Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vizitka: Klarinet mě uhranul zvukem, i když jsem ho tehdy sotva unesla, říká klarinetistka Anna Paulová

Vizitka: Klarinet mě uhranul zvukem, i když jsem ho tehdy sotva unesla, říká klarinetistka Anna Paulová

12. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Pro a proti: Levice ve Francii: Jsou její návrhy nepřijatelné pro Macrona?

Pro a proti: Levice ve Francii: Jsou její návrhy nepřijatelné pro Macrona?

12. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života:  Sušení. Je sušené ovoce vhodné pro děti? Jak správně na sušení masa?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sušení. Je sušené ovoce vhodné pro děti? Jak správně na sušení masa?

12. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Stáří do politiky nepatří. Moc je ale nejsilnější afrodiziakum. Odejít je umění

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Stáří do politiky nepatří. Moc je ale nejsilnější afrodiziakum. Odejít je umění

12. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Na Východ!: BONUS: Rapperská omluva ukrajinské rodině v Thajsku

Na Východ!: BONUS: Rapperská omluva ukrajinské rodině v Thajsku

12. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Chyba systému: Letní speciál: My, Izrael a Palestinci. Dva eseje o emocích

Chyba systému: Letní speciál: My, Izrael a Palestinci. Dva eseje o emocích

12. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Krotitel drog Vobořil končí

Vinohradská 12: Krotitel drog Vobořil končí

12. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Mozaika: V naší rotě se lidi sami přirozeně vytřídí. Vybírat si nemůžu, vysvětluje dokumentarista Sencov

Mozaika: V naší rotě se lidi sami přirozeně vytřídí. Vybírat si nemůžu, vysvětluje dokumentarista Sencov

11. 7. 2024

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Největší český site-specific festival současného tance. Ve Žďáru nad Sázavou začíná KoresponDance

Mozaika: Největší český site-specific festival současného tance. Ve Žďáru nad Sázavou začíná KoresponDance

11. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Mozaika: U Kundery mám menší svobodu než u Célina. Jak Anna Kareninová překládala román Totožnost?

Mozaika: U Kundery mám menší svobodu než u Célina. Jak Anna Kareninová překládala román Totožnost?

11. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Dopolední host: Věnce buřtů se psí šampion nedočká. Policejní psovod ho raději odmění procházkami a zábavou

Dopolední host: Věnce buřtů se psí šampion nedočká. Policejní psovod ho raději odmění procházkami a zábavou

11. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pojar: Ukrajina může do NATO vstoupit až po válce. Číně musí dojít, že Rusko válčí proti celé Evropě

Dvacet minut Radiožurnálu: Pojar: Ukrajina může do NATO vstoupit až po válce. Číně musí dojít, že Rusko válčí proti celé Evropě

11. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Deskové hry jsou skvělá zábava pro deštivé dny, radí jihlavská učitelka Soňa Daňková

Dobré dopoledne: Deskové hry jsou skvělá zábava pro deštivé dny, radí jihlavská učitelka Soňa Daňková

11. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Ústí potřebujeme opravit Benešův most. Komplikace s dopravou byly už před opravou a budou i během ní

O čem se mluví: Ústí potřebujeme opravit Benešův most. Komplikace s dopravou byly už před opravou a budou i během ní

11. 7. 2024

15 min

Obrázek epizody Pro a proti: Záloha 4 koruny za plastovou láhev či plechovku místo sešlapávání nápojových obalů a odnášení do sběrných kontejnerů

Pro a proti: Záloha 4 koruny za plastovou láhev či plechovku místo sešlapávání nápojových obalů a odnášení do sběrných kontejnerů

11. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Víte, že největší ZUŠ v Česku mají v Hradci Králové? Populární Střezinu navštěvuje na 2 400 žáků

Host ve studiu: Víte, že největší ZUŠ v Česku mají v Hradci Králové? Populární Střezinu navštěvuje na 2 400 žáků

11. 7. 2024

11 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Hudebník Filip Černý: V létě je nejlepší se svlíkat a pouštět větrák

Brambora s vejcem: Hudebník Filip Černý: V létě je nejlepší se svlíkat a pouštět větrák

11. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Moderátor Zbyněk Merunka: Po odchodu z Novy jsem chodil po náměstí a lákal lidi na kávu

Alex a host: Moderátor Zbyněk Merunka: Po odchodu z Novy jsem chodil po náměstí a lákal lidi na kávu

11. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Teploty do 30 stupňů urychlují, nad 35 stupňů téměř zastavují růst rostlin, říká zkušený zahradník

Radioporadna: Teploty do 30 stupňů urychlují, nad 35 stupňů téměř zastavují růst rostlin, říká zkušený zahradník

11. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Vingegaardův tým bude čekat na slabou chvilku Pogačara. Myslím si, že Tadej vedení už nepustí

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Vingegaardův tým bude čekat na slabou chvilku Pogačara. Myslím si, že Tadej vedení už nepustí

11. 7. 2024

50 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vysněná hlavní role Stanislavy Jachnické: Přeju si, aby byla přijata diváky. Věřím, že jednou přijde

Blízká setkání: Vysněná hlavní role Stanislavy Jachnické: Přeju si, aby byla přijata diváky. Věřím, že jednou přijde

11. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ukrajinci jsou naštvaní na své politiky, popisuje zpravodajka ČT

Interview Plus: Ukrajinci jsou naštvaní na své politiky, popisuje zpravodajka ČT

11. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Ve Spartě mě bavily průpovídky Jirky Němce. Na hřišti byl fantastický fotbalista, vzpomíná Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Ve Spartě mě bavily průpovídky Jirky Němce. Na hřišti byl fantastický fotbalista, vzpomíná Horváth

11. 7. 2024

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Propojení střešní vegetace a fotovoltaických panelů přináší řadu výhod

Hobby magazín: Propojení střešní vegetace a fotovoltaických panelů přináší řadu výhod

11. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zálohovat, nebo nezálohovat petky?

Pro a proti: Zálohovat, nebo nezálohovat petky?

11. 7. 2024

25 min