Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: V duelu Sparty s Liverpoolem očekávám souboj mladých sestav, myslí si Pěruška

S mikrofonem do Anglie: V duelu Sparty s Liverpoolem očekávám souboj mladých sestav, myslí si Pěruška

26. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Rok ve znamení České hudby. Setkání s ředitelem NDM Jiřím Nekvasilem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Rok ve znamení České hudby. Setkání s ředitelem NDM Jiřím Nekvasilem

26. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Skuteč hlásí dotační úspěchy. Uzavře nekonečné příběhy?

Máme hosty: Skuteč hlásí dotační úspěchy. Uzavře nekonečné příběhy?

26. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jsem proti vojenské službě, tvrdí Růžička z ANO. Debata je na začátku, brání návrh koaliční poslanec

Pro a proti: Jsem proti vojenské službě, tvrdí Růžička z ANO. Debata je na začátku, brání návrh koaliční poslanec

26. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Dvořák: Strach a imperiální syndrom. To je to, co Putinovi umožňuje páchat zlo

Jak to vidí...: Komentátor Dvořák: Strach a imperiální syndrom. To je to, co Putinovi umožňuje páchat zlo

26. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: V ateliéru sklářského výtvarníka, sochaře a designéra Ronyho Plesla

Mozaika: Pracovna: V ateliéru sklářského výtvarníka, sochaře a designéra Ronyho Plesla

26. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Mozaika: V jabkenické fořtovně strávil Bedřich Smetana poslední roky života

Mozaika: V jabkenické fořtovně strávil Bedřich Smetana poslední roky života

26. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Smetanovské výročí oslaví v Litomyšli novou multimediální expozicí

Mozaika: Smetanovské výročí oslaví v Litomyšli novou multimediální expozicí

26. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Vítězslava Nováka připomíná na Skutečsku každoroční festival

Mozaika: Vítězslava Nováka připomíná na Skutečsku každoroční festival

26. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Do Centra Bohuslava Martinů v Poličce míří ročně tisíce lidí

Mozaika: Do Centra Bohuslava Martinů v Poličce míří ročně tisíce lidí

26. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Modrý pokoj Jaroslava Ježka navštěvují muzikanti i někdejší exulanti

Mozaika: Modrý pokoj Jaroslava Ježka navštěvují muzikanti i někdejší exulanti

26. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Reformy kontra právo veta v EU

Bruselské chlebíčky: Reformy kontra právo veta v EU

26. 2. 2024

43 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Nová reforma: Školy mají učit práci s emocemi

Vinohradská 12: Nová reforma: Školy mají učit práci s emocemi

26. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Pochlap se: Charlie Straight jsem nemusel zabalit, kdybych si věci nebral tolik osobně, přiznává Albert Černý

Pochlap se: Charlie Straight jsem nemusel zabalit, kdybych si věci nebral tolik osobně, přiznává Albert Černý

25. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Lubomír Vejražka pátrá po osudech žen a dětí politických vězňů a beseduje se studenty

Odpolední interview: Lubomír Vejražka pátrá po osudech žen a dětí politických vězňů a beseduje se studenty

25. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Casablanca: Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

Casablanca: Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

25. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

Host Radiožurnálu: I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

25. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o konfliktu v Gaze

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o konfliktu v Gaze

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Podle manželky jsem tak trochu Kelišová, směje se Patrik Eliáš

Zálety Aleny Zárybnické: Podle manželky jsem tak trochu Kelišová, směje se Patrik Eliáš

25. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Pot: „Doma si to nepíchejte!“Jaké jsou trendy a scamy současné plastické chirurgie?

Pot: „Doma si to nepíchejte!“Jaké jsou trendy a scamy současné plastické chirurgie?

24. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Šarm: V čem je kouzlo madero masáže? Stimuluje funkce svalů na obličeji a tím snižuje projevy stárnutí

Šarm: V čem je kouzlo madero masáže? Stimuluje funkce svalů na obličeji a tím snižuje projevy stárnutí

24. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Jihočeši: Chyba většinou nastává mezi řídicí pákou a sedačkou, říká bývalý stíhací pilot Jiří Zábranský

Jihočeši: Chyba většinou nastává mezi řídicí pákou a sedačkou, říká bývalý stíhací pilot Jiří Zábranský

24. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Pěstounství na přechodnou dobu a systém podpory

Odpolední interview: Pěstounství na přechodnou dobu a systém podpory

24. 2. 2024

7 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

Host Lenky Vahalové: Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

24. 2. 2024

25 min