Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Interview Plus: Obě strany blízkovýchodního konfliktu se snaží naklonit na svou stranu světové veřejné mínění

Interview Plus: Obě strany blízkovýchodního konfliktu se snaží naklonit na svou stranu světové veřejné mínění

26. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Tradiční sváteční setkání s biskupem ostravsko-opavské diecéze

Host Českého rozhlasu Ostrava: Tradiční sváteční setkání s biskupem ostravsko-opavské diecéze

26. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Titul jsme tehdy vyhráli jako přestárlý tým třicátníků, usmívá se dnes kapitán Mory z roku 1994

Větrník - Host ve studiu: Titul jsme tehdy vyhráli jako přestárlý tým třicátníků, usmívá se dnes kapitán Mory z roku 1994

26. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Myslivecký rok začíná v dubnu, myslivci ale mají co dělat po celý rok

Hobby magazín: Myslivecký rok začíná v dubnu, myslivci ale mají co dělat po celý rok

26. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Rok 2023 končí, divadelní sezóna je v polovině. Co potěšilo Evu Mikulkovou z Klicperova divadla?

Host ve studiu: Rok 2023 končí, divadelní sezóna je v polovině. Co potěšilo Evu Mikulkovou z Klicperova divadla?

26. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ředitel Divadla Drak Tomáš Jarkovský: V divadle je to podobné jako v rozhlase, máme tam srdcaře!

Host ve studiu: Ředitel Divadla Drak Tomáš Jarkovský: V divadle je to podobné jako v rozhlase, máme tam srdcaře!

26. 12. 2023

6 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Peníze jsou potřeba, ale ještě víc lidé, kteří chtějí pomáhat, říká zakladatel Domova svatého Josefa

Host ve studiu: Peníze jsou potřeba, ale ještě víc lidé, kteří chtějí pomáhat, říká zakladatel Domova svatého Josefa

26. 12. 2023

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Primátorka Pavlína Springerová: Všem přeji hodně zdraví, protože od něj se odvíjí pohoda a vše další

Host ve studiu: Primátorka Pavlína Springerová: Všem přeji hodně zdraví, protože od něj se odvíjí pohoda a vše další

26. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Hovory: Lažanský: Půjčit si v roce 1996 deset milionů na zchátralý zámek bylo horší než si půjčit na hospodu

Hovory: Lažanský: Půjčit si v roce 1996 deset milionů na zchátralý zámek bylo horší než si půjčit na hospodu

25. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vítěz MasterChefa: Vařil jsem vědomě. K vítězství mi dopomohly babiččiny kedlubny a dědův králík

Host Radiožurnálu: Vítěz MasterChefa: Vařil jsem vědomě. K vítězství mi dopomohly babiččiny kedlubny a dědův králík

25. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Kunderova Nesmrtelnost vypadá členitě, je ale dokonale propojená jako puding

Buchty: Buchty čtou: Kunderova Nesmrtelnost vypadá členitě, je ale dokonale propojená jako puding

25. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Věříme, že jste pod stromečkem našli to, co jste si přáli, a že vám Ježíšek přinesl pořádnou nadílku

Pro a proti: Věříme, že jste pod stromečkem našli to, co jste si přáli, a že vám Ježíšek přinesl pořádnou nadílku

25. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jsem takový fotograf uličník, usmívá se herec Brukner. Vyjde mu kniha fotografií

Host Radiožurnálu: Jsem takový fotograf uličník, usmívá se herec Brukner. Vyjde mu kniha fotografií

25. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

Blízká setkání: Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

25. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jak vnímají sport talentovaní sportovci? Zeptali jsme sdruženáře Konvalinky a florbalisty Smutného

Vybrali jsme pro vás: Jak vnímají sport talentovaní sportovci? Zeptali jsme sdruženáře Konvalinky a florbalisty Smutného

25. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jsou chvíle, kdy se na Pána Boha zlobí, ale vždycky si to s ním nakonec umí vyříkat

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jsou chvíle, kdy se na Pána Boha zlobí, ale vždycky si to s ním nakonec umí vyříkat

25. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Já zázraky neumím, příroda ale ano, říká lékař Novorozeneckého oddělení Fakultní nemocnice Olomouc

Větrník - Host ve studiu: Já zázraky neumím, příroda ale ano, říká lékař Novorozeneckého oddělení Fakultní nemocnice Olomouc

25. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

Vizitka: Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

25. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Pokáč: Jednou jste mistr světa, podruhé se na to máte vybodnout. Časem přestanete ty komentáře číst

Host Lenky Vahalové: Pokáč: Jednou jste mistr světa, podruhé se na to máte vybodnout. Časem přestanete ty komentáře číst

25. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Hovory: První mši jsem napsal na španělské pláži, vzpomíná skladatel Krček. Lidové písně sbíral už za mlada

Hovory: První mši jsem napsal na španělské pláži, vzpomíná skladatel Krček. Lidové písně sbíral už za mlada

24. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Hergot!: Krize víry, krize vědy, posedlost a zelený hlen: vánoční speciál věnovaný filmu The Exorcist

Hergot!: Krize víry, krize vědy, posedlost a zelený hlen: vánoční speciál věnovaný filmu The Exorcist

24. 12. 2023

56 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Karlův most je jako jediný na světě osvětlen plynovými lampami, světlo je přívětivější, říká novinář

Host Radiožurnálu: Karlův most je jako jediný na světě osvětlen plynovými lampami, světlo je přívětivější, říká novinář

24. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách hledám něco nového, ale o svátcích jsem rád doma. Letem světem s Miroslavem Donutilem

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách hledám něco nového, ale o svátcích jsem rád doma. Letem světem s Miroslavem Donutilem

24. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Moje nejčastější kritika byla, že jsem mile překvapil, směje se držitel dvou Cen Thálie Tomáš Savka

Až na dřeň: Moje nejčastější kritika byla, že jsem mile překvapil, směje se držitel dvou Cen Thálie Tomáš Savka

24. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Banát je jako setkání s vlastní minulostí. Fotograf Ivo Dokoupil vypráví o svátcích v české komunitě

Casablanca: Banát je jako setkání s vlastní minulostí. Fotograf Ivo Dokoupil vypráví o svátcích v české komunitě

24. 12. 2023

40 min