Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Až na dřeň: Spisovatelka Trpková: V prostředí domácího násilí mi bulimie dala pocit, že mám něco pod kontrolou

Až na dřeň: Spisovatelka Trpková: V prostředí domácího násilí mi bulimie dala pocit, že mám něco pod kontrolou

8. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zuzana Daušová, ředitelka a vedoucí výcviku organizace Helppes. Rozumí si s každým psem?

Jak to vidí...: Zuzana Daušová, ředitelka a vedoucí výcviku organizace Helppes. Rozumí si s každým psem?

8. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Za jeden extraligový zápas nafotím i 2 000 snímků, říká sportovní fotografka Markéta Křížová

Dobré dopoledne: Za jeden extraligový zápas nafotím i 2 000 snímků, říká sportovní fotografka Markéta Křížová

8. 10. 2023

17 min

Obrázek epizody Šarm: Proč bychom si na podzim měli dopřát dýně? Máme pro vás recept na Dýňový dort s jablky a tvarohem

Šarm: Proč bychom si na podzim měli dopřát dýně? Máme pro vás recept na Dýňový dort s jablky a tvarohem

7. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zakladatel ZOO Nehvizdy Jiří Glatt v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zakladatel ZOO Nehvizdy Jiří Glatt v Klubu Rádia Junior

7. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Pro zrakově postižené svět není jen ohrožující místo. Důležitý je spontánní pohyb, vypráví lektorka

Host Radiožurnálu: Pro zrakově postižené svět není jen ohrožující místo. Důležitý je spontánní pohyb, vypráví lektorka

7. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Stále píšu o vážných věcech. Musím se zaměřit na to, abych byla trochu vtipnější, směje se Katarzia

Host Lenky Vahalové: Stále píšu o vážných věcech. Musím se zaměřit na to, abych byla trochu vtipnější, směje se Katarzia

7. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Rakytník je nenáročná dřevina, poroste na jakémkoli místě s trochou orničního horizontu

Hobby magazín: Rakytník je nenáročná dřevina, poroste na jakémkoli místě s trochou orničního horizontu

7. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Kytarista a skladatel Štěpán Rak. Jaké nám prozradí tajemství z pátrání po své minulosti?

Stříbrný vítr: Kytarista a skladatel Štěpán Rak. Jaké nám prozradí tajemství z pátrání po své minulosti?

7. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Zdeněk Hřib: Zpoplatnění vjezdu pro celou Prahu 1 se nikdy nedebatovalo, jde o konkrétní úseky

K věci Štěpánky Duchkové: Zdeněk Hřib: Zpoplatnění vjezdu pro celou Prahu 1 se nikdy nedebatovalo, jde o konkrétní úseky

6. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kulturní dům v Havlíčkově Brodě má po více než deseti letech nového ředitele

Dobré dopoledne: Kulturní dům v Havlíčkově Brodě má po více než deseti letech nového ředitele

6. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jak budovat vztah žáků k dějepisu? Učit je bádat nebo začít od současnosti, navrhuje historik Činátl

Dvacet minut Radiožurnálu: Jak budovat vztah žáků k dějepisu? Učit je bádat nebo začít od současnosti, navrhuje historik Činátl

6. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ohlédnutí po běžeckém seriálu Běhej lesy 2023

Klub Rádia Junior: Ohlédnutí po běžeckém seriálu Běhej lesy 2023

6. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: S Daliborem Dědkem: O motivaci úspěšného podnikatele k veřejně prospěšným projektům

O čem se mluví pod Ještědem: S Daliborem Dědkem: O motivaci úspěšného podnikatele k veřejně prospěšným projektům

6. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Quest: Čestmír Strakatý: Jsem hudební snob. Diablo IV je jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy slyšel

Quest: Čestmír Strakatý: Jsem hudební snob. Diablo IV je jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy slyšel

6. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: Potit se nemusíme jen v horkém létě. Nadměrné pocení může být projevem nemoci

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: Potit se nemusíme jen v horkém létě. Nadměrné pocení může být projevem nemoci

6. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Děti se mi zrcadlí do knih, to téma mnou rezonuje, říká autorka detektivek a máma Kristýna Trpková

Host ve studiu: Děti se mi zrcadlí do knih, to téma mnou rezonuje, říká autorka detektivek a máma Kristýna Trpková

6. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Ráj na zemi zvěčňuje fotografka Pavla Bičíková

Vybrali jsme pro vás: Ráj na zemi zvěčňuje fotografka Pavla Bičíková

6. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Práce nosem psy baví. S chutí najdou i to, co jim nevoní

Radioporadna: Práce nosem psy baví. S chutí najdou i to, co jim nevoní

6. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Farářka Kopecká: Moje druhá knížka mi přinesla úlevu, že není potřeba mít masku

Blízká setkání: Farářka Kopecká: Moje druhá knížka mi přinesla úlevu, že není potřeba mít masku

6. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Svět vysokoškoláků jiným pohledem. Setkání s univerzitní ombudsmankou Nikolou Kostlánovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Svět vysokoškoláků jiným pohledem. Setkání s univerzitní ombudsmankou Nikolou Kostlánovou

6. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody Vizitka: Debutantka Pražského jara Alena Hron: Bylo by fajn jednou za čas uspořádat dirigentskou soutěž

Vizitka: Debutantka Pražského jara Alena Hron: Bylo by fajn jednou za čas uspořádat dirigentskou soutěž

6. 10. 2023

46 min

Obrázek epizody Interview Plus: Co hýbe společností, nutně musí být i tématem církve. Jinak budeme spolkem opožděnců, míní kněz

Interview Plus: Co hýbe společností, nutně musí být i tématem církve. Jinak budeme spolkem opožděnců, míní kněz

6. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Trať jsme stavěli sami. Rozdávat radost je naše motto, říká zakladatel Kolínské řepařské drážky

Host Lucie Výborné: Trať jsme stavěli sami. Rozdávat radost je naše motto, říká zakladatel Kolínské řepařské drážky

6. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinářka Procházková: Co kdyby jednou na Hradě seděl někdo, kdo směřování Ústavního soudu otočí?

Osobnost Plus: Novinářka Procházková: Co kdyby jednou na Hradě seděl někdo, kdo směřování Ústavního soudu otočí?

6. 10. 2023

25 min