Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ministr Válek vs. naštvaní doktoři

Vinohradská 12: Ministr Válek vs. naštvaní doktoři

10. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Fenka Pita našla mrtvolu 44 metrů pod hladinou. „Místo označila okamžitě,“ popisuje psovod Vedral

Hovory: Fenka Pita našla mrtvolu 44 metrů pod hladinou. „Místo označila okamžitě,“ popisuje psovod Vedral

9. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vedoucí učitelka odborného výcviku oboru Cukrář Nasťa Přikrylová a její žákyně Míša

Klub Rádia Junior: Vedoucí učitelka odborného výcviku oboru Cukrář Nasťa Přikrylová a její žákyně Míša

9. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ekologická pohřebiště? Brněnská architektka navrhla pietní biocentra v souladu s přírodou

Host Dne na Moravě: Ekologická pohřebiště? Brněnská architektka navrhla pietní biocentra v souladu s přírodou

9. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jourová: Ukrajinci chtějí reformy kvůli sobě, ne kvůli Bruselu. Mají plné zuby staré Ukrajiny

Dvacet minut Radiožurnálu: Jourová: Ukrajinci chtějí reformy kvůli sobě, ne kvůli Bruselu. Mají plné zuby staré Ukrajiny

9. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Vlna: „Napsat na seznamce, že jsem trans*, mi trvalo.“ Debata k Teď jsem Robin řeší legislativu i intimitu

Vlna: „Napsat na seznamce, že jsem trans*, mi trvalo.“ Debata k Teď jsem Robin řeší legislativu i intimitu

9. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Nejčastější chyba u začátečníků je nepravidelnost tréninků, říká běžecký trenér Levý

Kilometry Jiřího Ježka: Nejčastější chyba u začátečníků je nepravidelnost tréninků, říká běžecký trenér Levý

9. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Velíšková z Charity: Humanitární situace v Gaze je katastrofální. Boje znemožňují většinu naší práce

Ranní Plus: Velíšková z Charity: Humanitární situace v Gaze je katastrofální. Boje znemožňují většinu naší práce

9. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody Radioporadna: Operace šedého zákalu je statisticky nejúspěšnější operací v medicíně u nás, říká zkušený oftalmolog

Radioporadna: Operace šedého zákalu je statisticky nejúspěšnější operací v medicíně u nás, říká zkušený oftalmolog

9. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Piano Show míří do Česka. Moc se na české publikum těším, říká slovenský hudebník Jozef Holly

Alex a host: Piano Show míří do Česka. Moc se na české publikum těším, říká slovenský hudebník Jozef Holly

9. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: S ředitelem zlínské nemocnice Janem Hrdým o plánované modernizaci současného areálu

Zprávy ze Zlínského kraje: S ředitelem zlínské nemocnice Janem Hrdým o plánované modernizaci současného areálu

9. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Táta mě jako kluka zahrabával do lavin, coby figuranta. Směje se kynolog horské služby Jan Hepnar

Host ve studiu: Táta mě jako kluka zahrabával do lavin, coby figuranta. Směje se kynolog horské služby Jan Hepnar

9. 11. 2023

10 min

Obrázek epizody Věda Plus: Tuzemské čtenářství zažívá kontrolovaný úpadek, varují vědci

Věda Plus: Tuzemské čtenářství zažívá kontrolovaný úpadek, varují vědci

9. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Čím méně se hýbu, tím je mi hůř, říká kaskadérka. V 63 letech skáče z letadla a bojuje s padouchy

Host Lucie Výborné: Čím méně se hýbu, tím je mi hůř, říká kaskadérka. V 63 letech skáče z letadla a bojuje s padouchy

9. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vystrčil: Konsolidační balíček je kompromis. Když na něm každému něco vadí, je to dobře

Interview Plus: Vystrčil: Konsolidační balíček je kompromis. Když na něm každému něco vadí, je to dobře

9. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: „Kvůli klimatické krizi žijeme v celosvětové filozofické laboratoři,“ říká filozof Brian Massumi

Otevřené hlavy: „Kvůli klimatické krizi žijeme v celosvětové filozofické laboratoři,“ říká filozof Brian Massumi

9. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Radioporadna: Od homole cukru ke kunětickým preclíkům. Ve Vysokém Mýtě zmapovali historii cukrovarů

Radioporadna: Od homole cukru ke kunětickým preclíkům. Ve Vysokém Mýtě zmapovali historii cukrovarů

9. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Mozaika: Film o svítícím klukovi Tonda, Slávka a kouzelné světlo dobývá světové festivaly i srdce diváků

Mozaika: Film o svítícím klukovi Tonda, Slávka a kouzelné světlo dobývá světové festivaly i srdce diváků

9. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vojenský psycholog Štrobl: Vraždící teroristé Hamásu? To snad byli čistokrevní sadisté na drogách

Osobnost Plus: Vojenský psycholog Štrobl: Vraždící teroristé Hamásu? To snad byli čistokrevní sadisté na drogách

9. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Střelec Úpohlav a brankář Hladký živě v Prvním doteku. Co výstup Hapala na tiskové konferenci?

První dotek Zdeňka Folprechta: Střelec Úpohlav a brankář Hladký živě v Prvním doteku. Co výstup Hapala na tiskové konferenci?

9. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Lipus: Šikmý kostel vypráví ústy žen důležitý příběh, zaujal polské i maďarské publikum

Vizitka: Režisér Lipus: Šikmý kostel vypráví ústy žen důležitý příběh, zaujal polské i maďarské publikum

9. 11. 2023

49 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správným topením v kamnech můžete ušetřit palivo a mít čistější sklo. Důležitý je zahřátý komín

Hobby magazín: Správným topením v kamnech můžete ušetřit palivo a mít čistější sklo. Důležitý je zahřátý komín

9. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Titulku National Geographic pořídil fotograf skoro nejlevnějším dronem

Máme hosty: Titulku National Geographic pořídil fotograf skoro nejlevnějším dronem

9. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pomůže novela liniového zákona zrychlit budování infrastruktury?

Pro a proti: Pomůže novela liniového zákona zrychlit budování infrastruktury?

9. 11. 2023

24 min