Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Zamrznutí je přirozená obranná reakce organismu. Problém ale nastává při dokazování i výzkumu

Host Dne na Moravě: Zamrznutí je přirozená obranná reakce organismu. Problém ale nastává při dokazování i výzkumu

7. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Kalhousová: Netanjahu se tváří jako lídr, ale snaží se politicky přežít

Jak to vidí...: Analytička Kalhousová: Netanjahu se tváří jako lídr, ale snaží se politicky přežít

7. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: ČEZ se může změnit. Kvůli novým jaderným blokům i konci uhelných elektráren, říká šéf firmy Beneš

Peníze a vliv: ČEZ se může změnit. Kvůli novým jaderným blokům i konci uhelných elektráren, říká šéf firmy Beneš

7. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Půjde Hizballáh do války s Izraelem?

Vinohradská 12: Půjde Hizballáh do války s Izraelem?

7. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Mozaika: Odcházím s pocitem dobře vykonané práce, říká ředitel Galerie Rudolfinum Petr Nedoma

Mozaika: Odcházím s pocitem dobře vykonané práce, říká ředitel Galerie Rudolfinum Petr Nedoma

6. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Hovory: Na zámku Lobeč byla za komunistů léčebna. Nemocniční duch tam vydržel dlouho, vzpomíná majitelka

Hovory: Na zámku Lobeč byla za komunistů léčebna. Nemocniční duch tam vydržel dlouho, vzpomíná majitelka

6. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Dopolední host: I hliněné destičky z Mezopotámie se jako nosič osvědčily lépe než diskety, popisuje archivářka

Dopolední host: I hliněné destičky z Mezopotámie se jako nosič osvědčily lépe než diskety, popisuje archivářka

6. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Pomoc potravinové banky nejvíce potřebují matky samoživitelky a osamělí senioři

K věci ČRo Ostrava: Pomoc potravinové banky nejvíce potřebují matky samoživitelky a osamělí senioři

6. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Desatero pro kyberbezpečnost nenavádí k bonzování, tvrdí ministr Rakušan

Dvacet minut Radiožurnálu: Desatero pro kyberbezpečnost nenavádí k bonzování, tvrdí ministr Rakušan

6. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Věda Plus: Přes tisíc oprav na zdejších silnicích už provedl stroj, který funguje na základě českého patentu

Věda Plus: Přes tisíc oprav na zdejších silnicích už provedl stroj, který funguje na základě českého patentu

6. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

Až na dřeň: Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

6. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Třicet let nabízí široké veřejnosti služby ostravské Centrum pro rodinu a sociální péči

Odpolední interview: Třicet let nabízí široké veřejnosti služby ostravské Centrum pro rodinu a sociální péči

6. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Antivirus: Sexuální predátoři jsou vrchol ledovce. Děti na internetu často vydírá někdo, kdo je zná

Antivirus: Sexuální predátoři jsou vrchol ledovce. Děti na internetu často vydírá někdo, kdo je zná

6. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Radioporadna: Daň z nemovitosti: U všech staveb a pozemků se podívejte, jestli jsou údaje aktuální k danému roku

Radioporadna: Daň z nemovitosti: U všech staveb a pozemků se podívejte, jestli jsou údaje aktuální k danému roku

6. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Host ve studiu: V češtině poprvé vychází slavná kniha, která na začátku 20. století odstartovala turistiku do Afriky

Host ve studiu: V češtině poprvé vychází slavná kniha, která na začátku 20. století odstartovala turistiku do Afriky

6. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Chcete snížit riziko demence? Trénujte mozek a nepodceňujte vysoký tlak, říká docent Robert Rusina

Alex a host: Chcete snížit riziko demence? Trénujte mozek a nepodceňujte vysoký tlak, říká docent Robert Rusina

6. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Umělá inteligence bude rozumět emocím, lidskou podobu bychom měli tabuizovat, zamýšlí se kybernetik

Host Lucie Výborné: Umělá inteligence bude rozumět emocím, lidskou podobu bychom měli tabuizovat, zamýšlí se kybernetik

6. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Niedermayer: Zaspali jsme v modernizaci ekonomiky. Bez investic budeme mít elektřinu ještě dražší

Interview Plus: Niedermayer: Zaspali jsme v modernizaci ekonomiky. Bez investic budeme mít elektřinu ještě dražší

6. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Už není vrozená srdeční vada, která by byla neléčitelná, tvrdí dětský kardiolog

Radioporadna: Už není vrozená srdeční vada, která by byla neléčitelná, tvrdí dětský kardiolog

6. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Anna K. vydává nové album: Nejsem spokojená skoro nikdy. Ale teď se stal zázrak

Blízká setkání: Zpěvačka Anna K. vydává nové album: Nejsem spokojená skoro nikdy. Ale teď se stal zázrak

6. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jeho domovem je už několik let dodávka. Záchranář na cestách Marek Balicki cestuje a pomáhá

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jeho domovem je už několik let dodávka. Záchranář na cestách Marek Balicki cestuje a pomáhá

6. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Není to trapačka, která někam vtrhne. Je to zoufalá žena, říká o své roli Simona Peková

Mozaika: Není to trapačka, která někam vtrhne. Je to zoufalá žena, říká o své roli Simona Peková

6. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Psychiatrii jsem si nevybrala, to ona mě, říká Hana Kučerová, ředitelka šternberské léčebny

Větrník - Host ve studiu: Psychiatrii jsem si nevybrala, to ona mě, říká Hana Kučerová, ředitelka šternberské léčebny

6. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Předpověď počasí mě zajímá jen tehdy, když hrajeme venku, říká vědec a hudebník Kryštof Eben

Vizitka: Předpověď počasí mě zajímá jen tehdy, když hrajeme venku, říká vědec a hudebník Kryštof Eben

6. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Hergot!: Nikdy není pozdě na dobré rozloučení, popisuje Blanka Javorová ze spolku Ke kořenům

Hergot!: Nikdy není pozdě na dobré rozloučení, popisuje Blanka Javorová ze spolku Ke kořenům

6. 11. 2023

43 min