Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tenisový boss ve vazbě. Co vedlo k jeho stíhání

Vinohradská 12: Tenisový boss ve vazbě. Co vedlo k jeho stíhání

5. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Hovory: Deník je užitečný nástroj sebepoznání. A hlavně ho pište rukou, nabádá lektorka

Hovory: Deník je užitečný nástroj sebepoznání. A hlavně ho pište rukou, nabádá lektorka

4. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: O strachu a překonávání překážek si povídáme s Bárou Downes a dalšími hosty v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: O strachu a překonávání překážek si povídáme s Bárou Downes a dalšími hosty v Klubu Rádia Junior

4. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jak probíhají přípravy na stavbu koncertního sálu v Ostravě? Ptali jsme se primátora

K věci ČRo Ostrava: Jak probíhají přípravy na stavbu koncertního sálu v Ostravě? Ptali jsme se primátora

4. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Když se setmí, jsou všechny benzínky fotogenické! Ani nemusí sněžit, směje se fotograf Tomáš Havrda

Host ve studiu: Když se setmí, jsou všechny benzínky fotogenické! Ani nemusí sněžit, směje se fotograf Tomáš Havrda

4. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Velvyslankyně: Větší zodpovědnost za utrpení Palestinců má Hamás. Civilisty používá jako živé štíty

Dvacet minut Radiožurnálu: Velvyslankyně: Větší zodpovědnost za utrpení Palestinců má Hamás. Civilisty používá jako živé štíty

4. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Casablanca: Jakou mám v horách tepovku? No nevím, říká horská průvodkyně Marie Lollok Klementová aka Děvče z hor

Casablanca: Jakou mám v horách tepovku? No nevím, říká horská průvodkyně Marie Lollok Klementová aka Děvče z hor

4. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jedna z nejstarších divadelních přehlídek v Česku je doma v Třešti

Dobré dopoledne: Jedna z nejstarších divadelních přehlídek v Česku je doma v Třešti

4. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Baví mě dětská ilustrace i spolupráce s tátou, prozrazuje Jonáš Ledecký. Barvoslepost ho neomezuje

Až na dřeň: Baví mě dětská ilustrace i spolupráce s tátou, prozrazuje Jonáš Ledecký. Barvoslepost ho neomezuje

4. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Poulíček: Kritika mě zasáhla mnohokrát. Snažil jsem se poučit, a ne se z ní hroutit

Alex a host: Pavel Poulíček: Kritika mě zasáhla mnohokrát. Snažil jsem se poučit, a ne se z ní hroutit

4. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Antivirus: Sdílet děti na sociálních sítích? Pro dítě je to jen ztráta soukromí, odrazuje psycholožka

Antivirus: Sdílet děti na sociálních sítích? Pro dítě je to jen ztráta soukromí, odrazuje psycholožka

4. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Marek Fryš, mluvčí Horské služby ČR: Na horách není radno nic podcenit! Přemýšlej nad tím, co děláš

Host ve studiu: Marek Fryš, mluvčí Horské služby ČR: Na horách není radno nic podcenit! Přemýšlej nad tím, co děláš

4. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Hergot!: Hledám absolutní pravdu, říká Patrik Polášek aka Allien, rapper oddaný Krišnovi

Hergot!: Hledám absolutní pravdu, říká Patrik Polášek aka Allien, rapper oddaný Krišnovi

4. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Čím je klient potřebnější, tím dřív se k nám dostane, říká ředitel lomnického Domova Doma

Vybrali jsme pro vás: Čím je klient potřebnější, tím dřív se k nám dostane, říká ředitel lomnického Domova Doma

4. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecký útulek se změnil na azyl pro zvířata. Pracují tam srdcaři a zavedli i tzv. Mazlící čtvrtky

Host ve studiu: Hradecký útulek se změnil na azyl pro zvířata. Pracují tam srdcaři a zavedli i tzv. Mazlící čtvrtky

4. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Letos máme hezkou kolekci filmů, všechny jsem dokoukal, usmívá se Eben. Bude moderovat České lvy

Host Lucie Výborné: Letos máme hezkou kolekci filmů, všechny jsem dokoukal, usmívá se Eben. Bude moderovat České lvy

4. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slavia ukázala ostatním týmům recept, jak eliminovat ofenzivní sílu Sparty, hodnotí Horváth derby

Desítka Pavla Horvátha: Slavia ukázala ostatním týmům recept, jak eliminovat ofenzivní sílu Sparty, hodnotí Horváth derby

4. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Profesor Martin Vokurka: Patologická fyziologie je krásné dobrodružství

Blízká setkání: Profesor Martin Vokurka: Patologická fyziologie je krásné dobrodružství

4. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ukrajinské obilí zdemolovalo trh, prodáváme za ceny z roku 1994, stěžuje si Pýcha

Interview Plus: Ukrajinské obilí zdemolovalo trh, prodáváme za ceny z roku 1994, stěžuje si Pýcha

4. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Výživa je ve své složitosti velmi jednoduchá, říká výživová poradkyně Veronika Habermann

Host Českého rozhlasu Ostrava: Výživa je ve své složitosti velmi jednoduchá, říká výživová poradkyně Veronika Habermann

4. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hořčík na únavu, kolagen na klouby. Jak smysluplně užívat doplňky stravy?

Radioporadna: Hořčík na únavu, kolagen na klouby. Jak smysluplně užívat doplňky stravy?

4. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Vizitka: Gabriela Míčová: Těžké úkoly jsou základ. Jako herečka se chci dostávat do nekomfortních situací

Vizitka: Gabriela Míčová: Těžké úkoly jsou základ. Jako herečka se chci dostávat do nekomfortních situací

4. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dzuro: Putin se může dostat i před tribunál. U zločinců z Jugoslávie nám taky nejdřív nevěřili

Osobnost Plus: Dzuro: Putin se může dostat i před tribunál. U zločinců z Jugoslávie nám taky nejdřív nevěřili

4. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Máme hosty: Po sklu dřevo. Pardubické muzeum mu věnuje celý březen

Máme hosty: Po sklu dřevo. Pardubické muzeum mu věnuje celý březen

4. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vrazi nejsou jen monstra, říká režisér. Dělat z psychopatů celebrity je zvrácené, oponuje filozof

Pro a proti: Vrazi nejsou jen monstra, říká režisér. Dělat z psychopatů celebrity je zvrácené, oponuje filozof

4. 3. 2024

24 min