Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hovory: Za deset let v Česku jsem se naučil správně pít pivo a rozumět českému humoru, říká Kinský dal Borgo

Hovory: Za deset let v Česku jsem se naučil správně pít pivo a rozumět českému humoru, říká Kinský dal Borgo

4. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Fyzioterapeutka Iva Bílková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Fyzioterapeutka Iva Bílková v Klubu Rádia Junior

4. 12. 2023

38 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Ostravské metro je koncept, že se cestující postaví na zastávku a vždycky něco pojede

K věci ČRo Ostrava: Ostravské metro je koncept, že se cestující postaví na zastávku a vždycky něco pojede

4. 12. 2023

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Miroslav Kalousek: Premiér Fiala neříká pravdu. Stát nemůže garantovat platy v nestátních zařízeních

Dvacet minut Radiožurnálu: Miroslav Kalousek: Premiér Fiala neříká pravdu. Stát nemůže garantovat platy v nestátních zařízeních

4. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Nazpívat písničky z pohádek byl můj sen. Na Štědrý den ještě nadělíme videoklip, říká David Deyl

Alex a host: Nazpívat písničky z pohádek byl můj sen. Na Štědrý den ještě nadělíme videoklip, říká David Deyl

4. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Velká radost! O nové mládě hrabáče kapského se ve dvorském safari parku matka Skyla perfektně stará

Host ve studiu: Velká radost! O nové mládě hrabáče kapského se ve dvorském safari parku matka Skyla perfektně stará

4. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Antivirus: Půlka cihly místo mobilu. Jak se při vánočních nákupech vyhnout falešným e-shopům?

Antivirus: Půlka cihly místo mobilu. Jak se při vánočních nákupech vyhnout falešným e-shopům?

4. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Casablanca: Tam se pořád dají zažít nevšední věci, vzpomíná cestovatelka Helena Křenková na kazašský Altaj

Casablanca: Tam se pořád dají zažít nevšední věci, vzpomíná cestovatelka Helena Křenková na kazašský Altaj

4. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Radioporadna: Oříšek, šiška a makovička. Adventní výzdobou symbolizujeme těšení se na jaro a zárodek nového života

Radioporadna: Oříšek, šiška a makovička. Adventní výzdobou symbolizujeme těšení se na jaro a zárodek nového života

4. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zaveďte v rodině nové vánoční tradice, ať mají děti na co navazovat

Radioporadna: Zaveďte v rodině nové vánoční tradice, ať mají děti na co navazovat

4. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Jan Rosák: Zjistil jsem, že dělám věci, které mě baví

Blízká setkání: Moderátor Jan Rosák: Zjistil jsem, že dělám věci, které mě baví

4. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Někdy je potřeba bouchnout do stolu a říct, jaká jsou fakta, říká etik Marek Orko Vácha

Osobnost Plus: Někdy je potřeba bouchnout do stolu a říct, jaká jsou fakta, říká etik Marek Orko Vácha

4. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Cena elektřiny bude proměnlivá. V létě kolem poledne bude zadarmo, tvrdí expert

Interview Plus: Cena elektřiny bude proměnlivá. V létě kolem poledne bude zadarmo, tvrdí expert

4. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Seriály jsou moje obživa, Národní divadlo kotva a dabing noční můra, usmívá se herečka Preissová

Host Lucie Výborné: Seriály jsou moje obživa, Národní divadlo kotva a dabing noční můra, usmívá se herečka Preissová

4. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Hergot!: O duchovní rozmanitostí Pákistánu s arabistkou a cestovatelkou Hrabalovou

Hergot!: O duchovní rozmanitostí Pákistánu s arabistkou a cestovatelkou Hrabalovou

4. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Nenakládat si víc, než unesu, takový je plán režiséra a herce Miroslava Krobota

Větrník - Host ve studiu: Nenakládat si víc, než unesu, takový je plán režiséra a herce Miroslava Krobota

4. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Dva životy, jedna herečka. Kateřina Macháčková exceluje jako Goebbelsova sekretářka i doktorka Ruth

Mozaika: Dva životy, jedna herečka. Kateřina Macháčková exceluje jako Goebbelsova sekretářka i doktorka Ruth

4. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Pro a proti: Prolomení bankovního tajemství kvůli dávkám

Pro a proti: Prolomení bankovního tajemství kvůli dávkám

4. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Manchester City má náročný program a očekávám, že na Aston Ville prohraje, předpovídá Pěruška

S mikrofonem do Anglie: Manchester City má náročný program a očekávám, že na Aston Ville prohraje, předpovídá Pěruška

4. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Do světa s milovníkem Blízkého východu, cestovatelem, fotografem a malířem Vladimírem Váchalem

Na cestách s Petrem Voldánem: Do světa s milovníkem Blízkého východu, cestovatelem, fotografem a malířem Vladimírem Váchalem

4. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Máme hosty: Mladý klavírista a šlechtic. Začíná vánoční turné Matyáše Nováka a Františka Kinského

Máme hosty: Mladý klavírista a šlechtic. Začíná vánoční turné Matyáše Nováka a Františka Kinského

4. 12. 2023

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Zásah vyšší šarže? Premiér se měl angažovat dřív. A nejenom v otázce zdravotnictví

Jak to vidí...: Politolog Just: Zásah vyšší šarže? Premiér se měl angažovat dřív. A nejenom v otázce zdravotnictví

4. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Rok od Katargate: Europarlament reagoval slabě, zní z Transparency International

Bruselské chlebíčky: Rok od Katargate: Europarlament reagoval slabě, zní z Transparency International

4. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ficův bojkot médií

Vinohradská 12: Ficův bojkot médií

4. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Duchovní věci vyžadují čas. Advent nám to má připomenout, říká otec Hyacint

Pochlap se: Duchovní věci vyžadují čas. Advent nám to má připomenout, říká otec Hyacint

3. 12. 2023

39 min