Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Dávat ze sebe něco, co přináší výsledky, chce ve Společnosti pro ranou péči Jarmila Juříčková

Větrník - Host ve studiu: Dávat ze sebe něco, co přináší výsledky, chce ve Společnosti pro ranou péči Jarmila Juříčková

13. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Lucie Trmíková: Naplňují mě osudy odvážných a převratných žen. Dávají mi sílu

Vizitka: Herečka Lucie Trmíková: Naplňují mě osudy odvážných a převratných žen. Dávají mi sílu

13. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Bydlení ve dřevě aneb Na cestách s Alešem Erberem, uznávaným lesníkem. Dřevo = surovina budoucnosti

Na cestách s Petrem Voldánem: Bydlení ve dřevě aneb Na cestách s Alešem Erberem, uznávaným lesníkem. Dřevo = surovina budoucnosti

13. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Pro a proti: Dilema kolem danění tichého vína

Pro a proti: Dilema kolem danění tichého vína

13. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Poslední týden v Premier League bude jako finále v Lize mistrů, těší se Pěruška na závěr sezony

S mikrofonem do Anglie: Poslední týden v Premier League bude jako finále v Lize mistrů, těší se Pěruška na závěr sezony

13. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: V ateliéru fotografky Alžběty Jungrové

Mozaika: Pracovna: V ateliéru fotografky Alžběty Jungrové

13. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Máme hosty: Spíme a vedle tvoří Petr Hapka. Hudebníka před sousedy chránily kvalitní zdi

Máme hosty: Spíme a vedle tvoří Petr Hapka. Hudebníka před sousedy chránily kvalitní zdi

13. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Více lajků než Langšádlová? Sto dní hájení Ženíškovi nikdo z TOP 09 zřejmě nedá

Jak to vidí...: Politolog Just: Více lajků než Langšádlová? Sto dní hájení Ženíškovi nikdo z TOP 09 zřejmě nedá

13. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Reparát: Když se rodič ve škole cítí vítán, snáz se s ním řeší problematické situace, říká šéfka Unie rodičů

Reparát: Když se rodič ve škole cítí vítán, snáz se s ním řeší problematické situace, říká šéfka Unie rodičů

13. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Odvádějí mě.“ Vězeňkyně Kremlu z Prahy

Vinohradská 12: „Odvádějí mě.“ Vězeňkyně Kremlu z Prahy

13. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Ruský vliv v EU nejen před eurovolbami

Bruselské chlebíčky: Ruský vliv v EU nejen před eurovolbami

13. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Hergot!: Bible je černobílá! Říká křesťanská influencerka Veronika Gažíková

Hergot!: Bible je černobílá! Říká křesťanská influencerka Veronika Gažíková

12. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Světová přebornice sportu Ninja Lucie Badalíková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Světová přebornice sportu Ninja Lucie Badalíková v Klubu Rádia Junior

12. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Profesor Vladimír Beneš je jednou z nejvýraznějších osobností medicíny. Zaměřuje se na neurovědy

Moci bez nemoci: Profesor Vladimír Beneš je jednou z nejvýraznějších osobností medicíny. Zaměřuje se na neurovědy

12. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Kavárna: Křídla pro kapelu Coldplay proslavila českou výtvarnici. Její díla si pořídil třeba Mick Jagger

Kavárna: Křídla pro kapelu Coldplay proslavila českou výtvarnici. Její díla si pořídil třeba Mick Jagger

12. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Casablanca: Už vím, že si poradím. Máloco je pro mě překážkou, bilancuje Majda Slámová přínos svého cestování

Casablanca: Už vím, že si poradím. Máloco je pro mě překážkou, bilancuje Majda Slámová přínos svého cestování

12. 5. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Spolek Agathy Christie udržuje její odkaz. Čestnými členy jsou její vnuk i David Suchet, říká šéfka

Host Radiožurnálu: Spolek Agathy Christie udržuje její odkaz. Čestnými členy jsou její vnuk i David Suchet, říká šéfka

12. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Originální bytové doplňky, oblečení z přírodních materiálů a další designové výrobky většinou od českých autorů, to vše najdete v libereckém ateliéru Hrst

Setkání u mikrofonu: Originální bytové doplňky, oblečení z přírodních materiálů a další designové výrobky většinou od českých autorů, to vše najdete v libereckém ateliéru Hrst

12. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Architektka: Města ztrácejí původní význam obchodu a sdružování. Přesouváme se do online prostoru

Leonardo Plus: Architektka: Města ztrácejí původní význam obchodu a sdružování. Přesouváme se do online prostoru

12. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Před bratrem mám zvláštní ostych, směje se herec Jiří Ployhar

Zálety Aleny Zárybnické: Před bratrem mám zvláštní ostych, směje se herec Jiří Ployhar

12. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co ji naučil první syn a v čem byly jiné jeho sestry? O mateřství s Evou Kličkovou, editorkou Dvojky

Jak to vidí...: Co ji naučil první syn a v čem byly jiné jeho sestry? O mateřství s Evou Kličkovou, editorkou Dvojky

12. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Andrea Kapsová s dcerou Barborou z farmy Kapsa v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Andrea Kapsová s dcerou Barborou z farmy Kapsa v Klubu Rádia Junior

11. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Jihočeši: V autobuse zpívala fanfáry z opery Aida. Mé cesty k hudbě byly přímé, říká pěvkyně Ivana Veberová

Jihočeši: V autobuse zpívala fanfáry z opery Aida. Mé cesty k hudbě byly přímé, říká pěvkyně Ivana Veberová

11. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Film Titanik byl přelomem v mé kariéře. Natáčeli jsme v noci ve studené vodě, říká kaskadér

Host Radiožurnálu: Film Titanik byl přelomem v mé kariéře. Natáčeli jsme v noci ve studené vodě, říká kaskadér

11. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Rybářský lístek a povolenku k lovu musí mít každý rybář starší 10 let

Hobby magazín: Rybářský lístek a povolenku k lovu musí mít každý rybář starší 10 let

11. 5. 2024

3 min