Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host ve studiu: Hořická „šutrárna“ slaví své 140. narozeniny. Škola napůl umělecká a napůl technická a průmyslová

Host ve studiu: Hořická „šutrárna“ slaví své 140. narozeniny. Škola napůl umělecká a napůl technická a průmyslová

25. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Pazderka: Rusové věří konspiracím. Představa, že teroristé prchali na Ukrajinu, je nelogická

Interview Plus: Pazderka: Rusové věří konspiracím. Představa, že teroristé prchali na Ukrajinu, je nelogická

25. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Nahlédněte pod pokličku příprav největšího sborového koncertu Roku české hudby

Mozaika: Nahlédněte pod pokličku příprav největšího sborového koncertu Roku české hudby

25. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Předjíždění kamionu kamionem za šest bodů! Co dalšího se změnilo v bodovém systému?

Radioporadna: Předjíždění kamionu kamionem za šest bodů! Co dalšího se změnilo v bodovém systému?

25. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Při běhu se sluchátky jsem si zpíval. Byla to příprava, že se budu bavit na hřišti, směje se Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Při běhu se sluchátky jsem si zpíval. Byla to příprava, že se budu bavit na hřišti, směje se Horváth

25. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když nemůžou diváci k nám, jdeme my za nimi, zve do kina na stream Dejvického divadla herec Myšička

Host Lucie Výborné: Když nemůžou diváci k nám, jdeme my za nimi, zve do kina na stream Dejvického divadla herec Myšička

25. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historička Kolenovská: Po útoku v Krasnogorsku asi přijde mobilizace, mluví se o obnově trestu smrti

Osobnost Plus: Historička Kolenovská: Po útoku v Krasnogorsku asi přijde mobilizace, mluví se o obnově trestu smrti

25. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: V hudební nauce jsem trpěl, přiznává Martin Stánec, spoluzakladatel cimbálové muziky Hejčíňan

Větrník - Host ve studiu: V hudební nauce jsem trpěl, přiznává Martin Stánec, spoluzakladatel cimbálové muziky Hejčíňan

25. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Putinova pohádka o ukrajinském „oknu“ pro teroristy? Vždyť je to nesmysl, míní analytik Foltýn

Ranní Plus: Putinova pohádka o ukrajinském „oknu“ pro teroristy? Vždyť je to nesmysl, míní analytik Foltýn

25. 3. 2024

7 min

Obrázek epizody Pro a proti: Internet nabízí mladým flexibilitu, říká novinářka. Online práce nikdy nekončí, oponuje cestovatel

Pro a proti: Internet nabízí mladým flexibilitu, říká novinářka. Online práce nikdy nekončí, oponuje cestovatel

25. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

Vizitka: Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

25. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Máme hosty: Sousedský piknik v Chocni. Starosta chce vytáhnout stoly na ulice

Máme hosty: Sousedský piknik v Chocni. Starosta chce vytáhnout stoly na ulice

25. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Pellegrini má víc es v rukávu. Bude záležet, jak se rozhodne voličstvo Štefana Harabina

Jak to vidí...: Politolog: Pellegrini má víc es v rukávu. Bude záležet, jak se rozhodne voličstvo Štefana Harabina

25. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestovatelský kufřík Petra Voldána doputoval až na sever Evropy aneb Toulky po zajímavostech Pobaltí

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestovatelský kufřík Petra Voldána doputoval až na sever Evropy aneb Toulky po zajímavostech Pobaltí

25. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Slováci hrají o „návrat do náruče matičky Rusi”

Vinohradská 12: Slováci hrají o „návrat do náruče matičky Rusi”

25. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Označovali mě za Voldemorta zahradní architektury, říká designér Ferdinand Leffler

Pochlap se: Označovali mě za Voldemorta zahradní architektury, říká designér Ferdinand Leffler

24. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Kavárna: Kompletní klavírní dílo Bedřicha Smetany nahrála Jitka Čechová, připravila i pořad pro rozhlas

Kavárna: Kompletní klavírní dílo Bedřicha Smetany nahrála Jitka Čechová, připravila i pořad pro rozhlas

24. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Byl terčem šikany, teď proti ní bojuje pohádkou KiDÓ. Matěj Dereck Hard fotí věci, které chce změnit

Až na dřeň: Byl terčem šikany, teď proti ní bojuje pohádkou KiDÓ. Matěj Dereck Hard fotí věci, které chce změnit

24. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Casablanca: U pyramid mi to došlo. Cesta je cíl. Jan Novotný dojel na kole z Prahy do Egypta a Tibetu

Casablanca: U pyramid mi to došlo. Cesta je cíl. Jan Novotný dojel na kole z Prahy do Egypta a Tibetu

24. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Historička: Vždycky mě mrzelo, že věda zůstává za dveřmi. Díky stolpersteinům se dostává k lidem

Host Radiožurnálu: Historička: Vždycky mě mrzelo, že věda zůstává za dveřmi. Díky stolpersteinům se dostává k lidem

24. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Kardiolog Neužil: Mozek si může odpočinout, srdce moc ne

Zálety Aleny Zárybnické: Kardiolog Neužil: Mozek si může odpočinout, srdce moc ne

24. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co musí splňovat senior, který chce chodit číst pohádky do mateřských škol?

Jak to vidí...: Co musí splňovat senior, který chce chodit číst pohádky do mateřských škol?

24. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lektorka první pomoci a fyzioterapeutka Zuzana Wildmannová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Lektorka první pomoci a fyzioterapeutka Zuzana Wildmannová v Klubu Rádia Junior

23. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Jihočeši: O novorozence s váhou pod jeden kilogram se nikdo moc nezajímal. Změnil to Miloš Velemínský

Jihočeši: O novorozence s váhou pod jeden kilogram se nikdo moc nezajímal. Změnil to Miloš Velemínský

23. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Každý má před koncertem jiné rituály. Já musím vonět, než jdu na pódium, usmívá se Tereza Balonová

Host Lenky Vahalové: Každý má před koncertem jiné rituály. Já musím vonět, než jdu na pódium, usmívá se Tereza Balonová

23. 3. 2024

18 min