě nahradí ruční hrabání

Hobby magazín: Fukar byste si měli pořídit podle velikosti zahrady a využití. Spolehlivě nahradí ruční hrabání

16. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Manželé Slaninovi a jejich životní dobrodružství. Pořídili si chátrající barokní zámek v Hořiněvsi

Host ve studiu: Manželé Slaninovi a jejich životní dobrodružství. Pořídili si chátrající barokní zámek v Hořiněvsi

16. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Každý člověk je jistým způsobem sběratel. Krištof Kintera a Denisa Václavová vystavují v Prostoře

Mozaika: Každý člověk je jistým způsobem sběratel. Krištof Kintera a Denisa Václavová vystavují v Prostoře

15. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Mozaika: Mezinárodní festival Divadlo Plzeň uzavře inscenace Dmitrije Krymova Fragment

Mozaika: Mezinárodní festival Divadlo Plzeň uzavře inscenace Dmitrije Krymova Fragment

15. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Hovory: Naše nekomerční rádio dokáže mentálně postiženým vrátit sebedůvěru, popisuje ředitel Lipský

Hovory: Naše nekomerční rádio dokáže mentálně postiženým vrátit sebedůvěru, popisuje ředitel Lipský

15. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Trenérka pozemního hokeje Karolína Kříženecká v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Trenérka pozemního hokeje Karolína Kříženecká v Klubu Rádia Junior

15. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Úspěch letní scény i nové nastudování muzikálu Tajemství. O Divadle Kalich s Michalem Kocourkem

K věci Štěpánky Duchkové: Úspěch letní scény i nové nastudování muzikálu Tajemství. O Divadle Kalich s Michalem Kocourkem

15. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Sport není otloukánek v koutu. Věřím, že vláda jeho dotace neseškrtá, tvrdí šéf národní agentury

Dvacet minut Radiožurnálu: Sport není otloukánek v koutu. Věřím, že vláda jeho dotace neseškrtá, tvrdí šéf národní agentury

15. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Příval energie a dobrá nálada. Na setkání seniorů v Petrovicích u Karviné

Odpolední interview: Příval energie a dobrá nálada. Na setkání seniorů v Petrovicích u Karviné

15. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Manželé Lucie a Lukáš Zemanovi fotí divočinu: O tom, kam vyrazíme, rozhodují samotná zvířata

Host ve studiu: Manželé Lucie a Lukáš Zemanovi fotí divočinu: O tom, kam vyrazíme, rozhodují samotná zvířata

15. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Domácí mazlíčci jsou jeden z velkých antistresorů. Pozor ale na nemoci, varuje Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Domácí mazlíčci jsou jeden z velkých antistresorů. Pozor ale na nemoci, varuje Kateřina Cajthamlová

15. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bukáček v močůvce i labuťata se zapíchanými háčky. Léto v Zeleném Vendolí bylo náročné

Radioporadna: Bukáček v močůvce i labuťata se zapíchanými háčky. Léto v Zeleném Vendolí bylo náročné

15. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Interview Plus: Firmy měly vyšší zisky než náklady, všechno zaplatil zákazník, říká centrální bankéř Holub

Interview Plus: Firmy měly vyšší zisky než náklady, všechno zaplatil zákazník, říká centrální bankéř Holub

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Houby jsou úplně všude, šokovalo mě to. Nové druhy musíme kvůli popisu ochutnávat, říká mykolog

Host Lucie Výborné: Houby jsou úplně všude, šokovalo mě to. Nové druhy musíme kvůli popisu ochutnávat, říká mykolog

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Úkolovat literaturu je trošku nebezpečné, myslí si spisovatelka Kateřina Tučková

Osobnost Plus: Úkolovat literaturu je trošku nebezpečné, myslí si spisovatelka Kateřina Tučková

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Kopřivnický rodák Kamil Mrva je jedním z nejuznávanějších současných architektů

Host Českého rozhlasu Ostrava: Kopřivnický rodák Kamil Mrva je jedním z nejuznávanějších současných architektů

15. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

15. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Pro a proti: Česko bez léků. Změní to připravovaná novela?

Pro a proti: Česko bez léků. Změní to připravovaná novela?

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Rande diktátorů. Jaké má Putin kšefty s Kimem?

Vinohradská 12: Rande diktátorů. Jaké má Putin kšefty s Kimem?

15. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: Rakovina je jako slon uprostřed obýváku. Všichni ho vidí, ale nemluví o něm, říká psychoonkolog

Hovory: Rakovina je jako slon uprostřed obýváku. Všichni ho vidí, ale nemluví o něm, říká psychoonkolog

14. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Teď už jsou na mě naši pyšní. Chili Ta Thuy vydala kuchařku a uvažuje o kurzech vaření pro děti

Klub Rádia Junior: Teď už jsou na mě naši pyšní. Chili Ta Thuy vydala kuchařku a uvažuje o kurzech vaření pro děti

14. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Bezodpadový život dospělým často vštípí děti. Naučte se věci znovu používat, apeluje Zerowasters

Klub Rádia Junior: Bezodpadový život dospělým často vštípí děti. Naučte se věci znovu používat, apeluje Zerowasters

14. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Díky rokajlu vidí svět v barvách. Její šperky vyhledávají odvážné ženy

Kdo umí, ten umí: Díky rokajlu vidí svět v barvách. Její šperky vyhledávají odvážné ženy

14. 9. 2023

27 min