Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Pro a proti: Zaslouží si Křivoklátsko Národní park?

Pro a proti: Zaslouží si Křivoklátsko Národní park?

11. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Nuda na Hradě? Uměřený a zdrženlivý prezident je v parlamentním režimu dobře

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Nuda na Hradě? Uměřený a zdrženlivý prezident je v parlamentním režimu dobře

11. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: V Dejvickém divadle s jeho ředitelem Lukášem Průdkem

Mozaika: Pracovna: V Dejvickém divadle s jeho ředitelem Lukášem Průdkem

11. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Porošenko: Ukrajina nepotřebuje vaše vojáky, ale zbraně

Bruselské chlebíčky: Porošenko: Ukrajina nepotřebuje vaše vojáky, ale zbraně

11. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Pithart & Radičová: Ztrácí Slovensko přítele?

Vinohradská 12: Pithart & Radičová: Ztrácí Slovensko přítele?

11. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jsou slepice slepé a kde se vzala vrána? Jak se v češtině tvořily názvy zvířat

Klub Rádia Junior: Jsou slepice slepé a kde se vzala vrána? Jak se v češtině tvořily názvy zvířat

10. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Pochlap se: Hrát Hojera bylo náročné. Po natáčení jsem trpěl přejídáním a výčitkami, říká herec Petr Uhlík

Pochlap se: Hrát Hojera bylo náročné. Po natáčení jsem trpěl přejídáním a výčitkami, říká herec Petr Uhlík

10. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody Kavárna: Carmína, původně školní pěvecký sbor, míří z Českých Budějovic do newyorské Carnegie Hall

Kavárna: Carmína, původně školní pěvecký sbor, míří z Českých Budějovic do newyorské Carnegie Hall

10. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Situace v České obci sokolské. Tibet po 60 letech od okupace. Český lev

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Situace v České obci sokolské. Tibet po 60 letech od okupace. Český lev

10. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Andrea Kalivodová: Dostala jsem od života pár pohlavků, ale jsem predátor, ze všeho si beru to dobré

Až na dřeň: Andrea Kalivodová: Dostala jsem od života pár pohlavků, ale jsem predátor, ze všeho si beru to dobré

10. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Létání je nuda přerušovaná průšvihy. Není třeba řešit všechno jako v Top Gunu, říká bývalý pilot

Host Radiožurnálu: Létání je nuda přerušovaná průšvihy. Není třeba řešit všechno jako v Top Gunu, říká bývalý pilot

10. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Casablanca: Pro Albánii jsem prostě zahořel. Jezdím tam třikrát až čtyřikrát ročně, říká Vladimír Přikryl

Casablanca: Pro Albánii jsem prostě zahořel. Jezdím tam třikrát až čtyřikrát ročně, říká Vladimír Přikryl

10. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

10. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gabriela Drastichová z Nadačního fondu Českého rozhlasu. Co nejvíc pálí lidi se zrakovým postižením?

Jak to vidí...: Gabriela Drastichová z Nadačního fondu Českého rozhlasu. Co nejvíc pálí lidi se zrakovým postižením?

10. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o tragických událostech, které se odehrály před 80 lety v Osvětimi

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o tragických událostech, které se odehrály před 80 lety v Osvětimi

10. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Pot: Na nějaké hry už nejsem trpělivá. Publicistka Jana Patočková si užívá funkční oblečení i lásku

Pot: Na nějaké hry už nejsem trpělivá. Publicistka Jana Patočková si užívá funkční oblečení i lásku

9. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Šarm: Otužování jako boj s choulostivostí. Nemusí to být jen o studené vodě, jde o druh cévní gymnastiky

Šarm: Otužování jako boj s choulostivostí. Nemusí to být jen o studené vodě, jde o druh cévní gymnastiky

9. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kynoložka a trenérka Hana Böhme v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Kynoložka a trenérka Hana Böhme v Klubu Rádia Junior

9. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Jihočeši: Změnit text v knihu, která se bude dobře číst. To je úkolem „knižního úpravce“ Milana Krištůfka

Jihočeši: Změnit text v knihu, která se bude dobře číst. To je úkolem „knižního úpravce“ Milana Krištůfka

9. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Kateřina Marie Tichá: Na novou desku mám krásné reakce. Plamen značí sílu, kterou v sobě člověk má

Host Lenky Vahalové: Kateřina Marie Tichá: Na novou desku mám krásné reakce. Plamen značí sílu, kterou v sobě člověk má

9. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Fyzioterapeutka: Pohybový aparát je vystaven naší vůli i zvůli. Práh bolesti si můžeme nastavovat

Host Radiožurnálu: Fyzioterapeutka: Pohybový aparát je vystaven naší vůli i zvůli. Práh bolesti si můžeme nastavovat

9. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Západočeští rybáři budou nově obhospodařovat přes 400 hektarů rybníků

Hobby magazín: Západočeští rybáři budou nově obhospodařovat přes 400 hektarů rybníků

9. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Divadelní režisérka Hana Burešová. Kdy zažívá okamžiky profesního štěstí?

Stříbrný vítr: Divadelní režisérka Hana Burešová. Kdy zažívá okamžiky profesního štěstí?

9. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Český lev 2023: Rozhovory Jana Pokorného a Pavla Sladkého s čerstvými laureáty

Rozhovory Radiožurnálu: Český lev 2023: Rozhovory Jana Pokorného a Pavla Sladkého s čerstvými laureáty

9. 3. 2024

53 min

Obrázek epizody Hovory: V Antarktidě je nic, a to zaplníte tím, co máte ve své duši, říká o své cestě moderátorka Výborná

Hovory: V Antarktidě je nic, a to zaplníte tím, co máte ve své duši, říká o své cestě moderátorka Výborná

8. 3. 2024

23 min