Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody O češtině od A do Z: „V příštím týdnu budeme skloňovat bouřky a déšť“ Víte, co to znamená?

O češtině od A do Z: „V příštím týdnu budeme skloňovat bouřky a déšť“ Víte, co to znamená?

28. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Při sledování Berlínského maratonu a světového rekordu u Assefaové jsem vstával ze židle

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Při sledování Berlínského maratonu a světového rekordu u Assefaové jsem vstával ze židle

28. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Alex a host: Rovné příležitosti jsou pro mě velké téma, říká historicky první žena v čele Univerzity Karlovy

Alex a host: Rovné příležitosti jsou pro mě velké téma, říká historicky první žena v čele Univerzity Karlovy

28. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Speciál: Mnichovské memento aneb Proč dohodu stále vnímáme jako zradu a ponížení

Speciál: Mnichovské memento aneb Proč dohodu stále vnímáme jako zradu a ponížení

28. 9. 2023

57 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sociální thriller bratří Dardennů: drogy, okrajová společnost a také obrovská vůle změnit svůj život

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sociální thriller bratří Dardennů: drogy, okrajová společnost a také obrovská vůle změnit svůj život

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: S vikářem Danielem Víchou  o faktech a mýtech kolem sv. Václava

Host Českého rozhlasu Ostrava: S vikářem Danielem Víchou o faktech a mýtech kolem sv. Václava

28. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chodíme spát se slepicemi, říkají chovatelé Jana a Jan Hruškovi z České Skalice. Mají jich sto

Hobby magazín: Chodíme spát se slepicemi, říkají chovatelé Jana a Jan Hruškovi z České Skalice. Mají jich sto

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Dopolední host: Byl jsem totální herecký antitalent, k založení Semaforu mě donutil Šlitr, vzpomíná Jiří Suchý

Dopolední host: Byl jsem totální herecký antitalent, k založení Semaforu mě donutil Šlitr, vzpomíná Jiří Suchý

28. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Rozhodčím jsem nikdy nenadával, ale štvali mě ti arogantní. Chtěl jsem komunikovat, říká Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Rozhodčím jsem nikdy nenadával, ale štvali mě ti arogantní. Chtěl jsem komunikovat, říká Folprecht

28. 9. 2023

52 min

Obrázek epizody Hovory: Virtuální realita nám může v budoucnu pomáhat, svět ale naplno neovládne, myslí si vědkyně

Hovory: Virtuální realita nám může v budoucnu pomáhat, svět ale naplno neovládne, myslí si vědkyně

27. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Od populárního blogu na divadelní prkna. Žena filmového kritika doputovala do Studia Palm OFF

Mozaika: Od populárního blogu na divadelní prkna. Žena filmového kritika doputovala do Studia Palm OFF

27. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Spisovatelka a copywriterka Hana Kašáková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Spisovatelka a copywriterka Hana Kašáková v Klubu Rádia Junior

27. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Bourání: Jak funguje čtvrť bez aut? Byt bez podzemní garáže může být až o milion levnější

Bourání: Jak funguje čtvrť bez aut? Byt bez podzemní garáže může být až o milion levnější

27. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Martin Rozumek: Kontroly migranty nezastaví. Převaděči jsou vždy napřed. Chce to celoevropský systém

Dvacet minut Radiožurnálu: Martin Rozumek: Kontroly migranty nezastaví. Převaděči jsou vždy napřed. Chce to celoevropský systém

27. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Nejznámější mýtus je, že očkování způsobuje autismus. Oddalovat očkování nedoporučuju, říká lékařka

Houpačky: Nejznámější mýtus je, že očkování způsobuje autismus. Oddalovat očkování nedoporučuju, říká lékařka

27. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Přímá řeč: V několika jihočeských městech mají být spalovny odpadů. Ekologové varují před dopadem na prostředí

Přímá řeč: V několika jihočeských městech mají být spalovny odpadů. Ekologové varují před dopadem na prostředí

27. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Spolek přátel Vrbenska letos slaví už 20 let. Vede ho Karel Michalus

Odpolední interview: Spolek přátel Vrbenska letos slaví už 20 let. Vede ho Karel Michalus

27. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Triky na trénování mozku od paměťového kouče: Zapamatujte si se data i básně levou zadní

Klub Rádia Junior: Triky na trénování mozku od paměťového kouče: Zapamatujte si se data i básně levou zadní

27. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak děti vzdělávat v oblasti financí, používat platební kartu či internetové bankovnictví? Kapesným!

Radioporadna: Jak děti vzdělávat v oblasti financí, používat platební kartu či internetové bankovnictví? Kapesným!

27. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Ha Thanh Špetlíková: Nejsem herečka, říkám, že se herectvím jen živím

Blízká setkání: Herečka Ha Thanh Špetlíková: Nejsem herečka, říkám, že se herectvím jen živím

27. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Zdanění alkoholu je nerovnoměrné, alkoholici se přesouvají k levným vínům, upozorňuje sociolog

Život k nezaplacení: Zdanění alkoholu je nerovnoměrné, alkoholici se přesouvají k levným vínům, upozorňuje sociolog

27. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dětský pěvecký sbor Jitro slaví neuvěřitelné 50. narozeniny. Za půlstoletí vychoval tisíce zpěváků

Host ve studiu: Dětský pěvecký sbor Jitro slaví neuvěřitelné 50. narozeniny. Za půlstoletí vychoval tisíce zpěváků

27. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Rád bych, aby se tuzemská vína stala součástí i naší gastronomie, přeje si ředitel Vinařského fondu

Host Dne na Moravě: Rád bych, aby se tuzemská vína stala součástí i naší gastronomie, přeje si ředitel Vinařského fondu

27. 9. 2023

16 min