Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Co vás zajímá: Co bude stát na místě zbouraných domů? Ptáme se primátora

Co vás zajímá: Co bude stát na místě zbouraných domů? Ptáme se primátora

9. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Falešný inzerát ANO vidí jako dezinformaci pouze média, voličům je to jasné, myslí si premiér Fiala

Dvacet minut Radiožurnálu: Falešný inzerát ANO vidí jako dezinformaci pouze média, voličům je to jasné, myslí si premiér Fiala

9. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Slavnosti svátku matek na zámku v Holovousích = oslava mateřské lásky. Charitativní akce pro všechny

Host ve studiu: Slavnosti svátku matek na zámku v Holovousích = oslava mateřské lásky. Charitativní akce pro všechny

9. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Akcent: Pražské metro slaví. Je unikátní, ale zaflákané reklamou – a to se dá změnit

Akcent: Pražské metro slaví. Je unikátní, ale zaflákané reklamou – a to se dá změnit

9. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Snímky třebíčské fotografky Michaely Vostalové ukazují význam mezilidských vztahů ve stacionářích

Dobré dopoledne: Snímky třebíčské fotografky Michaely Vostalové ukazují význam mezilidských vztahů ve stacionářích

9. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Anděl strážný aneb SOS tlačítko a tísňová péče. To je nepřetržitá pomoc lidem v celé České republice

Radioporadna: Anděl strážný aneb SOS tlačítko a tísňová péče. To je nepřetržitá pomoc lidem v celé České republice

9. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Největší radost mám, když mi po doběhu přijdou lidé poděkovat, říká vodič maratonců Burda

Kilometry Jiřího Ježka: Největší radost mám, když mi po doběhu přijdou lidé poděkovat, říká vodič maratonců Burda

9. 5. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pocit, že o Rusku něco vím, se s agresí na Ukrajinu vytratil, popisuje šéfredaktor Josef Pazderka

Host Lucie Výborné: Pocit, že o Rusku něco vím, se s agresí na Ukrajinu vytratil, popisuje šéfredaktor Josef Pazderka

9. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Projekt Dej přednost životu je poslední prevencí dopravních nehod, než mladí usednou za volant

Dobré dopoledne: Projekt Dej přednost životu je poslední prevencí dopravních nehod, než mladí usednou za volant

9. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Vlna: Pokud chce člověk dělat módu v Česku, tak to musí milovat, myslí si designér Tomáš Němec

Vlna: Pokud chce člověk dělat módu v Česku, tak to musí milovat, myslí si designér Tomáš Němec

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Vizuální umělkyně Františka Gilman: Musíme doufat, že se nám podaří dotknout něčeho důležitého

Vizitka: Vizuální umělkyně Františka Gilman: Musíme doufat, že se nám podaří dotknout něčeho důležitého

9. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody Interview Plus: V českém zdravotnictví je peněz dost. Nevyužíváme je ale účelně, říká lékař a člen NERV Hroboň

Interview Plus: V českém zdravotnictví je peněz dost. Nevyužíváme je ale účelně, říká lékař a člen NERV Hroboň

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: V květnu je ideální čas na sázení levandule. Je lepší lékařská, nebo lavandin? A proč nesnáší plast?

Radioporadna: V květnu je ideální čas na sázení levandule. Je lepší lékařská, nebo lavandin? A proč nesnáší plast?

9. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

9. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Kosmonauty a popeláře jsem vynechal. Od čtyř let jsem chtěl být architektem, říká David Vávra

Mozaika: Kosmonauty a popeláře jsem vynechal. Od čtyř let jsem chtěl být architektem, říká David Vávra

9. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Szántó: Útok neznámých aktivistů na akademičku Kalhousovou je naprostá sprostota

Osobnost Plus: Novinář Szántó: Útok neznámých aktivistů na akademičku Kalhousovou je naprostá sprostota

9. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Kádr jen z cizinců? ‚Je to vize majitele, všichni hráči jsou profíci,‘ říká sekretář Znojma

První dotek Zdeňka Folprechta: Kádr jen z cizinců? ‚Je to vize majitele, všichni hráči jsou profíci,‘ říká sekretář Znojma

9. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Připravte bazény na sezonu. Ty vypuštěné nebo zazimované s loňskou vodou mají svoje pravidla

Hobby magazín: Připravte bazény na sezonu. Ty vypuštěné nebo zazimované s loňskou vodou mají svoje pravidla

9. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Bourání: V srdci Prahy vyroste novostavba. Nechceme to vyždímat na max, uklidňují architekti

Bourání: V srdci Prahy vyroste novostavba. Nechceme to vyždímat na max, uklidňují architekti

9. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Pro a proti: Trestání bílých límečků

Pro a proti: Trestání bílých límečků

9. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Biskup Kajnek má boží povolání. Papežovi ale i kvůli klekání poslal rezignaci

Máme hosty: Biskup Kajnek má boží povolání. Papežovi ale i kvůli klekání poslal rezignaci

9. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog: Na Losny a Mažňáky rozděleni nejsme. Štěpících linií ve vztahu k Evorpské unii je více

Jak to vidí...: Sociolog: Na Losny a Mažňáky rozděleni nejsme. Štěpících linií ve vztahu k Evorpské unii je více

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Bariérové Česko: diskriminace lidí s handicapem

Vinohradská 12: Bariérové Česko: diskriminace lidí s handicapem

9. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Hovory: Zapomínáte termíny? Neustále ztrácíte mobil a klíče? Možná máte ADD, odpovídá psychiatr

Hovory: Zapomínáte termíny? Neustále ztrácíte mobil a klíče? Možná máte ADD, odpovídá psychiatr

8. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Aby se parta dobrých kamarádů mohla dál setkávat, založili v Josefově multižánrový festival Jařinec

Host ve studiu: Aby se parta dobrých kamarádů mohla dál setkávat, založili v Josefově multižánrový festival Jařinec

8. 5. 2024

10 min