Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: I umírání může být dobré, je přesvědčená ředitelka Hospice na Svatém Kopečku

Větrník - Host ve studiu: I umírání může být dobré, je přesvědčená ředitelka Hospice na Svatém Kopečku

1. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Mozaika: Začíná Festival Prague Sounds. Zahájení bude patřit uhrančivému zpěvákovi Benjaminu Clementinovi

Mozaika: Začíná Festival Prague Sounds. Zahájení bude patřit uhrančivému zpěvákovi Benjaminu Clementinovi

1. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody Pro a proti: Přesčasy lékařů. Dobrý přivýdělek, nebo riziko pro pacienty?

Pro a proti: Přesčasy lékařů. Dobrý přivýdělek, nebo riziko pro pacienty?

1. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jednostátní řešení absolutně nedává smysl z pohledu Izraele ani Palestinců, míní politolog Weiss

Osobnost Plus: Jednostátní řešení absolutně nedává smysl z pohledu Izraele ani Palestinců, míní politolog Weiss

1. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: V Japonsku je každý člověk sám, o smutek se není s kým podělit, říká sklářský výtvarník Václav Řezáč

Vizitka: V Japonsku je každý člověk sám, o smutek se není s kým podělit, říká sklářský výtvarník Václav Řezáč

1. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Máme hosty: Studium a vrcholový sport nemusí být bojem na dvou frontách. Škola jde kolikrát naproti

Máme hosty: Studium a vrcholový sport nemusí být bojem na dvou frontách. Škola jde kolikrát naproti

1. 11. 2023

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohledávání hran lidské důstojnosti. A různé pravdy. Do kin jde snímek Přišla v noci

Mozaika: Ohledávání hran lidské důstojnosti. A různé pravdy. Do kin jde snímek Přišla v noci

1. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Libor Dvořák: Antisemitismus je v Rusech zakořeněný. Nenávist k Židům pěstovala carská říše i Stalin

Jak to vidí...: Libor Dvořák: Antisemitismus je v Rusech zakořeněný. Nenávist k Židům pěstovala carská říše i Stalin

1. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Ty mrcho jedna!“ Skryté nahrávky z LDN

Vinohradská 12: „Ty mrcho jedna!“ Skryté nahrávky z LDN

1. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Hovory: Společnost zrychluje, stále někam spěchá. U obrazu můžete prožít zastavený čas, popisuje Vaňous

Hovory: Společnost zrychluje, stále někam spěchá. U obrazu můžete prožít zastavený čas, popisuje Vaňous

31. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Mluvte, třeba i o tom, jak má vypadat pohřeb, radí ředitelka hospice rodinám, které se s někým loučí

Dopolední host: Mluvte, třeba i o tom, jak má vypadat pohřeb, radí ředitelka hospice rodinám, které se s někým loučí

31. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

Casablanca: Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

31. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Podhoubí: Mořské dno jako příslib nízkouhlíkové budoucnosti? Za cenu ztráty podivuhodných ekosystémů

Podhoubí: Mořské dno jako příslib nízkouhlíkové budoucnosti? Za cenu ztráty podivuhodných ekosystémů

31. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Havlíček: Premiér nemá kalkulovat jen s optimistickým scénářem. Peníze na energie můžeme vzít armádě

Dvacet minut Radiožurnálu: Havlíček: Premiér nemá kalkulovat jen s optimistickým scénářem. Peníze na energie můžeme vzít armádě

31. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Postíže: „Měsíc jsem koukal do stropu a nevěděl, jestli mi ochrnutí tváře zůstane,“ říká hudebník Adam Mišík

Postíže: „Měsíc jsem koukal do stropu a nevěděl, jestli mi ochrnutí tváře zůstane,“ říká hudebník Adam Mišík

31. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyluxovaný účet. Falešní bankéři cílí na emoce, ať je to strach nebo vidina snadno vydělaných peněz

Radioporadna: Vyluxovaný účet. Falešní bankéři cílí na emoce, ať je to strach nebo vidina snadno vydělaných peněz

31. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody Alex a host: Fotografka Jana Pechlátová: Fantazie mě neopouští, ale změnilo mě narození dětí. Vidím realističtěji

Alex a host: Fotografka Jana Pechlátová: Fantazie mě neopouští, ale změnilo mě narození dětí. Vidím realističtěji

31. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Zaměstnanci mají strach a neví, co bude po novém roce, říká odborář z Liberty Ostrava

K věci ČRo Ostrava: Zaměstnanci mají strach a neví, co bude po novém roce, říká odborář z Liberty Ostrava

31. 10. 2023

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Aikido je bojové umění, nikoliv sport. Učí člověka pohybu a ze soupeřů vytváří harmonický celek

Host ve studiu: Aikido je bojové umění, nikoliv sport. Učí člověka pohybu a ze soupeřů vytváří harmonický celek

31. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a autorka nové knihy povídek Aňa Geislerová: Dialogy mě baví psát. Lehce se do toho vžívám

Blízká setkání: Herečka a autorka nové knihy povídek Aňa Geislerová: Dialogy mě baví psát. Lehce se do toho vžívám

31. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S hudbou je to jako s jízdou na kole. Jdete si to užít, ale stejně se sedřete, směje se houslista

Host Lucie Výborné: S hudbou je to jako s jízdou na kole. Jdete si to užít, ale stejně se sedřete, směje se houslista

31. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nejsem vrchní cenzor. Mým úkolem je snížit procento lidí, kteří věří dezinformacím, říká Gregor

Interview Plus: Nejsem vrchní cenzor. Mým úkolem je snížit procento lidí, kteří věří dezinformacím, říká Gregor

31. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyprávění prarodičů má pro děti obrovskou hodnotu. Nepropásněte dobu, kdy naslouchají

Radioporadna: Vyprávění prarodičů má pro děti obrovskou hodnotu. Nepropásněte dobu, kdy naslouchají

31. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Denní stacionář, komunitní centrum i senior fitness nabízí klientům Sociální centrum Kraje Vysočina

Dobré dopoledne: Denní stacionář, komunitní centrum i senior fitness nabízí klientům Sociální centrum Kraje Vysočina

31. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Speciál: Debata: Od majora Zemana k bratrům Mašínovým

Speciál: Debata: Od majora Zemana k bratrům Mašínovým

31. 10. 2023

56 min