Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host ve studiu: Proč já raději nesbírám motýly nebo známky!? Občasný povzdech každého, kdo propadl kouzlu kamenů

Host ve studiu: Proč já raději nesbírám motýly nebo známky!? Občasný povzdech každého, kdo propadl kouzlu kamenů

2. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: EU nám nebrání stát se ekonomickým tygrem. Dotace nejsou její hlavní přínos, upozorňuje ekonom

Interview Plus: EU nám nebrání stát se ekonomickým tygrem. Dotace nejsou její hlavní přínos, upozorňuje ekonom

2. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Cirk La Putyka slaví výročí založení. Patnáctiletou historii souboru reflektuje v Okamžiku

Mozaika: Cirk La Putyka slaví výročí založení. Patnáctiletou historii souboru reflektuje v Okamžiku

2. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nejsem táta mudrc a syn mě má za kámoše, vypráví herec Patrik Děrgel

Blízká setkání: Nejsem táta mudrc a syn mě má za kámoše, vypráví herec Patrik Děrgel

2. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Vlna: Seznamovací aplikace jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Nacházíme partnery nebo partnerky online častěji

Vlna: Seznamovací aplikace jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Nacházíme partnery nebo partnerky online častěji

2. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Technologie mění způsob, jak vnímáme svět i sami sebe, tvrdí zklidňovatel digidětí i digidospělých

Radioporadna: Technologie mění způsob, jak vnímáme svět i sami sebe, tvrdí zklidňovatel digidětí i digidospělých

2. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: České ZUŠ nemají v Evropě konkurenci. V květnu otevírají dveře novým talentům

Radioporadna: České ZUŠ nemají v Evropě konkurenci. V květnu otevírají dveře novým talentům

2. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kdo umí chodit, naučí se tančit. Co jste v pubertě zanedbali, doženete teď

Máme hosty: Kdo umí chodit, naučí se tančit. Co jste v pubertě zanedbali, doženete teď

2. 5. 2024

8 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ve válce Izraele s Hamásem nejsou žádná dobrá řešení. Existují jen ta špatná, myslí si analytik

Osobnost Plus: Ve válce Izraele s Hamásem nejsou žádná dobrá řešení. Existují jen ta špatná, myslí si analytik

2. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Nové pravidlo z MLS proti zdržování hry se mi líbí. Jednou by mohlo fungovat i v Evropě

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Nové pravidlo z MLS proti zdržování hry se mi líbí. Jednou by mohlo fungovat i v Evropě

2. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Juka pokvete celé léto, na zahradě působí exoticky

Hobby magazín: Juka pokvete celé léto, na zahradě působí exoticky

2. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Spotřební daň na slazené nápoje? Diskriminační, říká ředitelka svazu

Pro a proti: Spotřební daň na slazené nápoje? Diskriminační, říká ředitelka svazu

2. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Černý: O členství v EU jsme hodně stáli. Nepochopili jsme ale, že je třeba budovat pozici i uvnitř

Jak to vidí...: Černý: O členství v EU jsme hodně stáli. Nepochopili jsme ale, že je třeba budovat pozici i uvnitř

2. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: komentátor Adam Černý

Jak to vidí...: komentátor Adam Černý

2. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Amerika vs. TikTok

Vinohradská 12: Amerika vs. TikTok

2. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Hovory: Kanadská dokumentaristka: Nezájem o experiment jsem dřív cítila jen u těch, kteří myslí víc tradičně

Hovory: Kanadská dokumentaristka: Nezájem o experiment jsem dřív cítila jen u těch, kteří myslí víc tradičně

1. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kakost jako bylinka na lásku. Harmonizuje, zklidňuje a působí hlavně na ženy jako jemné afrodiziakum

Radioporadna: Kakost jako bylinka na lásku. Harmonizuje, zklidňuje a působí hlavně na ženy jako jemné afrodiziakum

1. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Úžasný klid a všeobjímající příroda. Genius loci Domova sociální péče Tmavý Důl na Trutnovsku

Host ve studiu: Úžasný klid a všeobjímající příroda. Genius loci Domova sociální péče Tmavý Důl na Trutnovsku

1. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Cestovatel a spisovatel Slávek Král v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Cestovatel a spisovatel Slávek Král v Klubu Rádia Junior

1. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Střílíme se do nohy byrokracií. Dotace Evropské unie se využívají jen na 70 procent, myslí si Prouza

Dvacet minut Radiožurnálu: Střílíme se do nohy byrokracií. Dotace Evropské unie se využívají jen na 70 procent, myslí si Prouza

1. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vadí mi, že z celé Máchovy životní pouti se vytrhává jen erotično, konstatuje badatelka

Host Lucie Výborné: Vadí mi, že z celé Máchovy životní pouti se vytrhává jen erotično, konstatuje badatelka

1. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Rain Man – o autismu jsme slyšeli ve filmech nebo seriálech

S Arenbergerem nejen o medicíně: Rain Man – o autismu jsme slyšeli ve filmech nebo seriálech

1. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Alex a host: Nevěru často způsobují dlouhodobé krize. V párové terapii se snažíme odhalit příčiny, říká psycholog

Alex a host: Nevěru často způsobují dlouhodobé krize. V párové terapii se snažíme odhalit příčiny, říká psycholog

1. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kamarádům říkám nepříjemné věci i za cenu konfliktu, přiznává režisér Lumír Olšovský

Blízká setkání: Kamarádům říkám nepříjemné věci i za cenu konfliktu, přiznává režisér Lumír Olšovský

1. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Lednická: Problémem Karviné není nezaměstnanost, ale nezaměstnatelnost. Motivace ke vzdělání je malá

Interview Plus: Lednická: Problémem Karviné není nezaměstnanost, ale nezaměstnatelnost. Motivace ke vzdělání je malá

1. 5. 2024

25 min