Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Ranní Plus: Komentátor Dvořák: Válka neskončí ani příští rok, spíš půjde o nejtěžší rok Ukrajiny

Ranní Plus: Komentátor Dvořák: Válka neskončí ani příští rok, spíš půjde o nejtěžší rok Ukrajiny

28. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pálení dřeva na uhlí je dnes v lese nemyslitelné. Ale milířiště tam ještě najdete

Radioporadna: Pálení dřeva na uhlí je dnes v lese nemyslitelné. Ale milířiště tam ještě najdete

28. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Rok 2024 bude nabitý filmovými novinkami. Do českých kin se chystá na 200 snímků, informuje kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Rok 2024 bude nabitý filmovými novinkami. Do českých kin se chystá na 200 snímků, informuje kritik

28. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Interview Plus: O evropské volby se zajímají hlavně politici, u Čechů dopadly opět tragicky, uvádí zpravodajka

Interview Plus: O evropské volby se zajímají hlavně politici, u Čechů dopadly opět tragicky, uvádí zpravodajka

28. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Září v upoutávce na novinku Netflixu. Sci-fi není můj oblíbený žánr, tvrdí přesto Petr Nárožný

Host Radiožurnálu: Září v upoutávce na novinku Netflixu. Sci-fi není můj oblíbený žánr, tvrdí přesto Petr Nárožný

28. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Psi příchod nového roku neslaví, chraňte je před nadměrným hlukem

Hobby magazín: Psi příchod nového roku neslaví, chraňte je před nadměrným hlukem

28. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Štědrovečerní večeře

Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Štědrovečerní večeře

28. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Klidný rok. Až na ten konec, hodnotí hasiči

Máme hosty: Klidný rok. Až na ten konec, hodnotí hasiči

28. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ministři pořád nenašli způsob, jak srozumitelně čelit opozici, vysvětluje marketér Michopulos

Pro a proti: Ministři pořád nenašli způsob, jak srozumitelně čelit opozici, vysvětluje marketér Michopulos

28. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: S nadějí se dá upínat k bohu. V ekonomice se musíme opírat o realitu a odpovědnost

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: S nadějí se dá upínat k bohu. V ekonomice se musíme opírat o realitu a odpovědnost

28. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Základem českého hokeje jsou malé kluby, v nich ale mládež často trénují jen „srdcaři“ zadarmo

Přímá řeč: Základem českého hokeje jsou malé kluby, v nich ale mládež často trénují jen „srdcaři“ zadarmo

28. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: 2023: Proč nás sociální sítě stresují

Vinohradská 12: 2023: Proč nás sociální sítě stresují

28. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: Hudba z pohádek je mi blízká. V duši jsem stále dítě, přitom jsem matkou dvou dětí, říká dirigentka

Hovory: Hudba z pohádek je mi blízká. V duši jsem stále dítě, přitom jsem matkou dvou dětí, říká dirigentka

27. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodaj ČRo: Hromadných střeleb v USA bylo letos více než dnů v roce. Obranou je výcvik veřejnosti

Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodaj ČRo: Hromadných střeleb v USA bylo letos více než dnů v roce. Obranou je výcvik veřejnosti

27. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Ztráta rodiče je v dětství to nejhorší, co můžete zažít, říká autorka knihy Náhradka

Houpačky: Ztráta rodiče je v dětství to nejhorší, co můžete zažít, říká autorka knihy Náhradka

27. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ostravský fotograf Stanislav Drozd je i ve svých 85 letech stále v pohybu

Odpolední interview: Ostravský fotograf Stanislav Drozd je i ve svých 85 letech stále v pohybu

27. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Momenty: Příroda je můj kostel, kde se modlím, říká Daniela Kolářová v podcastu Momenty

Momenty: Příroda je můj kostel, kde se modlím, říká Daniela Kolářová v podcastu Momenty

27. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Přípravy

Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Přípravy

27. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Zvyky na Štědrý večer

Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Zvyky na Štědrý večer

27. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Mikuláš, Barborka a další zvyky

Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Mikuláš, Barborka a další zvyky

27. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Námraza, náledí či ledovka mají společné, že při nich můžeme uklouznout. Ale vznikají jinak. Jak?

Radioporadna: Námraza, náledí či ledovka mají společné, že při nich můžeme uklouznout. Ale vznikají jinak. Jak?

27. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Herci Maria Leherová a Martin Klapil = partneři nejen na prknech, co znamenají svět, ale i v životě

Host ve studiu: Herci Maria Leherová a Martin Klapil = partneři nejen na prknech, co znamenají svět, ale i v životě

27. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Vánoční projev premiéra Fialy byl občas až moc optimistický, míní komentátor Konrád

Ranní Plus: Vánoční projev premiéra Fialy byl občas až moc optimistický, míní komentátor Konrád

27. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nová polská vláda bude narážet na prezidenta Dudu, může to vést i k jejímu pádu, míní politolog

Interview Plus: Nová polská vláda bude narážet na prezidenta Dudu, může to vést i k jejímu pádu, míní politolog

27. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden

Radioporadna: Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden

27. 12. 2023

15 min