Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Máme hosty: Zkouška nervů pro řidiče v Pardubicích. Sejde se víc velkých staveb

Máme hosty: Zkouška nervů pro řidiče v Pardubicích. Sejde se víc velkých staveb

22. 3. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Klímová: Uzavřením poboček pošta ušetřila 700 milionů. Další propouštění snad už nehrozí

Jak to vidí...: Analytička Klímová: Uzavřením poboček pošta ušetřila 700 milionů. Další propouštění snad už nehrozí

22. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Na Východ!: BONUS: Takzvané volby. Putin popáté prezidentem

Na Východ!: BONUS: Takzvané volby. Putin popáté prezidentem

22. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Chyba systému: Záklasník: Elektřina z uhlí se už nevyplatí, ale čím ho nahradit? Musíme se rozhodnout už letos

Chyba systému: Záklasník: Elektřina z uhlí se už nevyplatí, ale čím ho nahradit? Musíme se rozhodnout už letos

22. 3. 2024

53 min

Obrázek epizody Mozaika: Cesta dlouhým dnem do noci je jen začátek. Kam směřuje Divadlo v Dlouhé?

Mozaika: Cesta dlouhým dnem do noci je jen začátek. Kam směřuje Divadlo v Dlouhé?

22. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Sněmovní divadlo: „Nedůstojné, fraška.“

Vinohradská 12: Sněmovní divadlo: „Nedůstojné, fraška.“

22. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: Makrofotografie je o obrovské trpělivosti a veliké lásce k přírodě, říká fotografka Souralová

Hovory: Makrofotografie je o obrovské trpělivosti a veliké lásce k přírodě, říká fotografka Souralová

21. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Letošní 31. ročník Velikonočního festivalu duchovní hudby se ponese pod heslem Terroir

Mozaika: Letošní 31. ročník Velikonočního festivalu duchovní hudby se ponese pod heslem Terroir

21. 3. 2024

6 min

Obrázek epizody Dopolední host: Jaro a podzim mizí, už je jasné, že přicházíme o přechodová roční období, uvádí meteoroložka

Dopolední host: Jaro a podzim mizí, už je jasné, že přicházíme o přechodová roční období, uvádí meteoroložka

21. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Podpořit Korčoka jsem neváhal. Pellegrini ukázal, že se umí podbízet hodnotám, říká bývalý prezident

Dvacet minut Radiožurnálu: Podpořit Korčoka jsem neváhal. Pellegrini ukázal, že se umí podbízet hodnotám, říká bývalý prezident

21. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Vlakem Libereckým krajem: Láska k železnici zavedla Viléma od zametání vagónů až k průvodcování v muzeu Zubačky v Kořenově

Vlakem Libereckým krajem: Láska k železnici zavedla Viléma od zametání vagónů až k průvodcování v muzeu Zubačky v Kořenově

21. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Studovna: Jak používat AI při studiu? Nebát se, nelhat a nekrást, říká odborník na akademickou etiku

Studovna: Jak používat AI při studiu? Nebát se, nelhat a nekrást, říká odborník na akademickou etiku

21. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Ústecký kraj má plán, jak využít peníze z operačního programu Spravedlivá transformace

O čem se mluví: Ústecký kraj má plán, jak využít peníze z operačního programu Spravedlivá transformace

21. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Filmový festival Jeden svět hostí také Třinec. Součástí jsou i speciální projekce pro školy

Odpolední interview: Filmový festival Jeden svět hostí také Třinec. Součástí jsou i speciální projekce pro školy

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Peach Fuzz aneb Chmíří z broskve kraluje letošním barvám. Působí velmi útulně, doporučuje floristka

Radioporadna: Peach Fuzz aneb Chmíří z broskve kraluje letošním barvám. Působí velmi útulně, doporučuje floristka

21. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Krasobruslení je o disciplíně, bez baletní a atletické průpravy se mladí sportovci neobejdou

Dobré dopoledne: Krasobruslení je o disciplíně, bez baletní a atletické průpravy se mladí sportovci neobejdou

21. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Každá z 80 ručně vyřezávaných loutek Divadla Kozlík má ve své hlavě ukryté tajemné poselství

Host ve studiu: Každá z 80 ručně vyřezávaných loutek Divadla Kozlík má ve své hlavě ukryté tajemné poselství

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Mallorcu doporučuji jako ideální místo na soustředění nebo pro cyklistickou dovolenou

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Mallorcu doporučuji jako ideální místo na soustředění nebo pro cyklistickou dovolenou

21. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Alex a host: Herečka Alžbeta Stanková: Sedm schodů k moci mě úplně vtáhlo, těšila jsem se na každý další díl

Alex a host: Herečka Alžbeta Stanková: Sedm schodů k moci mě úplně vtáhlo, těšila jsem se na každý další díl

21. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

21. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Být dobrým tátou: Nebojte se říct šéfovi, že chcete být s dětmi. A dětem čas nelinkujte, radí expert

Host Lucie Výborné: Být dobrým tátou: Nebojte se říct šéfovi, že chcete být s dětmi. A dětem čas nelinkujte, radí expert

21. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: Izrael blokuje pomoc na hranicích, Gazu nedokáže ovládnout ani tam zajistit pořádek, tvrdí arabistka

Interview Plus: Izrael blokuje pomoc na hranicích, Gazu nedokáže ovládnout ani tam zajistit pořádek, tvrdí arabistka

21. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Zapojit empatii a oprostit se od předsudků. Psal jsem z obecně lidské zkušenosti, říká A. Sevruk

Mozaika: Zapojit empatii a oprostit se od předsudků. Psal jsem z obecně lidské zkušenosti, říká A. Sevruk

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Exministr Langer: Fiala svou roli splnil. Nestydím se za něj, ale jeho vysílání gest mě neohromuje

Osobnost Plus: Exministr Langer: Fiala svou roli splnil. Nestydím se za něj, ale jeho vysílání gest mě neohromuje

21. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Ze čtvrté soutěže do Premier League? V Anglii bezproblému, v Česku nemyslitelné jít z divize do ligy

První dotek Zdeňka Folprechta: Ze čtvrté soutěže do Premier League? V Anglii bezproblému, v Česku nemyslitelné jít z divize do ligy

21. 3. 2024

50 min