Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Analytička: Pokles cen elektřiny a plynu jsou trend. Přesto jsou v Česku jedny z nejvyšších v EU

Život k nezaplacení: Analytička: Pokles cen elektřiny a plynu jsou trend. Přesto jsou v Česku jedny z nejvyšších v EU

14. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog Hloušek: Spolupráce ANO a ODS? Rozbít ODS půjde, když špatný výsledek voleb sestřelí Fialu

Osobnost Plus: Politolog Hloušek: Spolupráce ANO a ODS? Rozbít ODS půjde, když špatný výsledek voleb sestřelí Fialu

14. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Lit: Kde klíčí generační propast? Denemarková o menstruaci Boženy Němcové i odkazu Václava Havla

Lit: Kde klíčí generační propast? Denemarková o menstruaci Boženy Němcové i odkazu Václava Havla

14. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Je to proud čistého impra, říká o projektu Deux ex mikrofona režisér Jiří Havelka

Mozaika: Je to proud čistého impra, říká o projektu Deux ex mikrofona režisér Jiří Havelka

14. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Psycholog Petr Nilius se podílel na vývoji speciální pomůcky pomáhající rozvíjet paměť

Host Českého rozhlasu Ostrava: Psycholog Petr Nilius se podílel na vývoji speciální pomůcky pomáhající rozvíjet paměť

14. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: (Ne)přiměřené násilí v Gaze. Podporuje ho česká vláda?

Pro a proti: (Ne)přiměřené násilí v Gaze. Podporuje ho česká vláda?

14. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: V Sigmě jsem v přípravě neproměnil penaltu, tak už se na ni necpu, usmívá se Jan Vodháněl

Větrník - Host ve studiu: V Sigmě jsem v přípravě neproměnil penaltu, tak už se na ni necpu, usmívá se Jan Vodháněl

14. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Josef Vrážel: Nedovedu si představit nic lepšího, než když z povídání vznikne dobrá fotografie

Vizitka: Josef Vrážel: Nedovedu si představit nic lepšího, než když z povídání vznikne dobrá fotografie

14. 2. 2024

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Po padesátnici by měl zaměstnavatel skočit. Má nadhled i zkušenost, shrnuje autorka Kapsová

Host Lucie Výborné: Po padesátnici by měl zaměstnavatel skočit. Má nadhled i zkušenost, shrnuje autorka Kapsová

14. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Máme hosty: Nový architekt České Třebové: Nechci být arbitrem elegance a víc zapojíme nádraží

Máme hosty: Nový architekt České Třebové: Nechci být arbitrem elegance a víc zapojíme nádraží

14. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Jelínek: Andrej Babiš ví, že káru neutáhne věčně. V hnutí ANO nastává dělba práce

Jak to vidí...: Politolog Jelínek: Andrej Babiš ví, že káru neutáhne věčně. V hnutí ANO nastává dělba práce

14. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Řezník v čele armády. Co Ukrajina chystá?

Vinohradská 12: Řezník v čele armády. Co Ukrajina chystá?

14. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Živé vysílání i první zakašlání. Jak si do našich domovů našlo cestu rádio?

Klub Rádia Junior: Živé vysílání i první zakašlání. Jak si do našich domovů našlo cestu rádio?

13. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak utéct ze Severní Koreje napodruhé? Vyprávění uprchlice ze Severu zaznamenala spisovatelka z Jihu

Mozaika: Jak utéct ze Severní Koreje napodruhé? Vyprávění uprchlice ze Severu zaznamenala spisovatelka z Jihu

13. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Rozhlas jako průvodce. Lidé jsou rádi, když ví, co se děje u sousedů, míní generální ředitel ČRo

Host Dne na Moravě: Rozhlas jako průvodce. Lidé jsou rádi, když ví, co se děje u sousedů, míní generální ředitel ČRo

13. 2. 2024

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kuba: Babiše zkoušíme porazit na jihu Čech i bez Spolu. ODS má být catch-all strana

Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kuba: Babiše zkoušíme porazit na jihu Čech i bez Spolu. ODS má být catch-all strana

13. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Dokud jsem byla máma, která vztáhne na syna ruku, byla jsem normální

Houpačky: Slušný vychování: Dokud jsem byla máma, která vztáhne na syna ruku, byla jsem normální

13. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Podhoubí: Antisystémové ostrovy města. Mokřad s fragmenty lužního lesa v nouzové kolonii Na Slatinách

Podhoubí: Antisystémové ostrovy města. Mokřad s fragmenty lužního lesa v nouzové kolonii Na Slatinách

13. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dobruška má za sebou akci Kulový blesk. Městský úřad zeštíhlil a z 5 budov se přestěhoval do 3

Host ve studiu: Dobruška má za sebou akci Kulový blesk. Městský úřad zeštíhlil a z 5 budov se přestěhoval do 3

13. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Film Zbojník vznikl díky fanouškům, v Jihlavě bude k vidění na jaře

Dobré dopoledne: Film Zbojník vznikl díky fanouškům, v Jihlavě bude k vidění na jaře

13. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Brýle máme na obě oči a takový trend je také pro uši. Dvě sluchadla, která mezi sebou komunikují

Radioporadna: Brýle máme na obě oči a takový trend je také pro uši. Dvě sluchadla, která mezi sebou komunikují

13. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Začneme na půdě a skončíme i s diváky ve sklepě, říká o nevšedním představení Eva Leimbergerová

Alex a host: Začneme na půdě a skončíme i s diváky ve sklepě, říká o nevšedním představení Eva Leimbergerová

13. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Bohdan Sláma se na své filmy nedívá. „Neustále narážím na svoji blbost“

Blízká setkání: Režisér Bohdan Sláma se na své filmy nedívá. „Neustále narážím na svoji blbost“

13. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hitler v díře u Kašperku? Zalíbilo se mi vyřizování účtů s někým, kdo už na mě nemůže, říká Goldflam

Host Lucie Výborné: Hitler v díře u Kašperku? Zalíbilo se mi vyřizování účtů s někým, kdo už na mě nemůže, říká Goldflam

13. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Balanc: Filozofie není soubor sexy citátů. Co je filozofické poradenství a jak může pomoci?

Balanc: Filozofie není soubor sexy citátů. Co je filozofické poradenství a jak může pomoci?

13. 2. 2024

33 min