Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politické strany svázané s polskou demokratickou opozicí nemůžou selhat, myslí si režisérka Holland

Osobnost Plus: Politické strany svázané s polskou demokratickou opozicí nemůžou selhat, myslí si režisérka Holland

19. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bez pstružích líhní bychom za pár let lososovité ryby patrně znali jen z učebnic

Hobby magazín: Bez pstružích líhní bychom za pár let lososovité ryby patrně znali jen z učebnic

19. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Rekonstrukce škol, silnic nebo nové šaliny z dotací. Jak fungují dotační programy na jihu Moravy?

Host Dne na Moravě: Rekonstrukce škol, silnic nebo nové šaliny z dotací. Jak fungují dotační programy na jihu Moravy?

19. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Nasadíme astronomii uši, popisují astrofyzikové novou metodu výzkumu vesmíru

Magazín Experiment: Nasadíme astronomii uši, popisují astrofyzikové novou metodu výzkumu vesmíru

19. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Ondřej Bačo: Na rakety nad hlavou si člověk zvykne, co bude dál nevím

První dotek Zdeňka Folprechta: Ondřej Bačo: Na rakety nad hlavou si člověk zvykne, co bude dál nevím

19. 10. 2023

53 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

19. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Pro a proti: Skončí v celé EU kožešinové farmy i prodej kožešin?

Pro a proti: Skončí v celé EU kožešinové farmy i prodej kožešin?

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Laser show byla zklamání, parkování ve městě zvládneme, říká primátor Pardubic

Máme hosty: Laser show byla zklamání, parkování ve městě zvládneme, říká primátor Pardubic

19. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Za války jsem nesměla být Hana, vzpomíná autorka knihy O Vinohradech, kdysi královských Hana Lamková

Mozaika: Za války jsem nesměla být Hana, vzpomíná autorka knihy O Vinohradech, kdysi královských Hana Lamková

19. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Hovory: Vzniká spousta věcí, které pracují s pohyblivým obrazem, ale filmy to nejsou, vysvětluje performer

Hovory: Vzniká spousta věcí, které pracují s pohyblivým obrazem, ale filmy to nejsou, vysvětluje performer

19. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vláda v poločase. Propadák?

Vinohradská 12: Vláda v poločase. Propadák?

19. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Buchty: Rozvážet pečivo je makačka, ale můžete pak vyjíst náplně z koblížků zdarma

Buchty: Rozvážet pečivo je makačka, ale můžete pak vyjíst náplně z koblížků zdarma

18. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Hraba: Pavel Simon je zkušeným soudcem, rozhodnutí Senátu mě ale po debatách nepřekvapilo

Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Hraba: Pavel Simon je zkušeným soudcem, rozhodnutí Senátu mě ale po debatách nepřekvapilo

18. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Přímá řeč: České Budějovice budou v roce 2028 Evropským hlavním městem kultury. Zaznívá ale už i kritika

Přímá řeč: České Budějovice budou v roce 2028 Evropským hlavním městem kultury. Zaznívá ale už i kritika

18. 10. 2023

39 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Děti mají k reklamě negativní vztah, přesto podléhají. Pomoct může nový projekt liberecké univerzity

Vybrali jsme pro vás: Děti mají k reklamě negativní vztah, přesto podléhají. Pomoct může nový projekt liberecké univerzity

18. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Na výměnu kotle můžou dotaci od kraje získat nízkopříjmové domácnosti

Dobré dopoledne: Na výměnu kotle můžou dotaci od kraje získat nízkopříjmové domácnosti

18. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Sedmdesátník Petr Majer je nadšencem, který vede obecní kroniku Bystřice na Třinecku

Odpolední interview: Sedmdesátník Petr Majer je nadšencem, který vede obecní kroniku Bystřice na Třinecku

18. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Houpačky: Na první konzultaci s lékařem nebyla přítomná žádná naděje. Padaly věty, že nemůžeme dělat vůbec nic

Houpačky: Na první konzultaci s lékařem nebyla přítomná žádná naděje. Padaly věty, že nemůžeme dělat vůbec nic

18. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Výše výživného! Jděte do toho, bojujte za práva svých dětí, nemáte co ztratit, říká zkušený právník

Radioporadna: Výše výživného! Jděte do toho, bojujte za práva svých dětí, nemáte co ztratit, říká zkušený právník

18. 10. 2023

18 min

Obrázek epizody Věda Plus: Meteoroložka Míková: Z léta do zimy? Zase se oteplí. I celý listopad má být teplejší než obvykle

Věda Plus: Meteoroložka Míková: Z léta do zimy? Zase se oteplí. I celý listopad má být teplejší než obvykle

18. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Igor Bareš: O hlas Karla Gotta jsem se dělil s umělou inteligencí. Byl jsem překvapený, jak to jde

Alex a host: Igor Bareš: O hlas Karla Gotta jsem se dělil s umělou inteligencí. Byl jsem překvapený, jak to jde

18. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pět skvělých ledových káv vypito a knížka Kriminální případy z Orlických hor 2 byla téměř na světě

Host ve studiu: Pět skvělých ledových káv vypito a knížka Kriminální případy z Orlických hor 2 byla téměř na světě

18. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Herečka Naďa Chroboková-Tomicová: Jednou jsem musela zastavit představení. U divadla jsem už 45 let

Větrník - Host ve studiu: Herečka Naďa Chroboková-Tomicová: Jednou jsem musela zastavit představení. U divadla jsem už 45 let

18. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Radek Kašpárek: I když jsem v MasterChef za kata, soutěžící mě mají rádi

Blízká setkání: Šéfkuchař Radek Kašpárek: I když jsem v MasterChef za kata, soutěžící mě mají rádi

18. 10. 2023

30 min