Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Napnelismus bude na Slovensku trvat. Klíčem k uklidnění jsou dva prezidenti a církve

Jak to vidí...: Politolog: Napnelismus bude na Slovensku trvat. Klíčem k uklidnění jsou dva prezidenti a církve

20. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Umělecká zahrada – Sochař Karel Novák a počátek zahrady

Mozaika: Umělecká zahrada – Sochař Karel Novák a počátek zahrady

20. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Umělecká zahrada – Ráj animace

Mozaika: Umělecká zahrada – Ráj animace

20. 5. 2024

5 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Spitzenkandidáti a eurovolby – nefunkční spojení?

Bruselské chlebíčky: Spitzenkandidáti a eurovolby – nefunkční spojení?

20. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Fico na lůžku, Slovensko na kapačkách

Vinohradská 12: Fico na lůžku, Slovensko na kapačkách

20. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Se svým biologickým tátou nemám chuť se bavit, v mládí jsem vzhlížel k trenérům, říká Petr Boháček

Pochlap se: Se svým biologickým tátou nemám chuť se bavit, v mládí jsem vzhlížel k trenérům, říká Petr Boháček

19. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody Hergot!: Terapie ze mě udělala lepší křesťanku, říká lektorka, supervizorka a psychoterapeutka Ráchel Bícová

Hergot!: Terapie ze mě udělala lepší křesťanku, říká lektorka, supervizorka a psychoterapeutka Ráchel Bícová

19. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Kavárna: Netradiční představení na řece a v poštovní budově nebo operu na návsi přináší festival Jižní Svéráz

Kavárna: Netradiční představení na řece a v poštovní budově nebo operu na návsi přináší festival Jižní Svéráz

19. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

Až na dřeň: Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

19. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vyživovali jsme jen rostliny. Půdní organismy tak hladoví a půda degraduje, říká biolog

Leonardo Plus: Vyživovali jsme jen rostliny. Půdní organismy tak hladoví a půda degraduje, říká biolog

19. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Měla jsem šicí stroj po mámě a do všeho jsem šla po hlavě, vypráví módní návrhářka žijící v Bolívii

Host Radiožurnálu: Měla jsem šicí stroj po mámě a do všeho jsem šla po hlavě, vypráví módní návrhářka žijící v Bolívii

19. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Víte, kdo je suchý a kdo mokrý hasič?

Setkání u mikrofonu: Víte, kdo je suchý a kdo mokrý hasič?

19. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Může lidstvo přežít bez hmyzu? Jak můžeme pomoct čmelákům? Odpoví Ondřej Hercog, propagátor čmeláků

Jak to vidí...: Může lidstvo přežít bez hmyzu? Jak můžeme pomoct čmelákům? Odpoví Ondřej Hercog, propagátor čmeláků

19. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o smyslu a síle tradice

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o smyslu a síle tradice

19. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Jaké byly reakce slovenské církve na útok na premiéra Fica? Poslechněte si magazín Vertikály

Vertikála: Jaké byly reakce slovenské církve na útok na premiéra Fica? Poslechněte si magazín Vertikály

19. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Pot: Jsem chodící pokušení. Coming out, orgie a neopětovaná láska Petra Soukupa

Pot: Jsem chodící pokušení. Coming out, orgie a neopětovaná láska Petra Soukupa

19. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Jihočeši: Psí obojky šila v ložnici, teď je prodává i do zahraničí. Navíc musherka sbírá úspěchy na závodech

Jihočeši: Psí obojky šila v ložnici, teď je prodává i do zahraničí. Navíc musherka sbírá úspěchy na závodech

18. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Následky neřešené šikany jsou nedozírné, varuje psycholožka. Co ukazuje podcastová série o šikaně?

Host Lucie Výborné: Následky neřešené šikany jsou nedozírné, varuje psycholožka. Co ukazuje podcastová série o šikaně?

18. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Čím ji překvapila Afrika, prozradí někdejší moderátorka, dnes divadelní manažerka Hana Heřmánková

Stříbrný vítr: Čím ji překvapila Afrika, prozradí někdejší moderátorka, dnes divadelní manažerka Hana Heřmánková

18. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Hovory: Šimon Bilina: Naše duše k nám hovoří a má plán. Jen my se jí skrze nejrůznější oblbováky vzdalujeme

Hovory: Šimon Bilina: Naše duše k nám hovoří a má plán. Jen my se jí skrze nejrůznější oblbováky vzdalujeme

18. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vodní slalom. Náročný, ale krásný sport plný adrenalinu, radosti a přátelství

Klub Rádia Junior: Vodní slalom. Náročný, ale krásný sport plný adrenalinu, radosti a přátelství

17. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Dopolední host: S paličkami z Pošumaví hrají bubeníci po celém světě. Vojtěch Pelíšek objednávky přijímá odmalička

Dopolední host: S paličkami z Pošumaví hrají bubeníci po celém světě. Vojtěch Pelíšek objednávky přijímá odmalička

17. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: české sklo hitem, evropský Smetana, politické bienále, literatura k maturitě

Akcent: Výběr týdne: české sklo hitem, evropský Smetana, politické bienále, literatura k maturitě

17. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O plánech, novém vzhledu nebo názvu a novinkách pro děti s řediteli muzeí v Liberci a Jablonci n/N

O čem se mluví pod Ještědem: O plánech, novém vzhledu nebo názvu a novinkách pro děti s řediteli muzeí v Liberci a Jablonci n/N

17. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministerstvo pro vědu a výzkum by si zasloužilo vlastní rezort, myslí si nový člen vlády Ženíšek

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministerstvo pro vědu a výzkum by si zasloužilo vlastní rezort, myslí si nový člen vlády Ženíšek

17. 5. 2024

23 min