Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Spisovatelka Daniela Kovářová odkrývá malá tajemství své vlastní rodiny

Host Českého rozhlasu Ostrava: Spisovatelka Daniela Kovářová odkrývá malá tajemství své vlastní rodiny

18. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Jak se líčí svět!? Putování po světě za krásou lidských tváří s kosmetičkou Vlastou Libotovskou

Na cestách s Petrem Voldánem: Jak se líčí svět!? Putování po světě za krásou lidských tváří s kosmetičkou Vlastou Libotovskou

18. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Pro a proti: Expředseda Neruda: Antimonopolní úřad má být ambicióznější a soustředit se na komplexnější kauzy

Pro a proti: Expředseda Neruda: Antimonopolní úřad má být ambicióznější a soustředit se na komplexnější kauzy

18. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: "Objevuje se také čím dál víc politiků, kteří zpochybňují pravidla hry

Osobnost Plus: "Objevuje se také čím dál víc politiků, kteří zpochybňují pravidla hry

18. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Přebornice první pomoci ovládly mezinárodní soutěž. Na dívky z Chrudimi byla krátká i bouřka

Máme hosty: Přebornice první pomoci ovládly mezinárodní soutěž. Na dívky z Chrudimi byla krátká i bouřka

18. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Hodnocení vlády? Míň se prsit a neřezat jen do občanů. Pak by tu byla šance na repetici

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Hodnocení vlády? Míň se prsit a neřezat jen do občanů. Pak by tu byla šance na repetici

18. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Núñez už by se měl probudit a být potrestaný tím, že ho teď posadí na střídačku, říká Minha

S mikrofonem do Anglie: Núñez už by se měl probudit a být potrestaný tím, že ho teď posadí na střídačku, říká Minha

18. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Belgie před předsednictvím: Žádná mañana, nemáme ani minutu nazbyt

Bruselské chlebíčky: Belgie před předsednictvím: Žádná mañana, nemáme ani minutu nazbyt

18. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Katar: klíč k příměří v Gaze

Vinohradská 12: Katar: klíč k příměří v Gaze

18. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mám strach z toho, že nejsem dokonalej otec, svěřuje se lékař Tomáš Šebek

Pochlap se: Mám strach z toho, že nejsem dokonalej otec, svěřuje se lékař Tomáš Šebek

17. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Domečky pro panenky měly dívky připravit na péči o domácnost, říká sběratelka hraček

Klub Rádia Junior: Domečky pro panenky měly dívky připravit na péči o domácnost, říká sběratelka hraček

17. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Kavárna: Václava Havla na fotografiích ze soukromí i jako filozofa a dramatika připomene akce v Táboře

Kavárna: Václava Havla na fotografiích ze soukromí i jako filozofa a dramatika připomene akce v Táboře

17. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jakého rodu jsou slova Izrael, výprodej, rukojmí

O češtině od A do Z: Jakého rodu jsou slova Izrael, výprodej, rukojmí

17. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Reportérem navzdory zdravotním potížím. Po operacích jsem se učil znovu mluvit, vzpomíná Kvasnička

Až na dřeň: Reportérem navzdory zdravotním potížím. Po operacích jsem se učil znovu mluvit, vzpomíná Kvasnička

17. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: S pokorou se vracíme k našim předkům. Levanduli tu pěstovali už Keltové, říká s hrdostí naturopatka

Host Radiožurnálu: S pokorou se vracíme k našim předkům. Levanduli tu pěstovali už Keltové, říká s hrdostí naturopatka

17. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

Zálety Aleny Zárybnické: Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

17. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hana Potměšilová z organizace Revenium. S jakými předsudky se lidé s handicapem setkávají?

Jak to vidí...: Hana Potměšilová z organizace Revenium. S jakými předsudky se lidé s handicapem setkávají?

17. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: „Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

Šarm: „Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

16. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Trenduj: Sváteční speciál podcastu Trenduj o vánočních filmech, tradicích a oslavách Silvestra

Trenduj: Sváteční speciál podcastu Trenduj o vánočních filmech, tradicích a oslavách Silvestra

16. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Dagmar Sabelová s manželem jsou pěstouny na přechodnou dobu

Odpolední interview: Dagmar Sabelová s manželem jsou pěstouny na přechodnou dobu

16. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Jan Bendig o nové knize: Je to moje svatá zpověď. Popisuji i dobu, kdy jsem chtěl se životem skončit

Host Lenky Vahalové: Jan Bendig o nové knize: Je to moje svatá zpověď. Popisuji i dobu, kdy jsem chtěl se životem skončit

16. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Irák je můj druhý domov. Fotit je tam ale obtížné. Ženám musí focení dovolit otec, líčí fotografka

Host Radiožurnálu: Irák je můj druhý domov. Fotit je tam ale obtížné. Ženám musí focení dovolit otec, líčí fotografka

16. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Český ráj - jeho velká láska. Ornitolog Mrkáček vydal knižní procházku Českým rájem

Vybrali jsme pro vás: Český ráj - jeho velká láska. Ornitolog Mrkáček vydal knižní procházku Českým rájem

16. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V zimě můžeme zvěři snahou o pomoc i uškodit. Je lépe se předem poradit s myslivci

Hobby magazín: V zimě můžeme zvěři snahou o pomoc i uškodit. Je lépe se předem poradit s myslivci

16. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Tomáš Šebek, chirurg a účastník misí Lékařů bez hranic. Jak se naučil pracovat se strachem?

Stříbrný vítr: Tomáš Šebek, chirurg a účastník misí Lékařů bez hranic. Jak se naučil pracovat se strachem?

16. 12. 2023

42 min