Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Casablanca: Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

Casablanca: Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

22. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Szántó: Buď Izrael obnoví svou okupaci Gazy, nebo si Palestinci povládnou sami

Osobnost Plus: Novinář Szántó: Buď Izrael obnoví svou okupaci Gazy, nebo si Palestinci povládnou sami

22. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Polovina pachatelů znásilnění odchází s podmínkou, je to systémový problém, upozorňuje Nejedlová

Interview Plus: Polovina pachatelů znásilnění odchází s podmínkou, je to systémový problém, upozorňuje Nejedlová

22. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Ekonomka Matesová: Vysoká inflace odeznívá, což neznamená, že budou klesat ceny

Ranní Plus: Ekonomka Matesová: Vysoká inflace odeznívá, což neznamená, že budou klesat ceny

22. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vysokorychlostní tratě nepotřebujeme, modernizujme stávající, říká právník spolku VRTáci

Pro a proti: Vysokorychlostní tratě nepotřebujeme, modernizujme stávající, říká právník spolku VRTáci

22. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

Vizitka: Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

22. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody Máme hosty: Sedm soutěžních inscenací z celé republiky. Začíná Grand festival smíchu

Máme hosty: Sedm soutěžních inscenací z celé republiky. Začíná Grand festival smíchu

22. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Prezident USA? Trump rozhodně není bez šance. Oříškem pro Bidena by ale byla Haleyová

Jak to vidí...: Amerikanista: Prezident USA? Trump rozhodně není bez šance. Oříškem pro Bidena by ale byla Haleyová

22. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Knihovníkům pomůže robot, nahradit je ale nemůže, říká ředitelka Knihovny Jiřího Mahena v Brně

Host Dne na Moravě: Knihovníkům pomůže robot, nahradit je ale nemůže, říká ředitelka Knihovny Jiřího Mahena v Brně

22. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

22. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Mozaika: Jiří Paclt, ředitel ZŠ a Jana Mayerová, učitelka na gymnáziu

Mozaika: Jiří Paclt, ředitel ZŠ a Jana Mayerová, učitelka na gymnáziu

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR

Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR

22. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Jan Prchal, zástupce ředitelky ZŠ a ZUŠ, a Romana Halamová, učitelka na ZŠ

Mozaika: Jan Prchal, zástupce ředitelky ZŠ a ZUŠ, a Romana Halamová, učitelka na ZŠ

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Gymnaziální učitelé Vladimír Hrdina z Frýdlantu v Čechách a Čeněk Svoboda z Liberce

Mozaika: Gymnaziální učitelé Vladimír Hrdina z Frýdlantu v Čechách a Čeněk Svoboda z Liberce

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR, a Jan Prchal, její předchůdce

Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR, a Jan Prchal, její předchůdce

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Orbán hraje proti pravidlům EU, nechce být pěšákem

Bruselské chlebíčky: Orbán hraje proti pravidlům EU, nechce být pěšákem

22. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Hrozba deepfake videí

Vinohradská 12: Hrozba deepfake videí

22. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Mozaika: Pokoušíme se ukázat Čechy a Bavorsko jako jednotný prostor barokní kultury, říká historik Vít Vlnas

Mozaika: Pokoušíme se ukázat Čechy a Bavorsko jako jednotný prostor barokní kultury, říká historik Vít Vlnas

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Před východem slunce se na Velký pátek koupu v potoce, říká muzejnice, která oživuje staré zvyky

Klub Rádia Junior: Před východem slunce se na Velký pátek koupu v potoce, říká muzejnice, která oživuje staré zvyky

21. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Hergot!: Ježíš, Kafka a účinná láska k bližnímu. O spiritualitě Bohumila Hrabala s religionistou Hoškem

Hergot!: Ježíš, Kafka a účinná láska k bližnímu. O spiritualitě Bohumila Hrabala s religionistou Hoškem

21. 1. 2024

52 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: I pod hladinou zatopeného lomu uprostřed zimy může být potápěčům teplo, nemají problém si přitopit

Dobré dopoledne: I pod hladinou zatopeného lomu uprostřed zimy může být potápěčům teplo, nemají problém si přitopit

21. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Daniel Stach: Na divokou vodu i do televizního studia jdu s respektem. Díky dětem vidím svět jinak

Až na dřeň: Daniel Stach: Na divokou vodu i do televizního studia jdu s respektem. Díky dětem vidím svět jinak

21. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rakovina děložního čípku by nemusela existovat. Část žen ale podceňuje prevenci, varuje gynekolog

Host Radiožurnálu: Rakovina děložního čípku by nemusela existovat. Část žen ale podceňuje prevenci, varuje gynekolog

21. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

21. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o umění i životě v baroku

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o umění i životě v baroku

21. 1. 2024

25 min